מתאהב מהר מידי

הגישה שלך..

פשוט מעציבה.. תעבוד על עצמיך..חבל. הכל מתחיל במחשבה ובהערכה העצמית שלך כלפי עצמיך..אם תחשוב שאתה לא מספיק מעניין ולא מספיק מושך..לא תגיע רחוק חמוד. בהצלחה.

ס א ט י ן

New member
יופי

אז אתה במצב טוב... כי כשאתה מתאהב במישהי עוד לפני שאתה מכיר אותה אז זו ההתאהבות הכי שיטחית שיש (אלא אם מדובר כאן במשהו רוחני, ואם כן- זה לא משהו שאמור לקרות כל שני וחמישי), וממנה אפשר לצאת במהירות וללמוד לקחים. זה מרגש אותך, להמשך אחריהן, להסחף עם תחושת ההכרה הפתאומית הזאת.... פשוט תעצור רגע ותחשוב- למה אני כל כך מאוהב בה? ברגע שיעלו לך יותר משתי סיבות (הרבה יותר), לא כולל מראה חיצוני ומשיכה- אז תדע שההתאהבות הזאת קצת יותר עמוקה. כל עוד אתה לא מצליח לחשוב על סיבות....אתה סתם דלוק. ואולי אם תבין את זה תוכל לצאת מזה מהר יותר.

רגשות אמתיים

השתדל לפתח רגשות אמתיים וכנים בלבד. אהוב בחורה בגלל אופיה והתעלם מרגשות לא אמתיים. השקע בקשר ותן אהבה, התענין בבחורה, עזור לה והיה טוב אליה. התמקד בדבור ולא במגע.

tapas tapas

New member
אין ממש קשר

לא הספקתי בכלל להכיר אותה והיא כבר סיננה אותי. אבל איך זה אפשרי מה שאתה מציא? הרי כדי שאני ארצה להיות באמת ובצורה כנה טוב אליה אני צריך לאהוב אותה. או שאתה מציע שקודם אני אהיה טוב כלפי בחורה ורק אז אני אוהב אותה? אבל אז איך אני אחליט לאיזה מהבחורות להיות טוב?

תשובה

להיות טוב חשוב תמיד, אבל הטבה כחלק מקשר צריכה להעשות, כשיש אהבה או חבה מסוימת. צור קשרים רק כשיש לך איזשהו רגש חבה. אז תוכל להביע את חבתך במעשים טובים.

tapas tapas

New member
ולפי מה יהיה לי חיבה?

הרי אני עדיין לא מכיר את הבחורה, אז לפי מה אני יכול חבב אותה?

למעלה