מתאים לי

rachel1234

New member
מתאים לי- השירות שלכם לא מתאים לי.

שתי פניות עם הודעות טלפוניות והשארת מספרי הטלפון שלי לא הניבו תגובה בושה וחרפה לחברת מתאים לי ששירות הלקוחות שלה הוא שירות איבוד לקוחות.

אני מצטערת לבשר

אבל מצבך עוד טוב אחרי שהם יחזרו טוב נו אם הם יחזרו זה כנראה יהיה גרוע יותר

Revi 22 Tal

New member
עצוב כמה פעמיים שמעתי את זה..

סיפורים על השירות "האדיב" של מתאים לי.

DREAM111

New member
האמת זה כבר מעלה חיוך

העניין הזה של מתאים לי. אני כבר לא מנסה להגיע אליהם אני קונה בחנות אחת ועכשיו גם בשניה שלהם וזהו לא מנסה בכלל לשמוע ולראות מהם כלום ולו בגלל החוסר אכפתיות הזו. מצטערת לשמוע שזה היחס שקיבלת אבל זה בעצם היחס שהם נותנים.

rachel1234

New member
ותאמינו לי שזה לא סתם. מעיל גשם

שקניתי אצלהם לפני שנה והלכתי אתו השנה אולי פעמיים שלוש מתפורר לחלוטין. ואם לכולם יש תלונות למה אנחנו שותקות???????? אנחנו אלו שהצמחנו את החנויות שלהם. מר אבי מלכה שכח מהיכן הוא הגיע הלום...חבל.

DREAM111

New member
רחל יקרה

את לא יודעת כמה את צודקת מר מלכה שכח לצערי מאיפה הוא הגיע לאן שהגיע. אני זוכרת את הימים שהיתה לו חנות רק בתחנה מרכזית בת"א והיינו נוסעים לשם ואבי היה מוציא שם מאות שקלים כי הילדה רצתה להראות כמו כולם בדברים אופנתיים. מר מלכה שכח את כולנו והיום כל מה שמעניין אותו זה הכסף בלבד לצערי. הלוואי והיה אפשרי שיכנס לכאן שיקרא רק קצת ממה שאנחנו מרגישות. מקווה שתצליחי להשיגם אני חושבת שאת לא צריכה לוותר.

Pluplu

New member
כל כך מוכר לי

קניתי מהם בשנה שעברה סריג עם פסים עבים בכחול כהה ולבן ושאלתי אם בכביסה זה יצבע את הלבן והם שיכנעו אותי שלא. הקיצר אחרי פעם אחד שהלכתי איתו- השרוולים סתם השתפשפו בגוף ומזה הלבן בצדדים נהיה תכלת וכל הסריג בכלל נהיה מלא כדורי צמר קטנים כאלה...וכל זה לפני כביסה ראשונה. הבאתי אותו אליהם וקבלתי יחס מה זה מגעיל בחנות בטענה שהכל קרה כי לא כבסתי נכון. לא רצו להאמין לי בכלל בסוף אחרי שהתעקשתי אמרו שישלחו למעבדה לבדיקה. כל פעם אמרו לי תתקשרי עוד יומיים וככה חודש..אחרי חודש אמרו שבמעבדה לא נמצא פגם אבל כמחווה של טוב לב הם נותנים לי זיכוי על חצי מעלות הסריג (שעלה בערך 300 ש"ח)...ממש ממש חצופים.. אבל עדיין ברצוני לציין אישה אחת שבגללה אני עדיין קונה בגדים שלהם-מלי, המוכרת בסניף של ביל"ו עודפים שהיא פשוט מקסימה ופשוט מכניסה אותי לחדר מדידות ומביאה לי ערמות של בגדים יפים שיתאימו לי והכל עם חיוך, גם אם בסוף אני לא קונה כלום. אני מקווה שהם מעריכם את האוצר שיש להם!!!

