מתבייש להיות ערבי!!!

שור3

New member
כל הכבוד

אלו העובדות וזו ההיסטוריה חבל שמוחמד וחבריו מעוותים את זה

אכן את הבאר אתה חפרת בזמנו אך אנו

את המדינה שבה אתה חי ומשגשג הקמנו את האזרחות הישראלית והקדמה והדמוקרטיה והערכים - אנו הבאנו לך, קראנו לך במגילת העצמאות להשתתף בבניין המדינה - אך תקפת אותנו ואבותיך שילמו על כך ביוקר, והיום אתה ממשיך ובז לנו, בוכה ואבל ביום עצמאותנו, חולב את משאבי המדינה שמטפחת אותך ובמקביל בז לערכים לסמלים ולמנהגים להמנון ולהווי החברתי שהנחלנו כאן. דע כי אף אחד לא יגרש אותך, חלילה. עונשך יהה גרוע הרבה יותר מגירוש בעתיד הקרוב (מאוד קרוב)... אתה תמשיך לחיות לצידנו בביתך, אתה וילדיך רק ללא אזרחות ישראלית, כתושב מופחת זכויות כשהגבול, עובר מעליך ומשאיר אותך בחוץ וכשתראה את אחיך הערבים ושאר בני המיעוטים הנאמנים
ובני דודיך היהודים, תורמים, משגשגים ומתקדמים ואתה.. נשרך מאחור עם "הלאומנות הפלסטינית כפויית הטובה שלך" - אתה תבין עד כמה טעית שבזת למדינה היהודית הדמוקרטית היחידה בעולם שבה אתה חי.

את עושה את הסוג שלך

קודם כל אני "ערבי" ולא מתחזה, אני מקווה שזה ישתיק את יצר החשש שהציונים אורבים לך בכל פינה והם קונספרציה אחת גדולה. אם אתה לא מוכן לתת את הכבוד המינימלי למדינה אז אל תצפה להרבה כבוד. אל תצפה לקבל את הזכויות שמקבלים אזרחים שמשרתים בצבא כי לא מגיע לך ולא כי אתה ערבי! אתה בחרת לא לשרת אז תתמודד! המדינה צריכה אדמות כדי להתפתח ולשרת את אזרחיה מנגד ולא מתקבל על הדעת שחמולות ישתלטו על האדמות רק בגלל גנבו את האדמות האלה מהבעלים הקודמים שלה בכוח, מכיר את המושג "פתוחאת"? כמה מצחיק, כמה שטיפת מוח אפשר לעשות בבית הספר לנוער הערבי... כל הכיבוש הערבי הוא טרור אחד גדול והוא התחיל את כל התועבה שמשתוללת עכשיו בכל העולם מאוסמה בן לאדן, צ'צ'ניה, פתח אל אסלאם, האחים המוסלמים... ולא חסר עוד דוגמאות. הבעיה שלך היא לא עם הציונות הבעיה שלך היא עם כל מה שהוא לא ערבי, בדיוק כמו שיש ל"אל סאבע" שבשיא חוצפתו יושב בבריטה הטפשה שנתנה לו מקלט ומקלל אותה מהיום עד הלילה, וכמו שאר המטיפים החוצפנים שיושבים בארצות המערב...

עגייב

New member
עם כל הכבוד לך ולדעתך הלא מלומדת

( ורק שתדע אני מאוד מכבד דעות לא מלומדות) אתה מדבר שטויות
1.בוא נתחיל ב"כבוד" שאתה מדבר עליו, קודם כל מה אתה יודע על כבוד?! אתה בכלל יודע מה מעמד המילה "כבוד" במדינת ישראל?! אני אגיד לך..במדינת ישראל יש חוק יסוד שהוא במעמד חקיקתי ומעל לכל החוקים ומעל כל הערכאות של המדינה..והוא חוק יסוד:כבוד האדם..החוק הזה מחייב את המדינה לנהוג בשוויון בין אזרחיה , ומחייב גם שהמדינה תתפוס את השוויון במובן המהותי של השוויון..מה שלא קורה במדינה הנאורה שלנו לצערי... 2. מדינת ישראל קוראת לעצמה דימוקרטית, היא מתיימרת להיות, אבל האי לא..כיא מדינה דימוקרטית אף פעם לא מתנה זכויות אזרחים בחובות אזרחים, ראה ערך ארה''ב למשל, שגם היא תופסת את השוויון במובנו הפורמלי, והיא עדיין לא מחייבת את אזרחיה בשירות צבאי כלשהו, מנגד ארה''ב היא רב לאומית ואתה תמצא שם מיעוטים מכל הסוגים..ככה שאין בסיס לטענה כמו שלך שעל מנת שנהיה אזרחים שווים אנחנו חייבים לשרת , כי זה לא מתקבל על הדעת במדינה שלפחות ( בלשון המעטה) קוראת לעצמה דימוקרטית... 3. האדמות שהופקעו הם בבעלות חוקית של הערבים ומי שגנב או השתלט ושיקר לאזרחיו זה המדינה...אני יודע שאתה בנאדם ]פשוט ולא מצפה ממך ראיה היסטורית מספיק מקיפה כדי שתבין על מה האני מדבר, אבל אני אתן לך משל, בשנות ה 50 הופקו אלפי דונמים מבלעיהם (טאבו) בנצרת , והמדינה טענה שהפקיעה את האדמות כדי להקים משרדים ממשלתיים, כי כביכול רק ככה מותר לה להפקיע אדמות (בשביל טובת הציבור) אחרי כמה שני על 90% מאדמות אלו הקימו בתים לאכלוס עולים חדשים...(המדינה גנבה ושיקרה )...וזאת רק דוגמה אחת מתו מאות שמתרחשות בשנה ... זהוב ינתיים, אין לי יותר כוח לדון בטענות המופרכות שמסתמכות רק על אמת מסולפת ואינדבדוואלית שהולמת רק משטר צבאי דקטאטור...

