משתף, ולא לשם פירסום!!!!!

אבי בן 1231

Well-known member
לפני כמה חודשים שיתפתי פה שהצלחתי לרקוח משחה למסג', שמאוד מרגיעה כאבים.
אסור לי לפרסם,לכתוב על התוית שזו משחה נגד כאבים, היות ומידע כזה מותר לתכשיר רפואי שקיבל אישור של משרד הבריאות.
אני כאיש שומר חוק אכן לא הוספתי כיתוב זה על התוית.
מכרתי די הרבה צנצנות, וקיבלתי פיטבקים שהמשחה מעולה, וגם מאיש מקצוע מפורסם בנושא זה.
אך, היום בעקבות כאבים בלתי צפויים חזקים ברגל עשתה לי זוגזית מסג' עם המשחה שלי ואני המשכתי לעסות את הרגל,
סוף סוף נוכחתי שהפיטבקים היו אמיתיים!! הכאבים נעלמן!!!

מלאכת מחשבת1

Well-known member
מה זאת אומרת "הצלחתי" ? איזה ניסיונות עשית ? מהם המרכיבים של המשחה ? יש לך איזה ידע רפואי/כימי/על השפעתם של אותם חומרים על העור ? האם המשחה נספגת בדרך כלשהי בגוף - בשריר/במחזור הדם/ ?
אסור לי לפרסם,לכתוב על התוית שזו משחה נגד כאבים, היות ומידע כזה מותר לתכשיר רפואי שקיבל אישור של משרד הבריאות.
לדעתי אסור לך גם למכור אותה במידה ומה שכתבתי למעלה נכון.
מכרתי די הרבה צנצנות, וקיבלתי פיטבקים שהמשחה מעולה, וגם מאיש מקצוע מפורסם בנושא זה.
האם מופיעים רשימת כל המרכיבים על הצנצנת ? איש מקצוע באיזה תחום ?
אך, היום בעקבות כאבים בלתי צפויים חזקים ברגל עשתה לי זוגזית מסג' עם המשחה שלי ואני המשכתי לעסות את הרגל,
סוף סוף נוכחתי שהפיטבקים היו אמיתיים!! הכאבים נעלמו

אבי בן 1231

Well-known member
מה זאת אומרת "הצלחתי" ? איזה ניסיונות עשית ? מהם המרכיבים של המשחה ? יש לך איזה ידע רפואי/כימי/על השפעתם של אותם חומרים על העור ? האם המשחה נספגת בדרך כלשהי בגוף - בשריר/במחזור הדם/ ?

לדעתי אסור לך גם למכור אותה במידה ומה שכתבתי למעלה נכון.

האם מופיעים רשימת כל המרכיבים על הצנצנת ? איש מקצוע באיזה תחום ?
מופיעים כל המרכיבים. אין צורך בשם איש מקצוע, זה כמו להחליט לעשות מסז' עם שמן שקדים או כל שמן אחר.
למי שסומך עליי ואני עליו אני אומר לו שניסיתי עליי ויש למשחה כתופעת לוואי שהיא מרגיעה כאבים.
באופן עקיף יש מידע גלוי על המרכיבים והשפעתם והם משמשים להרגעה.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
מופיעים כל המרכיבים. אין צורך בשם איש מקצוע, זה כמו להחליט לעשות מסז' עם שמן שקדים או כל שמן אחר.
למי שסומך עליי ואני עליו אני אומר לו שניסיתי עליי ויש למשחה כתופעת לוואי שהיא מרגיעה כאבים.
באופן עקיף יש מידע גלוי על המרכיבים והשפעתם והם משמשים להרגעה.
עזוב אותו, סופרמן 1234 הוא איש מריר וקנאי שלא יכול לסבול כשמישהו כאן מהפורום הזה מצליח לו משהו.
מאז שהרחפן ברח לו, הוא לא מוצא את עצמו ובא לכאן בעיקר כדי להציק.
שיהיה לך בהצלחה עם המשחה וכשתהיה לך משחה שמורידה שיער מהכתפיים ומהשדיים, תגיד לי, אני אקח כמה צנצנות מכם. |חיוךרחב|

שמלת תחרה1

Well-known member
סוף סוף נוכחתי שהפיטבקים היו אמיתיים!! הכאבים נעלמן!!!
האם בדקת שמשחה אחת/ רכיב אחד, אינו פוגע/ת בשני?

למעלה