מתבייש להיות ערבי!!!

webguy

New member
אז אני

מבין שעשיתי סלט עם הנוצרים ...מה אני אשם שיש קופטים ..ומרונים ..וכנסייה יוונית ... אתם בשבילי נוצרים ..!!!
לא יודע מה היחס שלכם ליהדות ..?.אבל כללי הנוצרים הם דת שאמורה לבוא במקום הדת היהודית ..!! וישו אמור להיות המשיח שלי ומושיעי ... ולאבות שלי עוד מיוחסת רציחתו ... איך אנחנו היהודים הסתבכנו ..
אז באמת לא יודע כלום על חלק המרוני של הנצרות ...אבל בהחלט יכול להיות שאנחנו ממש לא מחביבי התאלוגים שלכם ..? ואז הנחתי שאולי ייש קשר כלשהו ..לגירוש אולי בגלל תמיכה במוסלמים .? בכל מקרה זה לא בושה להודות בטעות ולהתנצל אם טעיתי ו ...ואם זה ככה אז אני מתנצל ...
בכל מקרה אני אחפש חומר ,הבעיה שסיבה לא רשמית לגרוש לא תופיע ..ולא הכל מספרים לנו ... ולא הכל אנחנו יודעים לפעמים יש קשר של שתיקה ...!! לגבי גרמניה אמרתי ..שאפשר לדון על העבר ..אבל צריך להסתכל קדימה .. כי אם הייתי תקוע בעבר אז מדינת ישראל הייתה אמורה להרוס את גרמניה בפצצה גרעינית על מה שעשתה ליהודים בשואה .. אבל להפך גרמניה ידידת ישראל ואפילו מספקת לה נשק מסוים .. לילה טוב או אם תקראי בבוקר אז בוקר טוב ..!!!

f r e e b i r d

New member
לילה טוב

בסדר, אתה לא היחיד שעושה סלט
רוב הנוצרים לא יודעים כלל וכלל על הקיום שלנו
אם תרצה להתעמק בנושא- למרות שאתה אתיסט
תוכל לקרוא בויקיפדיה את הערכים הבאים: http://en.wikipedia.org/wiki/Arab_Christian http://en.wikipedia.org/wiki/East_Syrian_Rite http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_Eastern_Christianity שם מפורט הכל
יש לזכור כי הרדיפה של היהודים באה בעיקר מהאימפריה הרומית במאה הרביעית שהיה לה כוח בעוד שלנוצרים פה לא היה כוח.. אנחנו לא מאשימים את היהודים, שהרי בבשורות עצמן נכתב כי רק חלק מהסנהדרין (מקווה שכתבתי נכון) התאסף והחליט על הסגרתו של ישוע, כלומר אין ביסוס מהבשורות עצמן לטענה שיהודים צלבו את ישוע... אפשר להרחיב עוד יותר על הנושא אבל כאטיאסט זה בטח ישעמם אותך

Dexter5

New member
האשורים, הסיריאנים והקופטים לא חיו בא"י

מעולם, העמים האלה בקושי קיימים כיום, והאדמה הזו גם ככה לא שלכם, גם אם אתם נוצרים קופטים, אשורים, סורים וכו' .

f r e e b i r d

New member
אז איך תוכיח את קיום הקהילות ההיסטוריות

שלא לדבר על כתובות בסיריאנית, ממצאים ארכיולוגיים? הרי מי חי תחת השלטון הביזנטי אם לא אבותינו וגם היהודים? הרי לא רק יהודים חיו בארץ ישראל אלא עמים רבים ואחרים... והאדמה הזאת ועוד איך שלנו שהרי רק אנחנו התקיימנו קיום רציף ומתמשך....
אני לא מכירה בפרשנות שלכם לתנ"ך ולכן לא מעניין אותי את הטאבו שאתם מציגים משם... רק להבהיר כי אני לא חיה בעבר ואני לא אתחיל לגרש אנשים בגלל שהאבות שלי מתקיימים פה כבר קיום מתמשך ורציף להבדיל מכם... אני מאמינה כי שני העמים זכאים לחיות על האדמה הזאת בשלום ושלווה. הדוגמא הזאת הייתה בשביל להבהיר נקודה בדיון, שגם אנחנו יכולים להוציא בעלות על המקום אז למה כל המריבות חסרות הטעם האלה... שנקבל את האחר ונסכים לחיות ביחד

