מתבכיינת לכן

מאורי6

New member
שמחה ששאלת אם אני רוצה לדעת../images/Emo3.gif

אני לא רוצה כי אני מכירה את עצמי ויודעת איך זה יראה. זה לא יהיה לדפוק הופעה- לדרוש תשובות. זה יהיה יותר... לדפוק הופעה- לעמוד מול הבחור שאני אוהבת-לשנן טקסט שלמדתי מבעוד מועד כדי לא להתבלבל במילים- להתחיל לבכות תוך חזרה שוב ושוב על כמה הוא חשוב לי. אני פשוט מכירה את עצמי- זה הכל!

BaaaaaRi

New member
לא משנה אם תדפקי הופעה או תופיעי

לא משנה אם תלמדי את המלט בעל פה... זה כ"כ לא משנה... הדבר הכי חשוב שגם אם תבכי ותגידי לו שהוא חשוב לך ואת לא יכולה בלעדיו.. בסופו של דבר גם אם לטוב וגם אם לרע את תקבלי את התשוובת שמגיעות לך... לדעתי.. כואב יותר ומשפיל יותר.. לחיות עם העובדה שניפרדתם ואת אפילו לא יודעת למה..

Clueless Maiden

New member
ממ

דיברתם מאז הפרידה? אולי עובר לעליו איזה משהו. מי יודע. אני מבינה אותך...באמת. אבל, אני יודעת שאם חבר שלי היה מנתק קשר, לא הייתי מוותרת לו על ההסבר. והייתי מציקה לו עד שהייתי מקבלת הסבר. אפילו אם זה באמת קצת לוותר על הכבוד העצמי שלך, אבל...אני לא יודעת. אני יודעת שלי לפחות היה קשה המשיך בלי הסבר. אני מקווה שהוא יתעשת לבסוף ויחליט להסביר או ליצור איזשהו קשר.

מאורי שלי

כמה דיברתי איתך על זה.. בנאדם שנעלם ככה לחברה שלו בלי להסביר, זו התנהגות גועלייייתתתתתתת. ואנניי כל כך מזדהה איתך. הוא פשוט לא שווה אותך.

כולי צמרמורות

ואני לא יודעת למה. משהו בסיפור הזה, או משהו בכתיבה שלך או שניהם ביחד.. ממש נגע בי וגרם לי להבין כמה אני אוהבת את הטיפשון שלי וכמה אני מפחדת יום אחד לכתוב את השורות האלה=\. בכל מקרה, מה שכתבו לך מעליי הוא נכון! מגיעות לך תשובות ואם זאת הייתה אי הבנה אז בכלל את קולטת את הטמטום שאת יושבת בבית ורע לך ואת לא יודעת בכלל מה קרה?! את חייבת לדבר איתו כי אתם נשמעים לי זוג מדהים וחבל לוותר על כזה דבר.

fullbutproud

New member
אוףףף ../images/Emo4.gif

למה תמיד אנחנו צריכות להבין אותם? למה הם זורקים אותנו בלי הסבר ככה באס אמ אס מזויין? למה זה מגיע לנו???

חיילים דפוקים

חברה שלהם נותנת להם את הנשמה ומוכנה בשבילם לחכות שבועות בבית בלי לראות את החבר שלה. יותר מזה, היא גם דואגת יום יום להתקשר לחייל כדי לשמח אותו לשאול לשלומו ולהרעיף עליו את כל האהבה שבעולם. והחרא הקטן מרשה לעצמו להתייחס אליה כמו סמרטוט (מאור אני לא מדבר באופן ספציפי על עלאא). שילכו לעזאזל כל אחד ואחד מהחיילים שהעזו להתייחס ככה לחברה שלהם.

למעלה