מש"צים

קשתונה

New member
וואו היינו מדהימים!! והמנהלת היתה

כושלת!! וחרובי יכול להגיד מה שהוא רוצה:))) אבל המחתרות שהוקמו.... המחתרות הניעו את הקורס לא?:)

tuty fruty

New member
לנו היו מחתרת בקורס מדמים

היה את הבור וכנגדו היה את הבוק!

שקסי

New member
למה מנהלת כושלת??

לא יודעת מה איתכם וכמה אתם חושבים שהמנהלת עשתה או לא עשתה אני יכולה להעיד על עצמי שלפני שפירקתי בטעות את המנהלת הלכתי לישון כל יום בערך ב3 כי היו לי מיליוני סידורים לדבר עם כל מיני מרצים להגיד להם לאן להגיע לכוון את הנהגים לאיזה שעה הם צריכים לקום... ואז לקום ב5 או ב4 וחצי ולהעיר את הנהגים ולהדריך אותם לאן הם נוסעים היום... ומה יש היום לאכול בתפריט ולנסות לשפר אותו ולעשות שתי ארוחות חמות... ועוד מיליוני דברים מהקטנים עד לגדולים...ומיץ פטל עם קרח... וארוחת 4...וניקיונות וסידורי חדרים... ואתם לא יודעים כמה עצוב זה שזה נופל על בערך שני אנשים מהקורס... שאחד מהם דיבר והשניייה רצה ממקום למקום (חרובי ואני) אז בבקשה לדעתי המנהלת בכלל לא הייתה כושלת... זה שבסוף נשארו רק שניים זה לא אומר כלום! ד"א לפי דעתי קורס משצים הוא קורס מדהים מדהים!! הלוואי והייתי חוזרת לשם... יש לי חוויות כ"כ ענקיות מישם... ובאמת כמו שניצני אמרה שאם תחליטו שבמקום לעשות את הק' תרצו לטוס להודו זה אולי לא אפשרי אבל אתם יכולים ליצור הודו...

קשתונה

New member
את היית במצב שלך

ואני הייתי במצב שלי וראיתי דברים שכנראה את לא עצרת לראות מהצד כפרה. אז לפני שאת קצת מתקיפה תנסי, עם כל הכבוד לך ולעומר, לחשוב איך ה"מנהלת" נראתה מהצד, כשאת בעצמך אמרת ששני אנשים פעלו בה, ואם היא עבדה כה טוב, למה היו מחתרות, או למה היה צריך לחכות 4 ימים כדי שמחתרת 8 תכין רשימת תפריטים אפשריים וחלופיים לאכול במקום תירס, ולהחתים את כולם על זה???? בקיצור... יו גוט דה פוינט.... יותם וקשת נלחמים בשפשפת!!!

Yootam

New member
צר לי לאכזב אותך

עדי, אבל המנהלת הייתה כה כושלת... אני מאוד מעריך את העבודה שאת ועומר עשיתם (שלא ידעתי עליה עד עכשיו), אבל זה לא מספיק כנראה בשביל להיות מנהלת טובה, ולא כדאי שנעלה נושאים מכאיבים, או כאלה שיגרמו לחבר'ה פה אולי להתחרט על זה שהם נרשמו.

fresh mishmesh

New member
מי שלא היה במש"צים לא יודע../images/Emo3.gif

שם זה נקרא מנהלת... שאכן הייתה כושלת, ולו רק מהסיבה ששני אנשים ניהלו אותה... עדי- נראה לך שמנהלת זה משהו של שני אנשים? נכון וברור שמישהו היה צריך לארגן את כל הדברים האלה שדיברת עליהם, אבל זה באמת נראה לך הגיוני שרק שני אנשים יתעסקו בזה? זאת, למשל, דוגמה מצויינת לכך שהמנהלת בקורס הייתה כושלת ביותר- עצם העובדה שבסופו של דבר רק שניים אירגנו עניינים. אירגנתם- יופי, באמת שכל הכבוד לכם, אבל זה ממש לא סותר את העובדה שהמנהלת בקורס שלנו כשלה ולא הייתה משהו.

שקסי

New member
שנייה... נכון שהמנהלת נפלה...

