מתבכיינת לכן

מאורי6

New member
מתבכיינת לכן

[מועתק היישר מהבלוג שלי..חחח] להרגיש פגועה? מותר לי? כאילו, הבחור נעלם לי בלי לתת הסברים. וזה לא נכון שהוא לא חייב לי כלום... אנחנו נמצאים בקשר מחייב כדי שאם יבוא לו ללכת הוא כן יהיה חייב משהו *פרצוף מנסה לצחוק* מצד אחד אני יודעת שהוא בנאדם קשה ואני לא אמורה להתעסק בזה יותר מידי... הלך- ביי מצד שני אני לא חושבת שאני אצליח באמת להניח לזה עד שאני אבין מה קרה... עזבו את רוב האנשים הנורמלים- אפילו בן אדם לא שפוי לחלוטין זקוק לאיזושהי סיבה לעשות מעשה [גם אם זו סיבה מטומטמת- לא עושים דברים בלי סיבה]. אי ההבנות הכי טראגיות בעולם התחילו ככה אני חושבת... אני לא רוצה את זה איתו \= כל הזמן אמרתי שכשאני אשכח למה התאהבתי בו אני אעזוב אותו... אבל למרות שנפרדנו [אני לא באמת יודעת מי נפרד... ההודעה הרשמית הגיעה ממני אבל הפרידה האמיתית קרתה כנראה בזמן שמצמצתי או משו
] אני זוכרת טוב מאוד למה התאהבתי בו. השיחות העמוקות, ההבנה שמצאתי אצלו, הדאגה שהוא הפגין כלפיי מהשנייה שהכרנו, הציניות [טוב נו, זה שהוא מבין ציניות..לרוב] החיוך המתוק שלו, המבט הריקני שיש לו לפעמים כשהוא לא חושב על כלום...חחח, הפרצוף הרציני שלו כשהוא מסביר משהו, הרצינות שבה הוא לוקח את הבקשות המפגרות שלי, איך שהוא מחבק אותי הכי חזק והכי קרוב בעולם... איך שהוא פשוט התאים לי לפה כמו חתיכה לפאזל... התאים לי ללב...

מאורי6

New member
מחטט בבלוג .. זה לא נחמד

היה לי סוף שבוע כל כך מדהים. הוא התחיל ביום חמישי בידיעה שאני הולכת להיפגש איתו סוף סוף מתישהו ביום שישי ועם הידיעה הזאת הגיעה אמנם הרבה התרגשות ושמחה אבל גם מלא חששות שהציפו. אנחנו בקשר טלפוני יומיומי ושיחות נפש והכל אבל זה עדיין כל כך אחרת לראות את הבן אדם במציאות פנים מול פנים (כי כמה דקות לפני חצי שנה כשאפילו לא פזלנו אחד לכיוון השנייה לא יכולות להיחשב פגישה) ופחדתי לאכזב או להתאכזב אחרי כל כך הרבה ציפיה וציפיות. מצאתי את עצמי ביום שישי בצהריים שוכבת במיטה עם הטלפון ביד ואומרת לגל משפטים הזויים כמו "אני רוצה כל כך שזה יקרה כבר..ובכל זאת מתה שזה יתבטל". ביום שישי בערב יצאתי לפגוש אותו ואני יכולה להישבע ששמעתי את הקליק:p עלינו הבייתה והוא היה כל כך מקסים להורים שלי ולאחים ולאחותי... באיזשהו שלב של הערב גל התחברה למסנג'ר והפעלנו איתה מצלמה שתראה בעצמה במקום לשמוע סיפורים על קליקים ששמענו... בלילה אחרי שדיברנו על זה וטחנו את זה מכל הכיוונים היא סיכמה במשפט אחד שאני לא אשכח בחיים "הוא כל כך יפה ואת היית כל כך יפה וזה היה כל כך יפה"(!!!!) יום אחרי זה בשבת לא נפגשנו והיינו כל היום בטלפון (אחחח הקרינה, הקרינה..) ובערב קבענו שניפגש בבוקר..בשמונה בבוקר. הזהרתי אותו שאם הוא לא מתעורר ומגיע בזמן הוא ימצא את עצמו בתוך ארון קבורה מהר ממה שהוא חושב אבל ת'אמת הייתי די בטוחה שהוא לא באמת יתעורר. כיוונתי את השעון המעורר לשבע בבוקר וכשהתעוררתי אמרתי לעצמי "יאללה.. נשלח לו הודעת בוקר טוב יפה כדי שכשהוא לא יגיע תהיה לי כל זכות להתעצבן עליו". שלחתי לו "בוקר טוב אהובי" או משהו כזה ופחות מדקה אחר כך קיבלתי הודעה בחזרה... בשמונה הוא באמת הגיע והיינו ביחד עד 12 והיה מדהים כמו שכבר ידעתי שיהיה.. אני יכולה לבלות ימים שלמים רק בלשכב לידו, ללטף ולהסתכל לו בעיניים. יש משהו מדהים בעיניים שלו... ואולי בעיקר בדרך שבה הוא מסתכל עליי.. כמו שאף אחד עוד לא הסתכל. מה?! מישהו פעם קם לפני שבע בבוקר רק כדי לראות אותי לכמה שעות? הלכתי לפיתוח קול אז הוא הלך איתי חצי דרך והמשיך הבייתה... עמדנו באמצע הרחוב ושוב אותו תסריט של שישי בלילה- עוד חיבוק ועוד נשיקה... ושוב קשה לעזוב.. וזהו:) מאוהבת כל כך וזה כזה כיף! והכל כמובן בזכות אהבת חיי האמיתית גל שלי! שבכל מקום אני אתן לה את הקרדיט על המצווה שעשתה:) שמורה לה אדמה בגן עדן אני משוכנעת בזה..!