Agnetta

New member
הכל תלוי על מי נפלתם

אני למשל קונה בסניף של קניון רמת אביב ושם תמיד מחליפים לי ומתחשבים אם משהו לא נראה לי ואני מחזירה אותו. נותנים לי זיכויים מבלי לרשום ואני מגיעה אחרי שבוע ומנצלת את הזיכוי מבלי שהם בודקים אפילו - הם פשוט סומכים עלי, על הלקוחות הקבועים. בקיצור מי שיש לה אפשרות להגיע לסניף הזה אני ממליצה בחום.

anati44

New member
דשנו בנושא כל כך הרבה פעמים

ההתיחסות שלהם ללקוחות, לא מרשימה,(בלשון המעטה) יכול להיות שיש יוצאים מן הכלל, אבל מן הראוי היה שברשת גדולה שכזו ילמדו את המוכרות בסניפים השונים שירות מהו, ויעדכנו אותן- שמשכורתן תלויה בלקוחות - אותן לקוחות שמנמנות שלא תמיד מקבלות יחס ראוי, אותן לקוחות "שבנו ויסדו" את מתאים לי לסניפיו הרבים.... אבל כנראה שחבל על הדיסקוסים הרבים - עד היום שום דבר לא עזר, כל אחת שתסיק את מסקנותיה לעצמה ותחליט אם קיבלה יחס ראוי ואם להמשיך ולרכוש ולפרנס את הרשת "המדהימה" הזו !!!!

החורזת**

New member
גם לי החליפו כמה פעמים גם בסניף

בבילו סנטר וגם בסניף שהיה עד לא מזמן באלנבי.

Kamrin

New member
יש לי הצעה טובה בשבילך

אם אתם באמת רוצים שדברים יזוזו ב ml למה שלא תפני למשרד יחסי הציבור שלהם שנקרא בר פי אר ותגידי שאת פונה לעיתונות עם כמה וכמה לקוחות המאוכזבות מהשירות שלהם כי ככה וככה ואתם חושבים לעשות חרם צרכנים, זה בד"כ דברים שהעיתונות מאוד אוהבת. מאחר ואני מקורבת לעינייני העיתונות וכן יחסי הציבור אני יכולה לנסות לעזור לכם לפרסם את הידיעה. בתור אחת עם הבנה בתחום תהיו בטוחות שדברים יזוזו... המייל שלהם הוא [email protected] אם יש לכם כח וביצים ואתם באמת רוצות שמשהו ישתנה ויזוז צאו לעבודה! בהצלחה!

maya 25

New member
צודקת....

אבל הם מנצלים את העובדה שתכלס אין לנו איפה לקנות אני יכולה למנות על יד אחת איפה אני מוצאת את בגדיי: ג'אמפ, קרייזי ליין, משביר <לפעמים> ומתאים לי זאת בעייה קשה, אבל נכון לזמנים של היום אין לנו הרבה ברירות

rachel1234

New member
בנות. אתן מרשות לי להדפיס את כל

התכתובת הזו ולשלוח לאדון מלכה? אולי זה יגיע לאן שצריך להגיע????

rachel1234

New member
לאאאאא..אל תגידי ככה..אנחנו כועסות

יש המון חנויות . המודעות למידות גדולות גדלה.אל לך לשכוח את כל החנויות שכתבת בתוספת עונות..בתוספת אשה אשה....בתוספת הבאזר של ניקול.......יש המון אופציות היום. אני מוכנה לאסוף מכל מי שרוצה את כרטיסי החבר שניתנו לנו על ידי החנות (אפילו מתנות יומולדת כבר לא שולחים לנו..אז בשביל מה המשחק עם הכרטיס חבר) ולשלוח להם. למזכרת.

יעל י

New member
לא צריך להדפיס לו-אפשר

לעשות לו קישור דרך אתר הבית שלהם באינטרנט ולדעתי אף מומלץ זה גם מה שעבר לי בראש שקראתי את השרשור

maya 25

New member
ודאי שיש...

אבל עם כל הכבוד אותן באותן חנויות שציינות יש בגדים לא ממש לטעמי, אני בחורה צעירה שרוצה להתלבש צעיר ולא בבגדי אוהלים שיש בעונות ואישה אישה בבזאר של ניקול עדיין לא הייתי אבל ראיתי את התמונות שהבנות העלו והן לא לטעמי על טעם ועל ריח אין מה להתווכח מה שלא מותיר לי הרבה אפשרויות היכן לקנות...