Dexter5

New member
אולי אתה תוכיח לי

במקום לשלוח אותי לשליחויות . אתה מוזמן לחיות בסוריה, במצרים, בעיראק, משם אתם באתם כפולשים, כמו הערבים . אבל, אם אתה תהיה נאמן למדינת היהודים, תכיר במהותה של המדינה כמדינה יהודית ולא תחתור תחתיה, אדרבא, תחיה פה ונגן עליך כמו על אזרח יהודי למהדרין . חוץ מזה, אין לכם שום זכות על האדמה הזו, ואם כן, אז לסבתי ולסבי יש זכות על חלקים ממרוקו, כי בעבר הם עברו לשם, איזו לוגיקה ! מדהים !

f r e e b i r d

New member
אכן כן

שהרי הקיום היהודי במרוקו גם כן מוכח כמו הקיום הנוצרי בארץ ישראל. וזאת הרי הטענה שלי, שעל כל טענה שלך על זכאות הארץ אני יכולה להביא טענה מקבילה. היה קיום נוצרי רציף בארץ הקודש ומוצאנו לא מסוריה או עירק שהרי היו עמים רבים שחיו בארץ ישראל בזמן הרומאים ולא רק יהודים חיו שם. חלק מהיהודים נשארו יהודים וחלקם התנצרו וחלק מהעמים השונים שחיו פה התנצרו וחלק לא ומשם המקור שלנו. ואני ברשותו של סלוניק אשאל גם על זכאות הקנעים, היבוסים וכל העמים שגרו פה לפני יציאת מצרים... גם עם ישראל נחשב כפולש שפלש לארץ קנען, הרי יש רק את התנ"ך שמספר על הבטחת אלוהים אבל מה יעשה אתיסט שלא מאמין בנכונותו של התנ"ך או בקיום דבר כזה שנקרא אלוהים או נוצרי שמאמין בפרשנות אלוגורית? או מוסלמי שמאמין כי התנ"ך מזויף
אז התנ"ך לא תקף פה... שוב, על כל טענה של זכאות בלעדית אפשר להוציא עוד מאות כאלה מההיסטוריה... כך שזה בזבוז זמן כל הויכוח הזה, שהרי אנחנו מסתובבים סביב אותה נקודה. ולי גם יש זכות על הארץ הזאת אבל בשונה ממך אני לא שוללת את הזכות שלך על הארץ הזאת, כי אבותיי התקיימו פה כבר 2000 שנה, תחפש קצת בהיסטוריה של הנצרות המזרחית ותראה את ההוכחות לכך, יש כתבי האבות, נזירים, מנזרים, היסטוריונים שמספרים על קיום רציף... אז בשביל מה כל הויכוח המיותר על מי היה קודם? העיקר שנקבל אחד את רעהו ונלמד לחיות ביחד, כי אף צד לא יעזוב פה וכולם זכאים לחיות פה בשלווה ושלום.

