מתגעגעים ללובה? כנסו ללובה און-ליין - http://looba-online.cjb.net
E ElinorL New member 14/3/04 #9 יפה, יש באתר כל מיני דברים ויש גם על פרידמן קצת מוזר שמי שהכינוי שלה "לובה" כבר התחרפנה מלובה בעצמה
ל לוּבּה New member 14/3/04 #10 למה מוזר? יש לי את הניק הזה מהפעם הראשונה שהיא הופיעה. וכן, די נמאס לי מהניק הזה אבל כרגע אני לא יכולה לשנות אותו
למה מוזר? יש לי את הניק הזה מהפעם הראשונה שהיא הופיעה. וכן, די נמאס לי מהניק הזה אבל כרגע אני לא יכולה לשנות אותו
E ElinorL New member 14/3/04 #11 ניראה לי אפשר לשנות אבל אני לא יודעת איך באיזה פורום שאני רושמת יש אחת ששינתה אותו אז זה אפשרי good luck
ניראה לי אפשר לשנות אבל אני לא יודעת איך באיזה פורום שאני רושמת יש אחת ששינתה אותו אז זה אפשרי good luck
E ElinorL New member 16/3/04 #13 למה? גם אם את מנהלת זה ישאר בכחול לא? ואת יכולה להסביר לי איך משנים פליזזזזז
א אוש7יתי New member 16/3/04 #14 ניראה לי שמשנים שם למעלה איפה שיש את השורה של גליריות תפוז און וכל אלה אז שורה מעל ניראה לי........
מ מלאכית16 New member 16/3/04 #15 אי אפשר לשנות כינוי..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif צריך פשוט לפתוח משתמש חדש.
מ מלאכית16 New member 16/3/04 #17 רוב הסיכויים שהיא פתחה../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif חדש.... אני יודעת שהדרך היחידה להחליף כינוי בתפוז היא לפתוח משתמש חדש...
רוב הסיכויים שהיא פתחה../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif חדש.... אני יודעת שהדרך היחידה להחליף כינוי בתפוז היא לפתוח משתמש חדש...
E ElinorL New member 16/3/04 #18 טוב לי לא אכפת כי אני אוהבת את הכינוי שלי ובגלל זה גם בחרתי כינוי נטרלי - שיתאים לכל הפורומים שאינ כותבת בהם ושתמיד יהיה אקטואלי
טוב לי לא אכפת כי אני אוהבת את הכינוי שלי ובגלל זה גם בחרתי כינוי נטרלי - שיתאים לכל הפורומים שאינ כותבת בהם ושתמיד יהיה אקטואלי
E ElinorL New member 17/3/04 #20 תגידי,אפשר לעשות גם חתימה בכותרת או שאת פשוט כל פעם מוסיפה את הסמלים האלה? למקרה שלא שמת לב אין סמל להמן... (;
תגידי,אפשר לעשות גם חתימה בכותרת או שאת פשוט כל פעם מוסיפה את הסמלים האלה? למקרה שלא שמת לב אין סמל להמן... (;