DREAM111

New member
מתאים לי

אז אני מודה שקרוב לחמש שנים אני החרמתי את מתאים לי. לפני שנה במקרה בסיבוב שעשיתי בצומת בילו נתפסתי ע"י מלי שהיא מדהימה שנתנה לי יחס של מלכה מה שלא קיים בחנויות הרשת. ציינתי בפניה את החרם שלי את הכעס על כך שאני צריכה לקבל את הקולקציה במחסן בגלל מידתי. מלי נשארה פעורת פה ונתנה לי יחס נפלא. מאותו יום אני אכן במבצעים הולכת לחנות בבילו ורוכשת לי מספר פריטים. גם היום בתקופה זו החלטתי לבדוק אם הגישה השתנתה ולצערי בחנויות הרשת שהן לא עודפים הגישה היא זהה ואת הקולקציה אני יכולה לקבל ביד נדיבה במחסן. ייתכן ויש שתגדנה שזה בעצם יחס מועדף אבל בעיני זה יחס מזלזל. לגבי התלונות החוזרות ונשנות שלי ושל בנות רבות ונוספות לצערי נראה לי שהגעתי לאוזנים ערלות. בשרות לקוחות לא ממש היה שרות לקחו כל פעם הודעות ואני עודני ממתינה להתייחסות של מישהו מנציגי מתאים לי. נכתב מכתב מאוד חריף בשם פורום אופנה מלאה ופורום שמנות ויפות שגם הוא נשאר מיותם במשרדי חברת מתאים לי, מכתב נוסף אישי נשלח ע"י המאדאם היקרה שגם הוא כנראה שימש למטרה לא חיובית כי תגובה או התייחסות מינימלית עדיין לא הגיעה. נסיונות רבים היו לי כדי לנסות להביא את מר מלכה לפורום כדי שישמע אותנו הבנות הללו שמכל שקל ושקל שלנו הוא צמח וגדל למעצמה המפוארת שהוא היום מנהל. עצוב שדווקא המקום שאנחנו ראינו בו כמקום בטוח כדי לגדול בו נתן לנו את סטירת הלחי. אז מי שמעוניינת להרים את הכפפה אני תומכת ומוכנה להיות שם בכל דרך.

מרשמלית

New member
../images/Emo7.gifחייבת להגיב...

שנים הייתי לקוחה ותיקה של מתאים לי עד לפני שנה, ניתן ואפשר היה למצוא מיגוון רחב של חולצות ומכנסים ועליוניות שאפשר היה בהחלט להתגאות גם במיגוון וגם בצבעים וגם בבדים וגם במחירים כן גם במחירים למרות שהיו די יקרים אבל שאר האופציות שצצו לאחרונה לא היה בנמצא... בשנה האחרונה וכבר לפני שנה לא קניתי שם כמעט כלום, הכל במידה יותר קטנה מיגוון הצבעים ירד פלאים המחירים הרקיעו שחקים ובזמנו גם כתבתי על מחירי בגדי הים שהרקיעו שחקים בקיץ. בשבוע שבעבר נכנסתי לחנות בתחנה המרכזית בת"א וביקשתי לקנות חולצות ליום יום לעבודה, המוכרת הסתכלה עלי בחיוך היא מכירה אותי מביקורים קודמים ואמרה שיש ים של דברים (ים?) אז ככה חולצות טריקו לעבודה רק בשחור או בכתום, שאלתי כחול ירוק חום אמרה אין לא עשו בדגם הזה.. ככה עברנו את כל הדגמים בחנות מצטערת אני בדרך לא ביקורתית תמיד אני מוצאת משהו שיקלע לטעמי אבל הפעם כלום ממש אף לא חולצה אחת.. ואם כבר היה משהו שמצא חן בעיני אז לא היתה המידה היא תזמין היא לא ידועת אם נשאר במלאי... הדבר חזר על עצמו בחנות שלהם בעזריאלי ממש מאכזב... שני המינויים האחרונים שלהם גם תמוהיים הם כניראה פוזלים לפלח שוק אחר לחלוטין ורחוק מלהיקרא "אופנה למידות גדולות " אי אפשר להגיד על השניים הללו שהם גדולות ואפילו לא מלאות וזה בהחלט ניכר גם במידות שלהם בתקופה האחרונה בקולקציה האחרונה... חבל כי לאחרונה באמת קשה מאוד למוצא דברים שווים בשוק, גם אצל אשה אשה לא מצאתי המחירים בשמיים והמידות קטנות פיציות, גם בעונות לא מצאתי כלום ממש מתסכל ואצל ניקול לא הייתי כי אין לי רכב וכל הבזארים שהיא עשתה לאחרונה היו מחוץ לת"א. ניקול אולי תחשבי על התל-אביביות!!!!!! (נ)ועה

למעלה