Dexter5

New member
תגובה

לא הבנת את הרעיון f r e e b i r d היקרה, אין לנו בעלות או זכאות על אדמה במרוקו ובאדמה זו להקים מדינה, אלא אם נקנה אדמה מסוימת במדינה הזו ונתיישב בה, לא נטען לבעלות היסטורית על האדמה כעם ילידי (חשוב מאוד לנושא !), ולא ננסה לרצוח ערבים או ברברים (לא Barbarim, אלא Berberim, העם הילידי של ארצות המגרב) בטענה ששדדו מהיהודים את אדמתם ההיסטורית, בעוד שאין לטענה זו שחר . העלמות העמים הכנענים, היבוסים לדוגמא, והעלמות גויי היום - הפלישתים היוונים, מוכחת היסטורית ולא קשורה לאמונה זו או אחרת . לאחר כיבוש הארץ ע"י האשורים (שלא כבשו את ממלכת יהודה), הוגלו כל העמים השונים לכל רחבי האימפריה האשורית, ועם הגלות הבבלית נעלמו ונטמעו כל העמים עם הסביבה, ואי אפשר לומר שהעמים האלה עוד קיימים . עדויות ארכיאולוגיות מעידות בבירור כי עד 500 לפנה"ס כבר לא נותר דבר מהעמים הכנעניים ומהעם הפלישתי. הם נטמעו בתרבויות שמסביבם, וכאשר הבבלים הרסו את עקרון והגלו את הפלישתים לבבל, הם למעשה התבוללו בצורה מושלמת. ותהיה בטוח שאינך צאצא לנוצרים אשר חיו כאן 2000 שנים, לפחות הסיכוי לכך הוא כ"כ קלוש, שכבר עדיף לשלול את הטענה הזו, גם כל הנוצרים או לפחות יותר מ90% מהם ערבים למהדרין שבאו לפה יחד עם הכובש המוסלמי במאה ה7 לספירה . לך יש זכות לחיות כאן מכיוון שאנחנו נרשה לך, אין לך זכות היסטורית, לצערך .

f r e e b i r d

New member
תגובה לתגובה

>>ותהיה בטוח שאינך צאצא לנוצרים אשר חיו כאן 2000 שנים, לפחות הסיכוי לכך הוא כ"כ קלוש, שכבר עדיף לשלול את הטענה הזו, גם כל הנוצרים או לפחות יותר מ90% מהם ערבים למהדרין שבאו לפה יחד עם הכובש המוסלמי במאה ה7 לספירה .<< עד לפני הכיבוש המוסלמי רוב ארץ ישראל הייתה נוצרית, מצרים, עירק, סוריה... כך שהסיכוי שהמוצא שלי הוא צאצא ישיר לנוצרים שחיו פה כאן 2000 שנים הוא הרבה יותר גדול מהסיכוי שאני אהיה צאצאית לאחד השבטים הערבים נוצרים שהיו בחצי האי הערבי. פשוט מאוד, רק 10% מהערבים הנוצרים כיום מוצאם מהשבטים הערביים בחצי האי הערבי... מוצאם של שאר הנוצרים המזרחיים הוא צאצא ישיר של העמים שחיו פה באזורנו וגם בארץ ישראל כבר 2000 שנה. מה לעשות, סטיסטיקה פשוטה מאוד
ולנו יש עדויות היסטוריות, ארכיולוגיות, כתבי יד שמוכחים את הרצף הנוצרי המתקיים ומעידים על קהילות נוצריות פעילות מאוד. אני לפחות יכולה בהחלט לאתר את המוצא שלי ויש לי עדויות לקיום שלי פה, בעוד שהאם אתה יכול להוכיח שאתה צאצא ישיר של היהודים שגרו פה? האם האתיופים והרוסים הם מאותם 12 שבטים של ישראל שתבוללו בעולם? אחי, את הזכות ההיסטורית שלי אני מקבלת מאבותיי צאצאי הנוצרים הראשונים, בטוח לא ממך ולא מאף אחד. אני להבדיל ממך לא שוללת את הזכות של אף אחד על האדמה הזאת, למרות שאני לא חושבת שיש קשר בין הרוסים היהודים לאתיופים היהודים, ותצטרך לעבוד הרבה כדי להוכיח לי שהם מאותו מקור של 12 השבטים... אהה וזה http://www.cwo.com/~pentrack/catholic/chron.html

