משתף..
שלום. קודם כל אני יגיד שביומים האחרונים הכל לא משו אצלי, אבל זה עניין של זמן עד שאני יתחלי להרגיש מצוין
במסגרת הדברים שיש לי ביומים האחרונים, גיליתי דבר מאוד עצוב: הרבה מאוד ממה שיש במיכא"ל, בכלל לא היה אצלי, ועכשיו אני מבין למה לא ממש הצלחתי לחבר את כל הקצוות ולהרכיב את הפאזל. עם כולכם דיברו על מפגש 15, ועל החיים המיכא"לים? - אצלי לא הזכירו מילה לכולכם נתנו במפגש 14 כיופי בית לכל החיים, או בעצם, הוראות למיכא"לי החדש? - אצלי לא נתנו ולא דיברו על זה בכלל כולכם פתאום במפגש 14 הבנתם את כל הקורס, הכל התחבר לכם, וזה מן הסתם בגלל 2 הדברים שלמעלה? - אני עוד לא ממש הצלחתי לחבר את הפאזל של מיכא"ל. אצל כולכם פתרו את הצופן הסופי, או ענו על דך תוכנית הלימודים המוצפנת לתלמידי מיכא"ל? - אצלי..לא.. וקצת בחשיבה חיובית יותר: אם מיכא"ל תרם לי כ"כ הרבה בלי הדברים האלה, אם אני יוכל להשלים אותם, אני חושב רק כמה אני ירוויח מכל העסק..
בכל מקרה - זה המצב, אני קצת מבואס, אני מרגיש שקצת פיספסתי, למרות שתמיד אפשר ורצוי להשתפר..
שלום. קודם כל אני יגיד שביומים האחרונים הכל לא משו אצלי, אבל זה עניין של זמן עד שאני יתחלי להרגיש מצוין