הMפצח

New member
אל תשכח שמדינת ישראל קיימת למען

מטרה אחת בלבד: בית לעם היהודי.

בואנה על מה אתה מדבר

ברור שארצות הברית לא תחייב שירות צבאי.. כי ארצות הברית לא בסכנה קיומית מתמדת.. ויש שם מספיק אנשים שגם בלי שירות צבאי חובה יש מספיק ויותר מתנדבים לעומת זה אנחנו עם סכנה קיומית מעל הראש שלנו כל הזמן ויש פה רק 6 מיליון אנשים שמתוכם יש 2-3 לא זוכר כבר כמה ערבים שחצי מהם היה עדיף כבר שיגורו במדינות אויבותת עם דעות כמו שלהם.. ועוד כמה אחוזים טובים של חרדים שלא מתגייסים ועוד כמה אחוזים טובים של אנשים שלא יכולים להתגייס מסיבות רפואיותל (אמיתיות) אז מין הסתם שיהיה שירות צבאי חובה בלי זה לא הייתה פה מדינת ישראל (ואני בטוח שזה היה אותך שמח אה?!) ישראל מדינה דמוקרטית ואם היא דיקטטוריה וכל החרטה שרשמת אז יאלה לך מפה מה אתה עושה בדקטטוריה נוראית כמו זו? אחח הצביעות

התקפות אישיות וסילוף דברים

כמה צפוי קודם כל אני לא אמרתי לרגע שהמדינה מתנה את הזכויות שלך בחובות, המדינה נותנת לך את הזכויות שלך אבל אם תשרת אתה תקבל יותר זכויות. כמובן שיש לך זכויות בסיסיות אבל לרגע אל תשלה לעצמך שמגיע לך את אותם זכויות של בן אדם שסכן את חייו במשך 3 שנים כדי להגן על המדינה בזמן שאתה חיית את חיי האזרחות שלך. שיעור זריז בדימוקריטה:- היכולת שלך לפתוח את הפה ולדבר כתאוות נפשך גם אם זה גנות המדינה, חופש פולחן (פחחח!!! כן, אתה לא חייב להיות יהודי כדי להיות אזרח מדינת ישראל כמו בסעודיה!), ועוד הרבה והרבה דברים שאם היית חי במדינה ערבית היית יכול להעריך אותם קצת יותר. המדינה צריכה אדמות כדי להתקיים וכדי ליישב את אזרחיה וזה לא מתקבל על הדעת שכמה חמולות ישתלטו על האדמות האלה בכוח (את זה אמרתי בהודעה הקודמת אבל כמובן שלא טרחת לקרוא). אני מציע לך שתחזור למה שלמדת בתיכון, על הכיבוש הערבי, על הגזענות, האונס, הדם הרבה שנשפך וההסטוריה המגעילה של הערבים. על איך הערבים נגבו מהקובטים את אדמות מצרים, מהאשורים את עיראק, מהמרונים את לבנון ועוד המון דוגמאות... תרבויות שלמות נמחקו בגלל טרור ערבי!

עגייב

New member
מי שתוקף זה אתה ולא אני

מי שאומר לי שראוי שתהיה אזרח סוג ב' רק בגלל שאתה ערבי, הוא הצד התוקף...תחזור טוב טוב על מה שאמרת ואתה תבין, שאפשר לסכם את הדברים שלך במשפט אחד...אתה ערבי , לא מגיע לך..במיוחד הקטע של ההשוואה עם מדינות ערב...בארה''ב לא כל המדינות קיבלו על עצמים שוויון בינם לבין השחורים לפני 60 שנה, היו מדינות שכן קבילו על עצמן שיש לכושים זכויות מסויימות במקומות ובמקומות אחרים אמרו שאין להם זכויות..ככה שמה שאתה אומר נשמע בדיוק כמו להגיד לכושי, תגיד תודה שנותנים לך בכלל לכנס למסעדה ( כשהתלונן על זה שהשיורתים חולקו לשירותי לבנים ושחורים) כי היו מדינות אחרות שלא נתנו להם לכנס למסעדה...