מאורי6

New member
מחטטת* יעני אני מחטטת

אחרי כמה ימים של מתח גבוה נפגשנו אתמול... אחרי שהוא התקשר ואמר "רצית לדבר לא?! אני בא לכרמיאל" הייתה לי הרגשה איומה שהכל מתפרק לי..שאני מאבדת אותו. חזרתי הבייתה מליאור ברגל..הליכה של 40 דק'... אבא שלי רצה להחזיר אותי הבייתה באוטו אבל החלטתי שאני צריכה לנקות את הראש.. לתת לרוח לייבש את הדמעות. הגעתי הבייתה וישבתי איזה 20 דקות ליד המחשב.. מחשבות בלי סוף מתרוצצות בכזה אי סדר בתוך הראש שלי. מנסה לנסח את הדברים שאני רוצה להגיד אבל לא בדיוק מבינה מה אני רוצה להגיד. ואז הוא התקשר.. פתאום הרגשתי הכי בטוחה בעולם, ידעתי שהכל עומד להסתדר כשהוא ביקש ממני לצאת לפגוש אותו "בפארק... איפה שנפגשנו פעם ראשונה, זוכרת?" "בטח שאני זוכרת.. איפה אתה יושב?" "בדיוק איפה שישבנו אז" יצאתי... לא האמנתי כשראיתי אותו יושב באמת באותה נקודה שישבנו בפגישה הראשונה שלנו.. לבוש במדים והנשק לידו והוא כ"כ עייף שבאמת הלך לי כל החשק לדבר איתו על בעיות. הוא קם וחיבק אותי. התיישבתי לידו.. דיברנו על השבוע האחרון ועל הצבא ועוד כל מיני... ועלינו הבייתה. הרגשתי שלמרות שאני מרגישה שזה סוג של בזבוז זמן לדבר איתו על בעיות עד שהוא סופסוף לידי..אני חייבת להגיד את הכל ולא להישאר עם הרגשה איומה כשהוא ילך. הרגשתי כל כך הרבה יותר טוב אחרי שדיברנו על הכל... וצחקנו ועשינו שטויות והרגשתי כל כך קרובה אליו. כשהיינו ביחד שבוע או שבועיים פתאום התחלתי לדאוג שהוא בחיים לא ייתן לי להתקרב ככה.. הוא לא נראה אז כמו מישהו שמתכוון לתת לי להיות קרובה במיוחד=\ אחר כך שכבנו על המיטה והתחלתי לספר לו את כל סיפור ההכרות שלנו כולל ציטוטים ותאריכים והכל... הוא חייך את החיוך המדהים שלו ואמר "את זוכרת הכל הא?!". דיברנו באמת על הכל.. אפילו על העניין הזה של חו"ל.... סיכמנו את זה פחות או יותר אני מניחה לבינתיים אין מה לחפור בזה יותר. אני כל כך אוהבת אותו=] וכל כך אוהבת את גל שנתנה לי את המתנה הזאת להכיר אותו ועזרה לי להבין שלאהוב זה לא רע...אפילו מעולה! ונתנה לשנינו את הדחיפה להיות ביחד.. וידעה כל הזמן.. כל כך ריגש אותי כשהיא אמרה לי לפני כמה ימים שהיא ידעה שיש לי משו אליו עוד לפני שפתחתי את הפה. היפה שלי הזאת!!!

MrsNoOne

New member
הממ...

