מש"קי בטחון שדה

ArsaWhat

New member
מש"קי בטחון שדה

צחי, נראה לי שאתה תוכל לענות לי על זה יותר מכולם פה, אולי כי זה התפקיד שלך. עברתי תחקיר בטחוני כשהתגייסתי, נשלחתי לקורס בטכני ויצאתי ממנו, ובינתיים אני מסופח עד שיתחיל הקורס שבכותרת. זימנו אותי לקריה לאיזה ראיון, אין לי שמץ של מושג אפילו לאן אני בדיוק מגיע - רק נתנו לי מספרי טלפון מטכ"ליים שאליהם אני מתקשר ושם יודיעו לי. הימ"מ יודעים שעברתי תחקיר בטחוני, זה קשור איכשהו? שמעתי משהו עם פסיכולוג או סוציולוג או משהו. יש לך מושג מה זה אומר? ומה אני אמור בדיוק להגיד? ומה ישאלו אותי? תודה מראש!

צחי:)

New member
מש"ק בטחון שדה

דבר ראשון... ברוך הבא למערך! דבר שני, אחד המפקד שיהיו לך, היה איתי בקורס :) ועכשיו להסבר... אם אתה הולך להיות מש"ק בטחון שדה, אתה צריך סיווג גבוה יותר מזה שהיה לך כאיש טכני. בטח יעשו לך שיחה קצרה כדי להשלים פרטים מסוימים. זה כל מקרה לגופו, כך שאני לא יכול לענות לך לגבי אופי השאלות. בקיצור, אל תילחץ, יהיה בסיידר. תענה על השאלות כמה שאתה יכול, ובלי שטויות. לגבי פסיכולוג או סוציולוג...אין לי מושג...לא מבין איך הם קשורים לזה... בהצלחה!

New member
עוד דבר קטן...

יכול להיות שבכלל מדוברת בשיחת הסבר קצרה על הקורס, ועל המעבר שלך... לחיל יש את השטוית שלו, באמת אל תילחץ.

New member
מי יודע...

בקורס לוקחים יום ראשון אחד את החניכים להתרשם מהעבודה בשטח, אז אולי אפילו תקפצו לבקר אותנו...

למעלה