משתמש חדש

Dawson girl

New member
אתם צמד חמד.

במפגש אני אנסה לשדך אתכם. לא שאני אצטרך,אתם בטח תתחברו לבד
.... ולא זה לא בצחוק!

Dawson girl

New member
בטח שכן.

הוא היה ותמיד יישאר
. אבל הגעתי למסקנה שהוא לא אוהב אותי יותר. נמאס לי מהבדיחות השוביניסטיות ומזעקות השבר של "אישה, מטבח מיטה " או וואטאבר. וחוצמזה אני לא יכולה לעמוד בדרכה של אהבת אמת....

DAN1EL

New member
לא מדבר איתך ../images/Emo10.gif

ואלה - יש לי טונה בדיחות קולומביה

sweets are good

New member
הגעתי למסקנה..../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

נמש צודקת
באמת אין לעמוד בדרכה של אהבת אמת....
לדעתי, נמש, מותק, וותרי... אלה ודניאל כנראה נועדו אחד לשנייה(ולהיפך...) מצטערת בשבילך...אבל האהבה בין שני אלה פשוט פורחת, ודבר לא יכול לעצור אותה... אלה, דניאל...אני שמחה בשבילכם... כנראה שבאיזשהו מקום תמיד ידעתי שתהיו ביחד בסוף... (יש לי ממש כישרון לזה...גם לחברה שלי אמרתי את זה לפני שהיא נהייתה חברה של החבר שלה...חחח...) תהנו לכם...
ושוב, נמש, חמודה...אני מצטערת אבל מגיע לך הרבה יותר מהדניאל הזה....

אנשות, אני מתחילה לפחד...../images/Emo121.gif

ולשאלה למה אני כאן? כן, מי שלומד בופין קם בשש ועשרים בבוקר, ואז נלחץ מהמבחן ואז בא למחשב. יומטוב שיהיה לכם

DAN1EL

New member
'wtf?

ד"א, הרשימה הכביכול "פמיניסטית" הזאת לגבי למה נשים יותר טובות מגברים היא בעצם נורא שוביניסטית, אם תשימי לב. כל מי שקורא את זה אומר ככה.
אז הכנסתן לעצמכן גול עצמי, כמו שאומרים.

shira245

New member
אני נאלצת להסכים איתך דניאל.

הבדיחות שלך מטומטמטות והרשימה הזאת מפגרת(סורי אלה|לב). יש נשים חארות ויש גברים חארות.יש נשים מדהימות ויש גברים מדהימים. וזה בכלל לא קשור למה שיש להם למטה. אגב "פמיניזם" לא מדבר על זה שנשים יותר טובות כביכול מגברים אלא מדבר על שיוויון זכויות בין גברים לנשים. וכל מי שהולכת לשרוף חזיות לא הכי חכמה בעולם..חזיות זה עסק יקר אתן יודעות(או יודעים
)......

שירה../images/Emo11.gif

שששששששש
אני מודעת לעובדה שהרשימה מטומטמת..אבל כמו שאמרתי.. אין הרבה בדיחות טובות על גברים..
אניוואי... תא לא צכה להסכים עם דניאל! אין דברכזה!

sweets are good

New member
אתה בהחלט עייף...../images/Emo3.gif ../images/Emo15.gif

אבל לא נורא...מחר חופש
או בעצם היום... טוב לפחות לכם...לי יש מחר יום מרוכז באנגלית..נכון שכיף לי...לא
בכל אופן, נצלו ת'יום האחרון של החופש
לכו לים או משהו...זה מה שאני הייתי עושה אם לא הייתה לי מתכונת באנגלית ביום רביעי, וכימיה בשישי...האושר מציף אותי...
דניאל...אוי דניאל...מה נעשה איתך
יהיה טוב...אני מקווה..

Dawson girl

New member
לנצל?! הלוואיייי

הייתי היום בספריה שעתיים (בביצפר) לעשות עבודה בתולדות האמנות שאני ממש לחוצה איתה. אחה''צ אני הולכת לעשות בדיקת ראייה לצו ראשון ולקחת תלבושת אחידה למחר... כיייייייף

בעעעע תלבושת אחידה../images/Emo31.gif

אגב בצפר,, שמעו בדיחה, הבצפר שלי נבחר למקום שישי מתוך 900 בתי ספר בתור הבית ספר המצטיין.. פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shira245

New member
נכון,קראתי את זה במעריב לפני שבוע.

ואני דווקא רוצה תלבושת אחידה. ככה לא צריך לחשוב מה צריך ללבוש כל יום.

למעלה