Dexter5

New member
תגובה לתגובה לתגובה

איזו כותרת משעשעת :) לפני הכיבוש המוסלמי רוב תושבי הארץ היו יהודים, אבל עם הכיבוש הביזנטי מידי הפרסים (אשר היו עובדי אלילים), היו המון גזרות שמד, ואף ניצרו אנשים בכח . לפני הכיבוש המוסלמי בקושי היו נוצרים כלשהם בעיראק, אשר נישלטה באופן הבא : שומרים (עובדי אלילים), אשורים (עובדי אלילים), בבלים (עובדי אלילים), פרסים (עובדי אלילים), יוונים (עובדי אלילים), פרתים (עובדי אלילים), סיסנים (פרסים, עובדי אלילים), ערבים (מוסלמים), גם סוריה נשלטה באופן רציף ע"י עובדי אלילים עד הכיבוש הערבי על סוריה, איסלום התושבים המקומיים והתבוללותם במסות האדירות של הערבים שפלשו יחד עם הכיבוש הערבי, כך שבדומה לפלישתים ולעמי כנען, הם נמחקו כליל מדפי ההיסטוריה . את, אם את שמית צפונית במוצאך, לא ילידית של הארץ הזו, את צאצאית לפולשים מן העולם העתיק, אין לך זכות על האדמה הזו כאדמה השייכת לעמך היסטורית, יש לך זכות על האדמה רק אם תיקני אותה ותשיגי אותה ביושר, תהיי נאמנה למדינה הזו ותכירי במהותה של המדינה כמדינה יהודית . למשל, אני גר קרוב לנצרת, עיר קדושה לנצרות, אך יהודית במקור, אף על פי כן, אין לי בעיה שיהיו שם נוצרים, ושהם יהוו הרוב, יש לי בעיה אם יש נוצרים אשר חותרים תחתיה, או כל אחד אשר חותר תחתיה כמו פעילי שמאל סהרוריים אשר תומכים בהשמדת המדינה לטובת עם דימיוני . אשמח אם תביאי עדויות אשר מוכיחות שאת צאצאית ישירה לאנשים אשר חיו כאן . אני יכול להוכיח זאת ע"י שם המשפחה שלי בלבד, "אדרי", אדרי הייתה בירת ממלכתו של עוג מלך הבשן, אשר נכבשה ע"י עם ישראל במאה ה12 לפני הספירה, כל הישראלים אשר כבשו אותה נקראו "אדרי", אשר משמעות השם היא "כח הזרוע" . איני יודע אם היהודים שעלו לפה מרוסיה או מאתיופיה הם יהודים מבחינה אתנית, אני יהודי שמשפחתו עלתה מארצות האסלאם לאחר הפרעות שעשו בה הערבים (רצחו את סבא רבא שלי לדוגמא) בשנת 1948 ואילך, ואני בהחלט יכול לטעון להיותי יהודי מבחינה אתנית, מאחר והיהדות היא זו ששימרה את העם היהודי קיים ולא גרמה לו להתבולל עם העולם הנוצרי או העולם המוסלמי . לי אין בעיה שערבים, או נוצרים, יחיו כאן, אך בתנאי שימלאו את התנאים הבאים : 1]להכיר באופן מוחלט במהותה של המדינה כמדינה יהודית . 2]לא לדרוש מהמדינה אדמות בטענה שהיא שייכת להם היסטורית . 3]להשיל מעצמם את השקר (פה הכוונה לערבים) שיש עם פלסטיני . 4]לא לחנך לאנטישמיות, חתירה תחת המדינה, שאהידיות או התאבדות למען השם וכדומה . יום טוב .

לא נכון הישוב היהודי בחברון למשל,

מעולם לא ננטש (מאז ההתנחלות היהודית בארץ).

שמע...

לי אין בעייה שתחזרו לקיבוצים של השמאלנים שגנבו ממכם אדמות וחרבו כפרים באשמתכם אמנם. סה"כ הם רוצים לגרש אותי ואת אחי בימין מהבית שלנו לטובת הפלסטינים אז גם לי לא אכפת אם אזרחים ערבים יגורו בקיבוצי השמאל, ביתם המקורי. ראסמי, אם תגור בקיבוץ עם תשתיות והכל - לא היית מסכים אח"כ לשרת שירות לאומי את המדינה בה אתה חי?

