מש"ק מודיעין

§Apocalypse§

New member
מש"ק מודיעין

האם לתפקיד מש"ק מודיעין יש קשר כלשהו לתפקיד מש"ק מערך? אני קוראת את התגובות פה וזה נשמע לי דומה מאוד...

אחותיייייייי

אנחנו הולכים לבלות יחד חודשים
בואי כבר נלמד יחד למבחנים

§Apocalypse§

New member
לא אני...

לא אני מתגייסת לזה, אלא חבר, והוא כבר משרת. רציתי לוודא שזה אותו הדבר

sandradee

New member
מש"ק מודיעין

נוב´ 00 די צדק זה אותו דבר.. מש"ק מודעין יש שני סוגים יש מש"ק מודיעין מערך ויש מש"ק מודיעין יח"ש... הקורס הוא בתאכלס אותו דבר רק שביח"ש יש טיפה יותר שטח והוא נועד לא לכאלה שיועדו להיות ג´ובניקים מסריחים אלא לכאלה שנפלו מקרבי לרוב על רפואי ולרוב גם יחזרו לגדוד/חטיבה שלהם בתפקיד הזה... ומאוק´ הבא גם הקורסים נערכים באותו בסיס

yoss1bockchil

New member
"ג´וביניקים מסריחים" - מי את בכלל?

את מסריחה אם כבר, מי נתן לך את את הזכות להליט מי מסריח ומי לא? בגלל אנשים כמוך, יש פערים ושסעים בצבא ובחברה. עצוב מאוד, ועוד יותר לא במקום. יוסי.

צחי:)

New member
ברור שזו סתם דרך התבטאות...

אבל אני פשוט לא מסוגל לראות מישהו אומר "ג´ובניקים מסריחים" אז בסדר, חלקנו החליט שזין על הצבא, לא מעניין אותי, אני לא הולך להיות קרבי. אבל גם לחלק גדול מאיתנו, לא הייתה את הברירה הזו. הרבה ג´ובניקים סובלים מבעיות רפואיות, הרבה כאלה שרצו בכלל להיות לוחמים ולא סתם משהו. אם אני זוכר נכון, אמרת פעם שאת משרתת בגלילות, אז את בטח שלא יודעת מה זה ג´ובניקים... כי גלילות פשוט זה המפקדה הסודית של הפלסר"ים של גבעתי, גולני, צנחנים ונח"ל...

Alex20

New member
איך את מגדירה את הג´ובניקים המסריחי

ם.?? מה זה ג´ובניק מסריח מי שעשה טירונות 02?????. יש אנשים שעשו 07 והם מסריחים יותר מכל ג´ובניק ק"לבניק ואם כבר מדברים על הבנות רובן הן מה שאת הגדרת.

sandradee

New member
תרגיעו!

קודם כל זה הקטע של הפורומים כל אחד יכול להגיד מה שהוא רוצה דבר שני... "גו´בניקים שרצו להיות לוחמים אבל בעיות רפואיותת..." מי שרצה להיות לוחם לא מתעצבן מזה הוא יודע טוב מאוד על מי אני מדברת דבר שני גלילות???. לא אני... ביסלמ"ש בית ספר למודיעין שדה.. ואם כבר זרקת הערה על פלס"ר...אולי הם לא יושבים אצלנו אבל בשביל להיות בפלסר את חייב להיות בקורס אצלנו...ובשביל להיות מ"כ בכלל אז שקול מילים פעם הבאה

למעלה