לא טובה כל כך בלעודד. אבל אני יכולה לומר לך עובדות- שתי אפשרויות. או שאחרי כמה זמן של סבל תחזרו איכשהו להיות יחד. או שאחרי כמה זמן יעבור לך, ואז תוכלי לקרוא את הפוסטים האלה עם חיוך על איך הייתם חמודים והיה לך טוב. כי זה כבר לא יכאב, זה ישאיר רק זיכרון מתוק. בכל מקרה הקלישאה נכונה- בסוף הכל טוב. הכל יסתדר לטובה. אני יכולה להחזיק את עצמי תקופות שלמות של דיכאון רק מהידיעה שמתישהו אחרי שאעבור הכל יגיעו זמנים טובים. תאמיני בזה וזה יקרה. יהיה טוב. באמת זה המילים הכי מעודדות שאני יכולה לומר. מקווה שבכל זאת עזרתי במשהו למרות שזה לא ממש צבוע בוורוד...

מאורי6

New member
חחח משהו מצחיק../images/Emo6.gif

(01:00) גלוש: ואם לא הייתי מכירה אותך .. ואם לא הייתי מכירה ביניכם (01:00) גלוש: יא אללה אני מנסה לחשוב על זה.. (01:00) גלוש: איך המערכת יחסים שלכם תראה?! את כל כך טובה... והוא כל כך טוב... (01:00) גלוש: אגב שהוא אמר לך שהוא אוהב, מה אמרת? מה המילה הראשונה שהוצאת מהפה? (01:01) גלוש: בטח אמרת - "OMG" (01:01) אני: חח את תמותי (01:01) אני: אמרתי "אוווווווווווווו" (01:01) גלוש: חחחחחחחחחחחחחחח (01:01) גלוש: יווווו (01:01) גלוש: ענק (01:01) גלוש: ומה עוד אמרת?! (01:02) אני: חח זה לא ענק בכלל!! (01:02) גלוש: חחח זה ענק כי ניחשתי שבטח הייתה לך תגובה ממש אידיוטית

MrsNoOne

New member
חח.. אוו זה עוד טוב...

אצל הXX התגובה הראשונה שלי הייתה "תודה" למרות שזה היה דיי בטעות...

מאורי6

New member
פתחתי שרשור ואני אנצל אותי עד הסוף:N

מכתב שכתבתי לו [ולשם הגיוון הוא גם באמת קרא אותו] אני יודעת שאת מה שאני עומדת לכתוב אני יכולה גם להגיד.. אבל אני רוצה שתוכל לחזור לשורות האלו כל פעם שתצטרך. כשרק הכרתי אותך, כשהבנתי שאני מתאהבת בבחור הכי מקסים שהכרתי- ניסיתי להתחמק מזה. כמה שמספרים על אהבה דברים מדהימים זה עדיין מפחיד בטירוף להתאהב. בכל פעם שאתה אומר שמגיע לי יותר.. בחור שיהיה תמיד פה בשבילי- אני יודעת על מה אתה מדבר, חשבתי על זה המון לפני שהחלטתי לא לתת לאהבה הגדולה של החיים שלי לחמוק בגלל קצת קשיים או פחד. תבין.. מבחינתי אתה כן פה בשבילי כשאני צריכה אותך.. החיבור הוא עד כדי כך מדהים שגם כשאתה נורא רחוק אין לך מושג כמה אתה קרוב אליי.. לפעמים כן, קשה.. ואם אני עוצמת את העיניים אני יכולה להישבע שאני מרגישה אותך כאן לידי. אתה כאן, עובר איתי הכל ואני לא לבד. ותמיד יש את הזכרונות המתוקים שמעלים חיוך או צחוק קטן שאף אחד לא מבין חוץ ממני... *הפעם הראשונה שנפגשנו ובה המשפט המקורי שלך "הסיגריה שלך עומדת להיגמר" "כן אני יודע, אני מחכה שהיא תגדל" *הפעם הראשונה שהצהרת שאתה בא לישון אצלי (ואחריה הפעם שבאמת עשית את זה
). *הפעם הראשונה שאמרת לי מה הרגשות שלך אליי, הנשיקה הראשונה שלנו. ובכלל כל שיחה, כל SMS כל חיבוק או נשיקה... הכל נשאר גם כשאתה שם... ואיפה יש עוד בחור שיאהב אותי ככה, קצת משוגעת? ואיפה יש עוד בחור שיחבק כל אחת מהשריטות שלי? ואיפה יש עוד בחור שבעיניים שלו אני מוצאת כל כך הרבה חום, אהבה, כנות ועומק? אתה היחיד ואני אוהבת אותך על כל אלה ועוד הרבה... וחוץ מזה.... איפה אני אמצא עוד בחור עם זיכרון מדהים כמו שלך?
אני אוהבת אותך!