שור3

New member
כל הפקעה לא חוקית היא תועבה

כל פגיעה בזכויות אדם ואזרח מגונה חוסר שווין הוא פשע אבל אתם מצביעים ליכוד עבודה וקדימה עבור כסף.......... לא הפנמתם שאם תתאחדו תגיעו לכנסת כדוף חזק ותוכלו לשנות את גורלכם כאזרחים שווי זכויות. נח לכם במצב הקיים ואת ההצלה אתם מחפשים באיסלם הקיצוני ובשנאת ישראל והיהודים תוך מחשבה שתוכלו לשנות דברים בהליכה על הגבול (באשארה)

שור3

New member
דמגוגיה תמיד מתבססת על חצאי אמיתות

החטא ועונשו או החלום ושברו, עבור מי מצביעים הערבים הישראלים ? שתבין את זה תראה שהם היו יכולים להתאחד ולהכניס לכנסת אנשים שידאגו להם. הם בחרו לא לעשות כך שיאכלו את התוצאות ויפסיקו ליבב. מדינת ישראל עשתה טעויות רבות בנושא של יחסיה עם הערבים אזרחיה, אבל גם הם לא טמנו ידם בצלחת. מכאן ועד בגידה, הסתה לטרור, שימוש בדמוקרטיה הישראלית להלחם בה ארוכה הדרך. שני הצדדים צריכים להתבגר, לשכוח את העבר ולהביא מנהיגים שיחברו במקום להפריד, שיטיפו לאהבה במקום לבנות על שנאה ופחד. אין זכות שיבה למי שהובס במלחמה. מרבית העמים כבשו טרירטוריות לרבות חלק ממה שנקרא האומה העבית על כל מדינותיה. הבבלת הזה לא יביא את הערבים כאן לשום מקום ורק ילבה שנאה. לא מתאים לך לשרת בצבא, תלך לעשות עבודות שירות בכפרים ערביים, בבתי חולים, בניקוי כבישים. ההשתמטות שלך היא גרוע כמו זו של מחצית כנראה מהנוער היהודי.

חתולללה

New member
מתי

מתי כבר לא יהיה כאן ערבים....בקצב הזה לא ניראה לי שזה יקרה בקרוב...עצוב מאוד

זאווס

New member
אתה בטוח בכלל שאתה ערבי?

תסתכל שוב במראה ותבדוק שוב את העניין ומה שיש לי לומר לך שוב הדמגוגיה שלך ושל חבריך נוזלת ממכם, מסיתים את נושא מתי שנוח לכם איך שנוח לכם לפסים אישיים, אם אתם לא יודעים אם אני גר במדינה הפאשיסטית שלכם או לא אז עדיף שתשתקו. אתם הציונים הם קולוניאליסטים ופלסטין היא לא האדמה שלכם, וכל השקרים שלכם שחזרתם למולדתכם היא שקר גזעני חלק מהאידיאלוגיה של הטרנספר שלכם. פלסטין לא שלכם ולא תהיה לעולם, מה שכן אתם בתור כובשים ציונים לעולם לא תהיו האדונים על אדמת פלסטין הכבושה. אלא שווים בשווים בהתאם לכללים של ילידי המקום. הרדיפה הציונית של כל מי שהוא אנטי ציוני שנלחם להפסקת השואה הפלסטינית הוא פופולרי מאוד. כפי שאתם הציונים רודפים את עזמי בשארה אתם רודפים כל אחד שהולך נגד התעמולה הציונית האנטישמית. השואה שאתם מחוללים בפלסטינים כבר גלויה ממזמן, החלום שלכם לייהוד פלסטין, גירוש והרחבת שטח המחייה גם גלוי, אבל אתם בכל זאת מתעקשים להסתיר את זה תחת ערימה של שקרים ודמגוגיה, כל יום של טרור ציוני רק מחזק את הקשר שלכם לשורשים האנטישמיים שלכם, הנאציזם. אם כבר מדברים על אזרחות אז אין דבר כזה אזרחות ישראלית אתם כולכם אזרחים פלסטינים. כי פלסטין היא מהים עד הירדן.

למעלה