מש לעשות....?

Naruto007

New member
אתה חייב להפסיק לדבר ככה

זה כבר נמאס. זה בהחלט התנשאות ויהירות, אתה פשוט לא מסוגל לדבר כמו שצריך? בדיון אתך הסיכוי להשאר ברמה של תרבותיות הוא אפסי. אתה רק שולל והורס, אבל אף פעם לא ראיתי אותך מעודד ומנסה לעזור. עלי (ואני בטוח שעל עוד כמה אחרים) זה כבר נמאס. תשים לב כמה פעמים מעירים לך על זה, ואולי תבין שלא כולם טועים אלא אתה.

Naruto007

New member
וואלה, באמת הייתה הודעה אחת../images/Emo70.gif

אני באמת מופתע, הוא הצליח לכתוב הודעה שלמה בלי "אידיוט" או "מפגר" או "זול" או כל דבר דומה.

dragon zlotnik

New member
תרגע

מה לעשות שככה הוא מדבר, לדעתי זה לא צריך להניד את קצה עכוזך, מה זה מפריע לך?

Naruto007

New member
מה זה מפריע לי?

אני בן אדם סימפטי (מילה שמשמעותה שאני מסוגל להבין איך האחר מרגיש ואכפת לי מזה). אני רואה שמישהו חשב על משהו, ומישהו אחר נולן הערה שלא נועדה לעשות כלום חוץ מלפגוע. אם הכוונה הייתה לעזור, הוא היה צריך להסביר למה זה ככה. וכמובן, שימוש במילים כמו "זול" לא מאפשר שום שיחה\דיון תרבותי, זה מוריד את הרמה. תחשוב על איזו דמות שהשקעת בה הרבה מאוד מחשבה ומאמץ. בדקת בכל הספרים שלך אפשרויות ורעיונות חדשים, השתדלת והתאמצת כדי שתצא דמות טובה, וכשאתה מפרסם אותה בפורום מישהו יורק לך בפרצוף ואומר שמה שעשית גרוע.

dragon zlotnik

New member
דבר ראשון

הוא ביקש ביקורת(אני טועה?) דבר שני הוא אומר את דעתו אומנם קצת בהקצנה, וככה הוא רגי, נכון שזה לא הכי כיף לדבר עם אנשים כאלה אבל לדעתי זה לא צריך כ"כ להפריע לך ואפשר להבליג...

Naruto007

New member
העניין הוא

שזו לא הפעם הראשונה. הרבה פעמים הבלש מתבטה כך, זה לא מקרה חד פעמי. הגישה ההיתנשאותית הזאת לא מוצאת חן בעיני ובעיני רבים אחרים.

רמץ

New member
רשע?

סבבה. שאר החבורה גם מרושעת? כי אם לא, אני צופה שהחבורה תחזיק מעמד 3 פגישות בדיוק. אגב - איך החלטת לפזר את התכונות בסוף?

Illithid

New member
ואם השאר כן מרושעים...

הם יתפרקו אחרי מפגש אחד
. רוע לא מסתדר עם רוע... תמיד יש מאבקי שליטה ומריבות על מי יקח את ספר הקסמים שכרגע מצאנו.

רמץ

New member
בדיוק

כדי שחבורה כזאת תעבוד היא צריכה לתפקד תחת זרוע הברזל של שליט חזק ומרושע עוד יותר או לכל הפחות תחת איום משותף חזק, ממשי ותדיר.

Naruto007

New member
מרושע חכם

ולא מטורף (כאוטי) יעדיף לרוב להעמיד פנים שהוא לא סדיסט מרושע ומתועב, אלא סתם חסר רגש. ברגע הנכון הוא יראה את פרצופו האמיתי, וזה רגע מהנה לכל שחקן רשע (been there).

אני עזבתי את החבורה..

אני אוהב לשחק רעים לבד.. יענו אנ ילא צריל עוד כאב בצוואר שיסתובב איתי.!!

רמץ

New member
טוב... אז טעיתי...

זה קרה תוך מפגש אחד
אז המשחק הוא אחד על אחד - שה"מ ואתה? אולי כדאי לך במקביל ליצור דמות נוספת - שכן מתאימה לחבורה - ולשחק איתה בחבורה. אני חושב שאתה קצת מפספס פה... אהמ, אני מתחיל להבין למה התכוון נרוטו כשדיבר על הגבלת השפה... אני אגיד רק ש"לעשות לבד זה מאוד נחמד (לה לה לה לה לה לה לה) אבל לעשות בשניים (או שלושה או ארבעה) זה נחמד כיפליים (לה לה לה...)".

לא... לא ממש..

כשהדמות שלי היית צריכה עזרה... הם נתשו אותי... אז הדמות שלי מנסה להרוג אותם בדרך של המשימה שלהם .. (שהיית פעם שלי..)

זה לא בדיוק.. אני וה- DM

אלה... מה שקרה... זה שהקבוצה נתשה אותי כשהייתי צריך עזרה... אז אני נוקם בהם.... אני עוקב אחריהם כשהם מבצים את המשימה שלהם.. ואני אורס להם.. ומנסה להרוג אותם...

למעלה