משתף..

davidori

New member
משתף..

שלום. קודם כל אני יגיד שביומים האחרונים הכל לא משו אצלי, אבל זה עניין של זמן עד שאני יתחלי להרגיש מצוין
במסגרת הדברים שיש לי ביומים האחרונים, גיליתי דבר מאוד עצוב: הרבה מאוד ממה שיש במיכא"ל, בכלל לא היה אצלי, ועכשיו אני מבין למה לא ממש הצלחתי לחבר את כל הקצוות ולהרכיב את הפאזל. עם כולכם דיברו על מפגש 15, ועל החיים המיכא"לים? - אצלי לא הזכירו מילה לכולכם נתנו במפגש 14 כיופי בית לכל החיים, או בעצם, הוראות למיכא"לי החדש? - אצלי לא נתנו ולא דיברו על זה בכלל כולכם פתאום במפגש 14 הבנתם את כל הקורס, הכל התחבר לכם, וזה מן הסתם בגלל 2 הדברים שלמעלה? - אני עוד לא ממש הצלחתי לחבר את הפאזל של מיכא"ל. אצל כולכם פתרו את הצופן הסופי, או ענו על דך תוכנית הלימודים המוצפנת לתלמידי מיכא"ל? - אצלי..לא.. וקצת בחשיבה חיובית יותר: אם מיכא"ל תרם לי כ"כ הרבה בלי הדברים האלה, אם אני יוכל להשלים אותם, אני חושב רק כמה אני ירוויח מכל העסק..
בכל מקרה - זה המצב, אני קצת מבואס, אני מרגיש שקצת פיספסתי, למרות שתמיד אפשר ורצוי להשתפר..

adi23e

New member
היי, היי, היי

כל התשובות הם אצלך! מה זה כיופי בית לכל החיים? מה זה הוראות למיכא"לי החדש? כל זה אלו הם דברים שדיברתם לאורך כל המפגשים. שמת לב מה רשמת - אצלי לא נתנו... מה זה ההפלת תיקים הזו? אני לא מכירה אף מנחה שיפתור לתלמידים שלו את החידה בסוף.. מי שפתר - פתר לבד. אני בטוחה שהרווחת המון ממיכא"ל - ואתה בעצמך מעיד על כך, המלצה אישית שלי אלייך - תפסיק להלחיץ את עצמך, תהנה מהדרך החדשה שנגלתה אלייך, ואתה עוד תראה שתחבר את הפאזל. תמשיך עם החשיבה החיובית! :)

davidori

New member
שמע

אני מסכים אתיך בקטע של הצופן, אבל אני בא פה ממקום שונה. אני לא אומר שמישהו צריך לפתור בשבילי את הצופן, אני מביא את זה כדוגמא לדברים שלדעתי קצת התפספסו אצלינו. כיופי בית לכל החיים זה דבר שנתנו לפחות לבוגרת אחת (הדר..), ואני חושב שגם יותר מזה. אני מקבל את הביקורת על הפלת התיקים - אני הייתי צריך לבקש לבד כיופים לחיים, וזה מה שאני עומד לעשות בקרוב.. הדרך החדשה, עוד לא ממש נגלתה, עוד לא לגמרי, אני לא מספיק להנות ממנה כ"כ.. שמעתי שבקורסים אחרים דיברו בסוךף על מה לקחת ממיכא"ל, נתנו כיופי בית, דיברו על ההמשך ועל מפגש 15 (בחיים), וזה לדעתי - מה שמפריד ביני לבין כל שאר הבוגרים (הקורסים האחרים).

davidori

New member
אדר?

זה כל מה שיש לך להגיד? אין לך קצת להוסיף, כמו שתמיד את יודעת לעשות בצורה הטובה ביותר?

hadarwin

New member
מה??

טוב בואו נבהיר לכולם שוב אני זכר לא נקבה... השם שלי הוא בה' ואני לא בטוח שדיברת אלי אם כן אתה יכול להסביר למה התכוונת אני אשמח לפרט לכל מה שאתה רוצה, אבל כמו שאמרתי אני לא יכול לענות לך על כל דבר, גם אני יצאתי עם הרבה סימני שאלה ... אבל אני אשמח לנסות?!?

hadarwin

New member
שמע?שמעי? קיצר שמעו...

דוד אני לא בטוח שאתה מבין את המשמעות של מפגש 15... אני מקווה שמה שאני קורא לו מפגש 15 כך כולם, אז תשמע, מפגש 15 מתכוון לחיים עצמם, שיעורי הבית- מטלות הבית לכל החיים זה לבסס ולקיים את מיכא"ל ואת מה שהבנת בעצמך בחיים זה מה שמיכא"ל משאיר, והפתרונות... מה שאמרת (לא בטוח שאליי אבל הזכרת הדר אני מניח אני) אמרת שהבנתי שפתרו לנו, אז רק ל RECORD לא פתרו לנו כלום (ואם אפשר להדגיש זה המדריך יוסי
) ואני יצאתי עם המון המון סימני שאלה וזה בדיוק גם מה שרשמתי למטה כולם נראים כאילו הם הבינו את החיים ואת מיכא"ל כל כך טוב, אני לא בטוח, אני צריך לשבת הרבה לנסות לחבר ואני חושב שאף אחד לא הצליח לחבר את כל הפאזל (טוב אני לא רוצה לפגוע באף אחד אז סליחה מראש), אבל כל אחד קיבל משהו אחר ככה שאי אפשר לומר שמשהו אחד לא נכון, אז... טוב אני לא רוצה לשעמם אותכם

davidori

New member
לא משעמם!