אבל זה לא אומר שהכל לא תוקתק בסמינר.... למרות "המנהלת הכושלת" שאתם0 טוענים... והקטע של מה שתעשו זה מה שיהיה עבד מאוד חזק כי מישום מה לאף אחד לא היה את הכוח להיסתובב שעות לעשות טלפונים ועוד מיליוני דברים אז אם רציתם שהיא תקום מחדש הייתם מצטרפים... אין לכם בכלל מה להקניט או להעיר דברים על מה שנשאר מהמנהלת כי מצטערת מאוד להגיד לכם- אתם לא הייתם חלק שקם ועזר ועשה... אז במקום להגיד "את חיה בסרט" או כאלו למינהם אפשר להגיד "תודה לא ידענו כל הכבוד שיהיה לך יום טוב!" גישה הרבה יותר טובה לחיים ובכלל! אז באת לא מיתוך שום רגש רק מתוך הבהרה של הדברים שיהיה לכם יום נפלא! תהנו ואל תשכחו לחייך!

קשתונה

New member
יותם וקשת (נלחמים בשפשפת) :

תקשיבי מיידל'ע, הכל תוקתק, זה נכון, ואחלה וכל הכבוד לך, אבל מי את שתבואי ותגידי שלאף אחד אחר לא היה איכפת ושאף אחד לא עשה כלום?!?!?! יענו, את הטיול לסטף לא המנהלת הרימה. ואת השינוי בארוחות, בתוכן גם הארוחת צהריים הבלתי נשכחת, והגיוון המטורף שהביאו עוד גבינות לבוקר, והכינו פתיתים ושניצל במקום פסטה ונקינקיות, ושלא אכלנו יותר תירס נטו! את לא יודעת באמת למי היה איכפת ומי עשה מה, ואנשים לא רצו להיות חלק מהמנהלת כי היא הגעילה את רוב האנשים מצטערת להגיד לך. למה היא הגעילה??? כי באו חבורה של אנשים שהחליטו שהם המנהלת והם מעל כולם, במקום להיות חלק מכולם ולעשות ביחד. וגם אנשים מחוץ למנהלת וגם אנשים מתוך המנהלת נרתעו מזה, כי זה עיצבן והגעיל והיה מוגזם מאוד! ובגלל אימרות סטייל "לאף אחד לא איכפת..." נפלה המנהלת דאז וקמו מחתרות בקורס מש"צים 2003 שפעלו הרבה יותר טוב. אה ואגב...מסכימים עם ניצן. שני אנשים זה לא מנהלת. זה שארית הפליטה.

קשתונה

New member
הלוואי והיא תתחיל כבר ו...

כל החוסר ודאות הזה יגמר... אבל יש זמן... השיבוצים הם עוד 18 יום!! מתוכם ה-4 הקרובים מלאים בהכנות למסע חוף, ליום המנגו, ולאיטליה. לאחריהם יש 4 ימים מסע חוף, ואז 10 ימים באיטליה!!! ואז ישר מנתב"ג היישר לעזריקם:) זה יעבור ממש מהר:)

tuty fruty

New member
תודה רבה

העניין עם האוטובוס נשמע מעניין אני מקווה שגם לנו יהיה אותו

poony

New member
לאנשים שכבר היו בקורס...

הבנתי שנוסעים לכל מיני מקומות. אני צריכה להביא איתי כסף? אם כן, כמה בערך?

Tha ©reep

New member
כסף קטן מאוד... אין לך איפה לקנות ש

שטויות.. חוץ משתייה קרה או כי מיני גזלנים אחרים. כמובן שאת יכולה להביא כסף גדול יותר אבל אין למה

tuty fruty

New member
יש ליעוד שאלה לאלה שכבר היו

אמרו לנו בדף להביא צלחת כוס וסכום מזה אומר שאנחנו מכינים את האוכל?

fresh mishmesh

New member
לא

זה אומר שבמטרה לשמור על הטבע, רצוי להפחית כמה שיותר את השימוש בכלים חד פעמיים, ולכן אתם צריכים להביא כלים רב פעמיים מהבית אבלללל... זה לא סותר את העובדה שאתם מכינים לעצמכם את האוכל...

Tha ©reep

New member
אתם כן מכינים את הארוחות

כל קבוצה פעם במהלך הקורס מכינה אוכל לכולם. והכלים הרב פעמיים זה בשביל לשמור על הסביבה, למרות שאצלנו זה לא עבד כ"כ והרבה אנשים לא הביאו כלים.

למעלה