מתאהב מהר מידי

tapas tapas

New member
מתאהב מהר מידי

יש לי בעיה. קל לי להתאהב בבחורות עוד לפני שאני מכיר אותן בכלל. וזה יוצר מצב שבו אני מאוהב במישהי והיא בכלל לא בי. וזה מצב מאוד קשה. מה עושים במקרה כזה? האם יש לי בעיות ברגשות או שזה גם אצל אחרים?

לא ניראה לי..

שאתה מתאהב בהן.. אי אפשר להתאהב בבנאדם לפני שאתה מכיר אותן,את האישיות,את האופי את המיכלול שלהן כאדם. סביר להניח יותר שנידלקת..אולי על מראה שמתבסס על משיכה.

יש מצב..

מה גם שרק נידמה לך שאתה מתאהב ממבט ראשון..במה אתה "מתאהב" למעשה-ביופי שלה? במראה? זו לא אהבה..מצטערת..אהבה שמתבססת על שיטחיות אינה אהבה. צריך להכיר את הרבדים פנימה..

tapas tapas

New member
מה זה משנה איך קוראים לזה?

מה שמשנה זה מה שמרגישים. איך הידלקות מרגישה לעומת אהבה? מאיפה את יודעת שאני לא מרגיש אהבה או מאוהבות ולא הידלקות?

כי..

אתה לא מכיר את הבנות,אתה עצמיך ציינת את זה לא? אז במה בדיוק אתה מאוהב? בשיער היפה שלה או בחיוך? ראבאק תתבגר ואל תתקיף!

tapas tapas

New member
סליחה

למה את חושבת שאני מתקיף?
אני מדבר על הרגש תכלס. על הרגש הטהור. על מה שמרגישים בלב או הכימיקלים במוח. האם לא ייתכן שיירגישו את הרגשות האלה מבלי שמכירים ממש כל כך את הבחורה? הרי זה בסך הכל כימיקלים. ולמה שהכימקלים במוח לא יווצרו גם רק בגלל מראה חיצוני או קסם אישי, יש פה משהוא שלא מתאפשר לזה לקרות אלא אם כן מכירים את הבן אדם?

ס א ט י ן

New member
נכון- זה רק כימיקלים

אבל לפי מה שאני מאמינה, כשמדובר באהבה באמת זה כבר לא רק כימיקלים...וזה ההבדל... שבמצב הזה, אתה יכול לשלוט במה שעובר לך בגוף, ברגע שזה מקבל פן יותר רוחני- אז ללב לוקח המון זמן להתגבר...

tapas tapas

New member
כן מכיר את הפן הרוחני הזה

אהבתי בחורה אחת מהצבא הרבה זמן. כמובן שגם איתה לא היה לי כמעט קשר. ודמיינתי אלייה כל מיני דברים מטורפים. זה היה יותר כמו טירוף אפשר לומר. ואהבתי אותה עד היום. אבל עכשיו אחרי שכאב לי מהבחורה הזתא שגם אני לא מכיר, נראה שהבחורה מהצבא ירדה מהפרק. למרות שאני לא בטוח, כי קרה לי כבר שהרבה זמן לא חשבתי על הבחורה מהצבא ואז זה חזר לי קצת. לא יודע. באופן כללי יש לי תחושה שהיכולת של בן אדם לאהוב קטנה עם השנים. האהבה נהיית יותר מציאותית ומאופקת, מאשר אהבה פנטזיונרית ובלי גבולות.

tapas tapas

New member
אוקי

אז הייתי דלוק על בחורה כמה שנים? אני לא רוצה לפגוע בך או לתקוף אותך, אלה באמת שאלות כנות. אולי פשוט את לא יכולה לקבל שיש אהבה חד צדדית כי זה קצת עצוב וטראגי? או שאת רוצה שאהבה תהיה תמיד הדדית כי זה יותר עמוק ככה?

שאלה לי אליך..

אתה מוכן לחיות באהבה חד צדדית,שאינה הדדית..לתת ולהשקיע ולא לזכות להיות נאהב? אם כן-עצוב מאוד מאוד..

tapas tapas

New member
אני לא מוכן

אבל קורה שאוהבים חד צדדית. חוץ מזה שלא הייתה לי שום מערכת יחסים אף פעם, אז אולי הייתי מסתפק בזה גם כן.

אבל..

אינך חושב שאתה ראוי להיות נאהב? להרגיש גם שאוהבים אותך..למה שלא תיזכה לכך ותסתפק במועט? אל תישאר ותתעכב על מקום שלא טוב לך בו.

tapas tapas

New member
אף אחת לא רוצה אותי

אני בן 26, לא הייתה לי אף פעם חברה. אולי עכשיו התחלתי לקבל אומץ ממש להתחיל עם בחורות, אז אולי זה באשמתי. אבל יצא לי לדבר עם בחורות בעבר, בעיקר בצבא ואף אחת לא ממש רצתה אותי. אני לא בן אדם חברותי ואני מרגיש שבאופן כללי אני לא מעניין בחורות. אני פשוט לא מעניין אותן.

tapas tapas

New member
אולי

אני נראה סתם משעמם. המראה שלי רגיל כזה ולא מעניין. הרי במה יש לבחורות להתעניין לפני שהן מכירות אותי?

אתה לא מעריך את עצמיך..

אתה מוריד בערך עצמיך..כיצד תצפה שאחרים יאמינו בך? אתה טוען שאתה ניראה סתם משעמם..תנסה להבין מדוע אתה חושב ככה ומדוע ניראה לך שמצטייר כך בעיני אחרים. המראה שלך רגיל ולא מעניין..סליחה אבל מי אמר שכל אחד צריך להיות מלך יופי או מינימום דוגמן או כוכב קולנוע על מנת שיתעניינו בו? חסר אנשים רגילים? למה שלא תעבוד על ביטחונך העצמי,תאמין בעצמיך ותראה שיש לך מה להציע..

tapas tapas

New member
טוב לא יודע

הזמן שלי עוד מאט עבר גם ככה. אני לא מתכוון לחפש אישה בגיל 35.

למעלה