מסכים איתך מאוד! כל הבוגרים נשמעים כאילו הם חיברו כבר את כל הקצוות, והבינו את כל הרעיונות, אבל ת'כלס תמיד יש עוד איפה להשתפר ומה להבין. התכוונתי לאדר עם א', - count on me , אבל התגובה שלך עזרה לי המון. יש לך תוכנת מסרים מידיים? עדיף ICQ.. אם יש אני אשמח לדבר איתך..

mmmbam

New member
תראה,

עם כולכם דיברו על מפגש 15, ועל החיים המיכא"לים?... גם אם לא דיברו איתכם, אז מה? מה שלמדת ישאר איתך, אתה לא צריך לחכות למשיח, לחכות שזה יגיע אלייך. תשתמש במה שיש לך. לכולכם נתנו במפגש 14 כיופי בית לכל החיים, או בעצם, הוראות למיכא"לי החדש? ההוראות למיכא"לי החדש או הכיופי בית למפגש 15, לא חייבים להיות כתובים לךעל דף, ואתה לא צריך שהמנחה יחלק לך אותם. אתה יודע מה אתה רוצה, אתה יודע מה אתה צריך, אתה יודע מה החלום שלך ואת הדרך להצלחה. אתה לא צריך יותר מזה. כולכם פתאום במפגש 14 הבנתם את כל הקורס, הכל התחבר לכם? לא, לא הכל. אבל לא נורא, מה שיש הוא כלי מעולה לחיים, אתה לא חייב לחבר הכל כדי להשתמש במה שיש לך. "אם תחשוב כי תפול כבר נפלת". אצל כולכם פתרו את הצופן הסופי, או ענו על דך תוכנית הלימודים המוצפנת לתלמידי מיכא"ל? לא! לא ולא! כל תלמיד מיכא"ל פותר את החידות והצפנים לבד, ואף אחד לא מגלה או חושף שום דבר במפגש 14! חשיבה חיובית היא העיקר! אל תחשוב על מה שפיספסת, על מה שהמנחה שלך עשה לא נכון וגרם לך לפספס. תחשוב על הדברים הטובים שיצאו לך ממיכא"ל. מה למדת, במה תשתמש בעתיד, האם החיים שלך השתנו לטובה? זה העיקר.

davidori

New member
גם לך - תודה!!!

תודה על התגובה! עודדת אותי..
בכל זאת לדעתי שיחה אחת עם המנחה שלי, ורק לשמוע אותו כבר יתן לי ביטחון עצמי
תודה על התגובות, אם יש למישהו מה להוסיף, אני אשמח מאוד..

hadarwin

New member
טוב אז יש...

יש לי מה להוסיף, דבר ראשון יש לי תוכנה ומצטער אין לי ICQ אבל אני אשמח לדבר עם כולם ולהכיר את כולם במסנג'ר שלי [email protected] אני אשמח לשמוע הרבה דברים, ומה שיש לי להוסיף זה שבנוסף דבר חשוב שלמדתי זה לקחת על מה שקורה אם זה באשמתי או באשמת מישהו (וזה תמיד באשמתי) אחריות, וזו עוד סיבה למה אין לך מה לומר: לכם פתרו, לי לא... לכם עזרו, לי לא... אתה היית יכול לבקש עזרה ואתה עדיין יכול אתה יכול להשקיע יותר מהזמן שהשאר משקיעים- גם תגלה יותר דברים, תקבל עניין ותבין דברים בבירור רב, ואם לא יש לך את כל החיים לפניך, ובן כמה אתה ? 15-17 סבבה יש לך עוד 90 שנה של גילויים וכל יום הוא יום של תגליות חדשות, הטעויות שעשית ישנות אבל תזכור טעויות לא חוזרות פעמיים, כי אם כן סימן שלא למדת מהטעות אז תנסה שזה לא יקרה, אם זה טעות או לא אין לך מה להאשים ולוותר, תמיד ללמוד ובקיצור אני יכול להמשיך ככה אבל אני אוהב כשזה בשיחה אני לא יכול לדבר עם אנשים בהפסקות, אני אשמח אם תצטרף למסנג'ר שלי וגם כל מי שמעוניין להרוויח חבר- אני מעוניין, וגם אם סתם לדבר בלי להתחבר (לא נראה שזה אפשרי) אני מקווה שהצלחתי לעזור, ולעודד
אז בהצלחה בכל מקום שאתה וכולם תלכו!!!!

davidori

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

דיברתי עם המנחה שלי. היה לי את הקורס הכי טוב, עם המנחה הכי טוב, היה מצוין , היה סבבה, היה כיף. כל מנחה מעביר את הקורס בצורה שונה... אז מה עם לא חילקו לי מלא דפים? אז מה עם לא קיבלנו אתום כיופי בית כמו של כולם במהלך הקורס? אז מה עם לא דיברו איתנו על מפגש 15? זה בעצם חיים מיכא"לים, וזה בעצם מה שעברנו בקורס אז מה עם לא קיבלנו כיופי בית לחיים? אולי יותר טוב, ככה אנחנו מגלים אותם לבד ופועלים לפיהם עדיין היה לי קורס מצוין, הרווחתי ממנו המון, שיניתי את החיים שלי, אני היום מסוגל לעשות מה שפעם לא יכולתי. אני שמח
(תודה על המקום לביטוי עצמי..חח..)

למעלה