משתף במחשבותיי

bemylady

New member
משתף במחשבותיי

המון זמן לא כתבתי כאן.לא כי אין לי מה להגיד,יש לי המון מה להגיד ולתרום.אלא כי אני חש לא שייך מבחינת גילי.אחת הדילמות בגילי היא,שאין פורומים של ביסקסואלים אלא פורומים לגייז או לסביות,ואני לא מוכן לוותר על הזהות שלי שגם ככה התגלתה לי מאוחר יחסית. הפורום הזה מאוד דינמי ואמיתי ומעלה בעיות נוקבות,ואני כל כך רוצה להיות שייך,אבל מבין את העובדה שאני סוג של "נטע זר". בכל מקרה,אני רוצה לחזק אותכן/ם ולהגיד לכן/ם שזה פורום מיוחד ומלא תקווה שאולי בעתיד הכל יתקבל בטבעיות,ולא נזדקק לפורום כזה.

Aronit91

New member
../images/Emo24.gif

אתה מאוד אמיץ שבגילך העזת לעשות כזה צעד משמעותי.

לא הבנתי

מה הקשר לגיל? האם הוא פורום של ילדים או צעירים? אני בן גילך. זה לא קשור לגיל. יש כאן יותר צעירים בגלל שלהם יש זמן (כשלבוגרים יותר יש הרבה פחות זמן להתקשקש במחשב) אתה יכול לקחת חלק בפורום בדיוק כמו כל אחד או אחת אחר/ת.

sutul

New member
תתקשקשו כאהבת נפשכם

על גבי הפורום הזה.. האומנם אני וארז הכי בוגרים כאן מבין הכותבים הקבועים אבל דעתכם גם חשובה לנו.. לכם יש יותר ניסיון בהרבה תחומים תרגישו חופשי

Bi Free

New member
גם אני חושב ככה

העובדה שגילית את עצמך בגיל הזה לא צריכה למנוע ממך לדבר ולשתף אנשים לא בגילך בגילוי ובמחשבות והחששות שבאות בעקבותיו. זה כל היופי באינטרנט הוא מקבץ אנשים בעלי גילאים, דעות, רקעים שונים במקום אחד שללא הרשת לא בטוח שהיו נעזרים אחד בשני בכזאת קלות. אני מקווה שאם הזמן תרגיש יותר שייך למרות פערי הגילאים וכמובן בהצלחה עם ההתמודדות עם הגילוי!

Blackice

New member
אולי כוס ../images/Emo185.gif תעזור?

*מספסר בסמים וקקאו, מואהאהאהא* אני לא חושב שאתה נטע זר, ואני בטוח שהרבה אנשים פה ישמחו לשמוע מה שיש לך להגיד... (אני אחד מהם
) וחבל שבגלל תחושה מוטעית כזו אנחנו מפספסים ולא יוצא לנו להכיר את דעותיך, השקפת העולם, או ללמוד מהנסיון שלך.. בקיצור- אתה יותר ממוזמן להצטרף בצורה יותר פעילה! (לא, אין לזה שום קשר לזה שאני פאסיבי
) ארז

למעלה