לילי123456

New member
../images/Emo201.gif

קראתי הכל... ודבר ראשון שיש לי להגיד לך, את כותבת ממש יפה
מותר לך להרגיש פגועה, כמו שאמרתי לך במסנ' אני לא יודעת אם הייתי מצליחה להחזיק כמוך בלי להתקשר ולדרוש תשובות. ואני ממש גאה בך על זה
אין סיבה להתחנן אליו, הוא לא שווה את זה. אני מקווה שעוד כמה זמן הפוסטים האלה באמת יעלו לך חיוך של חוויה טובה שהייתה, ולא יעציבו אותך... תמשיכי להיות חזקה
אני בטוחה שמחכה לך מישהו הרבה יותר טוב

Clueless Maiden

New member
את יודעת מה הייתי עושה במקומך?

הייתי הולכת להשיג תשובות. את רוצה לדעת למה נפרדתם, וזה מגיע לך לדעת. אני חושבת שיהיה לך קשה יותר להמשיך הלאה אם לא תדעי. לכי אליו הביתה, לכי למקום שבו את יודעת שהוא יהיה, תציקי לו. זה אפילו לא משנה איך תראי, מגיעות לך תשובות. ואגב, אם הוא אפילו לא ענה לסמס, זה יכול להיות שהוא ממש נפגע מזה. אולי זה אומר שיש לו רגשות עדיין. אני לא רוצה לפתח בך ציפיות, אבל לכי תבררי. אולי זה מה שיחזיר אתכם.

לילי123456

New member
גם אני אמרתי לה את זה בהתחלה...

אבל אח"כ אחרי שהיא אמרה לי משהו זה באמת לא נכון...למה שהיא תלך להתחנן לתשובות? אם זה היה כ"כ חשוב לו הוא היה בא להסביר לבד...

Clueless Maiden

New member
אבל זה חשוב לה לקבל תשובות

ז"א, היא סקרנית, היא רוצה לדעת מה קרה פתאום. את לא צריכה להתחנן. את צריכה רק לשאול.

מאורי6

New member
אוטומטית הרצון לעשות את זה עובד...

טיפה ניסיתי לגשש פה ושם.... לא הבנתי שום דבר... נשאר לי עוד כבוד בעיניי עצמי והוא יירד בשנייה שבה אני אלך להציק לו כדי שיענה לי\= הוא די מסנן את כולם... זה בא אצלו בתקופות.. אולי זה כמו שנת חורף
זו כבר הפעם השנייה שזה קורה לו בדיוק בחורף. יש מצב שהוא עוד יתאפס על עצמו ויתן לי את ההסברים שאני צריכה
בעיקר אמממ.... למה זה קרה לעזאזל
? אחד הפחדים שלי הוא שבסוף הכל יתברר כאי הבנה אחת גדולה ומטומטמת.... מאלו שאם את עולה עליהן את מספרת עליהם לנכדים על סבא וסבתא המטומטמים שלהם... ואם את לא עולה עליהן, את לא! חחחחח

ToryMaster

New member
תני לי להבין

יהיה לך יותר כבוד בעיני עצמך אם תשבי בשקט ותתני לו להשאיר אותך בבלבול מוחלט, מאשר אם תתעקשי על תשובות?

ToryMaster

New member
רוצה לדעת איך אני רואה את זה?

[גם אם את לא רוצה אני אגיד] כשאני הייתי במצבים כאלו, הגעתי למסקנה שאני יכולה להמשיך להיות השטיח שלו ולעשות מה שהוא רוצה [להלן - לזרוק אותי בלי הסברים] ולאכול סרטים עם עצמי, או שאני יכולה לקלף את עצמי מהרצפה, לדפוק הופעה, וללכת לדרוש ממנו את התשובות שמגיעות לי בצדק, עד שהוא יענה.

BaaaaaRi

New member
גם אני עם יעל

זה לא חוסר כבוד עצמי / השפלה או מה שזה לא יהיה... זה זכותך.. זכותך לדעת למה פתאום הדבר היפה הזה שהיה בינכם נגמר? זכותך לדעת למה פתאום הבן אדם שגרם לך לחייך גורם לך לבכות זכותך..לדעת הכל הכל גם אם זה יהיה נורא מעליב ופוגע... רק שתדעי שאת תרגישי את ההבדל הזה שבין חוסר ידיעה לידיעה.. זה גם פחות יכאב ויציק

למעלה