Dexter5

New member
השוואה מגוחכת .

השחורים לא נכנסו למסעדה ופוצצו עצמם, השחורים התגייסו לצבא והיו נאמנים למדינה, השחורים לא תמכו באויבי המדינה, השחורים לא ערערו על זכותה של המדינה לממש את מהותה (מהות מדינת ישראל היא להיות מדינה יהודית) והרשימה אין סופית, כעת, החלף את המילים "שחורים" ב"מוסלמים" ו"לא" ב"כן" והנה לך, ההתרחשות האמיתית במדינה הזו . ובנוסף, אין הפרדה על בסיס דתי במדינה הזו, וגם לא ע"פ בסיס אתני, המדינה איננה גיזענית, המדינה הגיונית ופועלת ע"פ השכל הישר (בזמן האחרון המצב הדרדר במעט), המדינה יודעת שיש "מיעוט" מסוים שחותר תחתיה, שתומך באויביה, שנלחם נגדה - בחשאי ובגלוי, והמדינה הזו, כל מדינה שהיא, צריכה לרסק את אותו המיעוט, שמקבל יותר זכויות מאשר במדינה ערבית, והנה בא האבסורד, במדינה ערבית, מדינתו, נשללות ממנו זכויות רבות, אך הוא נאמן לאותה המדינה, במדינת ישראל לעומת זאת, הוא מקבל המון זכויות, והוא מנסה להשמידה . אתם מוזמנים לעבור לירדן, אתם לא רצויים כאן, יש אנשים שהוכיחו עצמם כנאמנים כמו הדרוזים, הם ישארו, אתם, החוצה !

כן.. בטח שהדרוזים נאמנים..

* כמו זה שרוקן מחסנית בגופה של אימאן אלהמס
וכמו אלו שהשליכו מרכב נוסע במהירות של שמונים קמ"ש בחור בן שבע עשרה... והמשיכו לנסוע כאשר ראו איך גולגלתו התרסקה על הכביש. נאמנות למדינת ישראל. צבא. מדים ירוקים. התעללות באחר היא נאמנות לישראל ולהגנה עליה.

יש הבדל גדול

בין להגיד שאתה לא מקבל את הזכויות הבסיסיות לבין לבוא ולהגיד שאתה לא מקבל את הזכויות שמקבלים אנשים שמשרתים את המדינה. אתה מקבל את הזכויות הבסיסיות שלא היית חולם עליהם במדינות ערב. מי שטורח קצת יותר ומשרת את המדינה מקבל יותר... אתה נאכל מבפנים? לך תשרת את המדינה שלך במקום לפתוח פורום חדש ותתקוף אותה!

מוחמד5

New member
מהדרוזים לא הפקיעו קרקעות !!

כנראה שחוסר הידע מוביל למסקנות לא נכונות, ראשי כפרים וישובים דרוזים בוכים על היקף הפקעת הקרקעות . שרתו בצבא ,מה יצא להם !! "מפי ראשי המועצות הדרוזיות .: אנחנו על סף התמוטטות טוטלית, הגענו לתחתית. "

לחזור על המשפט שאמרתי שוב?

טוב בפעם השלישית אני אגיד:- לא יעלה על הדעת שחמולות ישתלטו על אדמות במדינה ולא יתנו למדינה להתפתח... היית בשכונות של חיילים משוחררים בכפרים דרוזים? מכיר את המושג הזה בכלל?

webguy

New member
הגונב מגנב פטור ..../images/Emo8.gif

הנצרות נוסדה שהיהודים כבר היו מושרשים באדמה הזאת ... וחוץ מזה אתה רוצה לעשות חשבנאות עם מה שהיה ליהודים באירופה והנוצרים גזלו ..? אתה תצא במינוס ענק ..
צא מזה מה שהיה היה....תסתכל קדימה ..אם תחשוב על מה שהיה לפני 60 שנה אז ישראל היתה צריכה לזרוק פצצת אטום על גרמניה .. והגרמניה היום היא הידידה הכי טובה של ישראל באירופה ..!! מנקמות לא יוצא כלום ..

f r e e b i r d

New member
אחי

אנחנו נוצרים מזרחיים ממי בדיוק גזלנו את האדמות? הנוצרים המזרחיים מורכבים מקופטים, אשורים, סריאנים, קלדאנים וכל אלה עמים שחיו באיזור כאשר היהודים היו בזמן השלטון הרומאי אבל ההבדל שאותם עמים התנצרו... אז אנא תסביר לי ממי בדיוק גזלנו את האדמות? שהרי אנו שמים כמוכם וחיים באיזור סוריה הגדולה בזמן שהיהודים חיו ולא הגענו מחצי האי הערבי? אם כבר פתחת את הנושא אז למעשה רק לנוצרים פה היה קיום רציף ומתמשך מאז הרומאים ועד היום,... כלומר רק אנחנו -לשיטתך- זכאים לגור פה
מה הקשר שלי בדיוק לגרמניה, אני לא

למעלה