אז אני
מבין שעשיתי סלט עם הנוצרים ...מה אני אשם שיש קופטים ..ומרונים ..וכנסייה יוונית ... אתם בשבילי נוצרים ..!!!
לא יודע מה היחס שלכם ליהדות ..?.אבל כללי הנוצרים הם דת שאמורה לבוא במקום הדת היהודית ..!! וישו אמור להיות המשיח שלי ומושיעי ... ולאבות שלי עוד מיוחסת רציחתו ... איך אנחנו היהודים הסתבכנו ..
אז באמת לא יודע כלום על חלק המרוני של הנצרות ...אבל בהחלט יכול להיות שאנחנו ממש לא מחביבי התאלוגים שלכם ..? ואז הנחתי שאולי ייש קשר כלשהו ..לגירוש אולי בגלל תמיכה במוסלמים .? בכל מקרה זה לא בושה להודות בטעות ולהתנצל אם טעיתי ו ...ואם זה ככה אז אני מתנצל ...
בכל מקרה אני אחפש חומר ,הבעיה שסיבה לא רשמית לגרוש לא תופיע ..ולא הכל מספרים לנו ... ולא הכל אנחנו יודעים לפעמים יש קשר של שתיקה ...!! לגבי גרמניה אמרתי ..שאפשר לדון על העבר ..אבל צריך להסתכל קדימה .. כי אם הייתי תקוע בעבר אז מדינת ישראל הייתה אמורה להרוס את גרמניה בפצצה גרעינית על מה שעשתה ליהודים בשואה .. אבל להפך גרמניה ידידת ישראל ואפילו מספקת לה נשק מסוים .. לילה טוב או אם תקראי בבוקר אז בוקר טוב ..!!!
מבין שעשיתי סלט עם הנוצרים ...מה אני אשם שיש קופטים ..ומרונים ..וכנסייה יוונית ... אתם בשבילי נוצרים ..!!!