מתגעגעים לסיינפלד?

BUDHA HIPPO

New member
מתגעגעים לסיינפלד?

בטוח שכן - כולנו מתגעגעים לסיינפלד... אני בן 14 - זה קודם כל. אני כותב סדרה שמנסה ליצור סדרה שהיא חסרת עלילה, כמו סיינפלד, רק בעברית ( לא עארסי כמו נאור ציון, אגב... ) אם מישהו רוצה פרטים או לדבר - שישאל פה או שישלח מסר. בעיקרון - כמו סיינפלד - הסדרה מתמקדת באנשים שאין ביניהם קשר דם, או קשר עבודה. כל אחד שונה מהשני וכל אחד דומה לשני. ובעיקרון זהו. אם יש מישהו רציני שרוצה להשתתף בפרוייקט - אני אודה לו מאוד.

maormp

New member
בסיינפלד ועוד איך יש עלילה

ואני מבטיח לך שאין אף אחד שחושב ברצינות שהחברים של נאור ציון זה סיינפלד הישראלי. הקשר היחידי בין סיינפלד לנאור ציון הוא גניבה ספרותית, נאור ציון בלי בושה תרגם קטעים ממופעי הסטנד אפ של ג'רי והופיע איתם בישראל. בקיצור, נאור ציון אולי מבין את הבדיחות של ג'רי מתוך המופע, אבל אין שום קשר בין הסדרה הדפוקה של לסיינפלד.

BUDHA HIPPO

New member
אה, כן?

נאור ציון מנסה להעתיק את כל הקטע של סיינפלד. ברצינות. סטנדאפיסט ציני וקריר - ג'רי - נאור. חבר לוזר ונמוך של הסטנדאפיסט - ג'ורג' - הנמוך ההוא מפרוזק. אקסית של הסטנדאפיסט שמשמשת כקול האישה בסדרה - איליין - הבת XD. סתם בחור גבוה ומוזר - קרמר ( הגאון ) - הבחור מהחברים של נאור. ולבל נשכח את ההעתקה הגמורה - חבר גמד ( אמיתי ). אני צופה בסרניטי נאו, בקטע שבו מתיזים על קרמר קצף. זה קורע מצחוק כל פעם מחדש ^^ בכל מקרה - הפעם היחידה שהייתה בסיינפלד עלילה זה בתקופה של ג'ורג'-סוזן. אבל זה טוב שאין עלילה - זה יותר מצחיק D:

j crew

New member
אז תצפה שוב ותמצא עוד הרבה עלילות

יש בסיינפלד הרבה יותר

BUDHA HIPPO

New member
אז מה שאת/ה טוען/ת -

הכינוי המפורסם " תוכנית על כלום " הוא למעשה שקרי? גלשנו כלכך הרבה מנושא השיחה XD

Vdrums

New member
הכינוי הוא לא שיקרי

אבל גם מהחוסר עלילה יש התרחשויות לאורך הפרקים וברוב המקרים גם משתלבות אחת בשניה.

BUDHA HIPPO

New member
סוטים מהנושא!!! :(

הנושא הוא לגבי סיטקום ישראלי שבעיקרון - הוא כרגע על כלום. בוהו?

Vdrums

New member
הנה רעיון

נניח אני בתאונה, ולבחור שאשם בה אין כסף לשלם... אופס... יש פה עלילה... סליחה.

BUDHA HIPPO

New member
אני מתכוון -

להבדיל מחברים - בה אחד מאוהב באחרת, שהיא מאוהבת בו - ואחות של ההוא מנהלת רומן עם החבר שלו... וכ'ו... וכ'ו... שם אין עלילה. ארבעה חברים אדישים ועיר מסוכנת אחת, עם אנשים מטורפים. וזהו.

Vdrums

New member
בקיצור סיינפלד, מה שלא תעשה זה יראה

סיינפלד. אין דבר כזה בלי עלילה.

j crew

New member
לא אבל אני טוען שגם כלום הוא עלילה

וזה בדיוק התשובה של סיינפלד בעונה ה4 שבאה כנגד הביקורות שהיו עד אז שהתוכנית היא על כלום אז הם אמצו את זה בצורת עונה 4 (שאגב פעם ראשונה שהיה בעונה סיפור מסגרת) והראו שגם כלום זה עלילה ברור שאין כאן סיפור בהמשכים וגם פה ושם ניגודים ואי דיוקים עם סיפורי עבר אבל עדיין אי אפשר להגיד שאין עלילה פשוט ההגדרה של עלילה היא קצת אחרת

לפני עשר שנים בערך כתבתי פרק של סיינפלד

שדווקא יצא לא רע, אבל אבדתי את הדף הכתוב וחבל. מהמעט שאני זוכר מהפרק זה שקריימר נכנס לדירה של ג'רי בלי לדבר, לוקח בקבוק קולה מהמקרר, פותח אותו, לוקח רק את הפקק ומחזיק למקרר (הוא אוסף את הפקקים לצורך איזה מבצע שעשו בקוקה קולה). חברה של ג'ורג' זורקת אותו אחרי שהיא מגלה שהוא ישן עם בוקסר ועליו ציור של מיקי מאוס. לא כל כך זוכר מה עשו ג'רי ואיליין, אבל התסריט היה כתוב כל כך טוב שהוא בהחלט היה יכול להיות חלק מהסדרה. לצערי, כאמור, אבדתי את הדף הכתוב.

BUDHA HIPPO

New member
אחלה לך - אבל זה לא הנושא...

אני כותב סיטקום, נקודה. הסיטקום הזה מתיימר להיות מעין סיינפלד ישראלי - כמובן - שונה מהמקור. ( בסיינפלד אין חתול רצחני, בסיינפלד אין לאחד הדמויות אח שהוא הומו-קוקסינל, בסיינפלד לא מדברים עברית... וכ'ו. )

שיהיה לך בהצלחה. זה לא קל.

לא קל לכתוב סיטקום, ועוד יותר קשה לחדש ולנסות להעלות סיטקום שמתעסק בנושאים שלא דנו עליהם כבר בעבר. הרי מה הטעם לעשות סיטקום שיהיה זהה לסיינפלד או שיזכיר את סיינפלד רק בעברית ?

junir

New member
מכור לסייפלד - כנס, דחוף!

"לפני עשר שנים בערך כתבתי פרק של סיינפלד" איזה קטע אני קורה את המשפט הזה וחושב לעצמי, גם אני ניסיתי את זה פעם, חשבון מהיר הביא אותי למסקנה שזה היה גם כן לפני עשר שנים. לחיצה קלה על העולם שלך, חשפה את השם שלך. אני עדיין מחזיק בבית את השרטוט של בית הקפה המתוכנן, שמשדר על מסך את פרקי סייפלד ב LOOP. ואיפשהו יש לי את העותק של הפרק שניסיתי לכתוב גם כן. מה המצב, בנת ג'בל?

Oh My God !

ניר ? is that you ? אני בשוק טוטאלי. עכשיו באמת הבאת אותה בהפתעה, אחי. מה המצב ? אני חייב לספר לכם משהו: בצבא לי ולניר היה רעיון ענק: כשנשתחרר אנחנו פותחים מסעדה שבנויה כמו monk's ויש שם מסכי ענק שמשדרים ברציפות פרקים של סיינפלד. כל זה כמובן לא יצא לפועל. אם לא זרקת את התסריט של הפרק ההוא, שלח לי אותו בפקס ואני אפרסם אותו כאן. אתה יודע כמה הצטערתי ש"איבדתי" את התסריט הזה אז ? החזרת אותי אחורה 10 שנים עכשיו, אחי.

למעלה