מתגייסת להדרכת חי"ר...

moran1161

New member
מתגייסת להדרכת חי"ר...

אני מתגייסת ב 28/4 להדרכת חי"ר... אם יש כאן מישהו או מישהי שיוכלו לתת לי קצת יותר ידע על התפקיד אני ישמח....:)

../images/Emo36.gif טוב פרטים...

דבר ראשון ככל הידוע לי זה ב-22/4 אולי שינו את זה אבל חפיץ... הקורס נמצא בביסל"ח ליד ירוחם! כעיקרון לא ממש קשה.. רק אם את אוהבת לירות בנשק אוהבת נשק ולהדריך עליו זה התפקיד כעיקרון! בקורס את מעבירה שיעורים ברמות שונות על נושאים שונים... אך אל לך לדאוג זה לא קשה כמו שזה נשמע.. כמו כן.. את יוצאת לשבוע שדאות שומרת מקבלת נשק זורקת רימון פקפק וכו´ בסוף הקורס את עושה מבחן בראור... שכולם עוברים אם אני עברתי גם את יכולה :) רק תדעי משהו אחד זה קורס עם מאמץ פיזי קשה אבל אפשרי תלוי עד כמה את רוצה
ועוד משהו תדעי שאם את נופלת מהקורס הזה את מגיעה לתפקיד פקידותי כי.... לכל בת מוקצה רק קורס אחד
אהה שכחתי לציין בסוף הקורס את מקבלת רב"ט סיכת מדריכות חיר שרוך ירוק ואת יכולה להיות או בביסל"ח או בבאלי"ש
נ.ב. אל תבני על שבת ראשונה בבית כי את לא תיהי שם! המון ב=ה=צ=ל=ח=ה מוזמנת לפנות לעוד שאלות

moran1161

New member
בקשר להדרכת חי"ר...

אני יודעת שאת הקורס אני עושה בביסל"ח אבל את השירות שלי אני יכולה לעשות גם במתקן אדם... לא? כמה זמן את כבר מדריכת חי"ר? מה המקצוע הכי סבבה בהדרכה? ואיך השירות עצמו? אני הבנתי שזה "בית זונות" כל השירות (כמובן חוץ מהקורס שהבנתי שהוא משולב יחד עם טירונות ובמשך חודשיים וחצי קורעים לנו את התחת..) הבנתי גם שאני זו שהבחר את הכומתה...זה נכון?! אני יודעת ששבת ראשונה אני לא ישעה בבית...:( מה זה המבחן בראור הזה?.... ואיך את מגדירה מאמץ פיזי קשה... אני מקווה שתוכלי לענות לי על כל השאלות כי באמת, זה מז´ה חשוב לי... ו... נשתמע..

Ponchu

New member
זה לא כל כך מדוייק...

בנות יכולות ליפול מקורסים ולהגיע לקורסים אחרים, זה רק קצת יותר קשה וצריך לנדנד יותר... חוץ מזה, אחרי שעוברים את הקורס הראשון יש הרבה אפשרויות, אני אישית עברתי שני קורסים ומתוכננים לי עוד שניים...אז הכל תלוי בבן אדם. ובנוגע לאיפה שאת יכולה להיות - מתקן אדאם זאת גם אפשרות, ואפשרות טובה אפילו...:)

למעלה