מתאים לי-אולי מתאים??

Lylyana

New member
מתאים לי-אולי מתאים??

נכנסתי למתאים לי,לראשונה בחיי...והופתעתי לטובה!קניתי 2 זוגות מכנסיים, מגניבים ביותר,ב-300 שח שניהם שלפי דעתי זה מאוד מאוד סביר...המוכרות היו נהדרות!!שיגעתי אותן במשך שעתיים לפחות והן היו כל כך בסדר.וגם יש להם עכשיו מבצעים,אז באמת שווה.תנסו...

DREAM111

New member
אני מאוד שמחה לקרוא הודעות מסוג זה

שעוד בנות כן מצליחות למצוא עוד מוכרות אנושיות ברשת מתאים לי. מה שכן אבל לא יודעת אחרי שראיתי שבחנויות העודפים שלהם יש מכנסים במחיר של 30-60 שקלים אני לא רואה את הצורך להוציא 150-200 ש"ח למכנס. מעניין איפה באיזורכם יש עודפים שגם אתן תוכלנה להנות ממתאים לי לפחות במחירים מוזלים כמו שלנו. תתחדשי ותהני מהקניה החדשה.

את האמת לא יצא לי להיכנס לסניף

שלהם בגרנד , כי תמיד שהצצתי שם ראיתי שיש מלא אנשים (והחנות די קטנה) אז אמרתי "טוב נו ננסה בפעם הבאה". הייתי מבקרת בעבר בסניף שלהם במתחם ביג ... ותמיד הייתי מרוצה מהמכנסיים שלהם (במיוחד הג'ינסים). תתחדשי ותהני !
נ.ב יש מצב להעלות תמונות של הג'ינסים? הקנייה נשמעת מעניינת...

tuti f

New member
ההבדל בין הסניף בביג לגרנד קניון

בביג זה בעיקר עודפים, מניסיוני המוכרות שם די אפטיות ועצלניות את יכולה לבקש עזרה אבל הן עדיין ימשיכו לקשקש בינן לבין עצמן הייתי שם כמה פעמים ויצאתי בידים ריקות, לא אהבתי את היחס כלל לעומת זאת בגרנד קניון הייתי כבר כמה פעמים,לא תמיד מצאתי אבל המוכרות השתדלו לעשות את המיטב ונראה לי שקצת שגעתי אותם. בעיקרון חוץ מג'ינסים מוצלחים שקניתי שם וחולצה אלגנטית יותר לא מצאתי שם הרבה דברים שטובים לי (טוב אני מודה יש לי הרבה דרישות) אבל בשורה התחתונה מה שנעם לי זה היחס של המוכרות

צודקת, כבר סיפרתי בעבר בפורום

על מקרה מגעיל שקרה לי עם אחת המוכרות מהחנות במתחם ביג, שעשתה לי טובה שהיא נושמת ונותנת לי שירות.

Lylyana

New member
החנות הגרנד.

באמת קטנה,אבאמת כל הזמן מלאה באנשים.אבל עדיין המוכרות מצליחות לתת לכל אחת יחס אישי.במשך שעתיים שיגעתי אותן-ארוך מדי,קצר מדי,גדול מדי,קטן מדי,נוצץ,דודתי וכו'...והן לא התייאשו,הלכו חיפשו ובסוף יצאתי מאוד מאוד מרוצה!!וגם יש עכשיו מבצע,מי שקונה ב-600 שח משלמת רק 300 .הבעיה שלא הצלחתי למצוא בגדים ב-600 שח,למרות שניסיתי... ובקשר לסניף בביג,לא נכנסתי אף פעם,נראה לי לא משהו,וגם באמת שמעתי שהמוכרות לא משהו בכלל(בלשון המעטה).

למעלה