משתמש חדש

shira245

New member
תלוי איזו תלבושת אחידה

למשל אצלנו בביה"ס יש דיבורים על תלבושת אחידה אבל או התלמידים יעצבו אותה או שזה יהיה רק הסמל של ביה"ס על טי שירט חלקה ככה שזה באמת לא נורא ולא צריך להחליט מה ללבוש בבוקר ואז גם מרוויחים עוד כמה דקות שינה שזה בכלל מצויין
אלה-אין לי קישור אבל אני אחפש את הכתבה באתר של מעריב.

אצלנו ../images/Emo66.gif

יש תלבושת אחידה מתחילת השנה. זה הסמל של בית ספר על טי שירט (או חולצה ארוכה לחורף) וזה בכל מיני צבעים, אז זה לא נורא בכלל.

shiray

New member
גם אצלנו יש

לנו זו השנה השלישית שיש תלבושת אחידה, אחרי שלפני 12 שנים בערך ביטלו אותה. אצלנו לבנים יש חולצות טי שירט גדולות בצבעים שחור, תכלת ולבן, ולבנות יש חולצות קצרות וארוכות צמודות גם כן באותם צבעים... ויש סווטשרט שדווקא מובח נחמד בצבע שחור, וסווטשרט מגעיל על ריץ' רץ' והוא גם בצבע שחור... ככה זה לא נורא, אבל הבאסה זה שהחולצות הלבנות די שקופות והתכלת די מזעזע, אז 90% מהבי"ס לובש שחור כל הזמן.

shira245

New member
זה באמת קצת מבאס

אבל אם אני יכולה לבחור את הצבע של החולצה אז מה זה משנה לי אם יש עליה איזה סמל או אין עליה איזה סמל? זה חוסך מלראות כל מיני בנות לבושות בפיסת בד למרות שזה מאוד מאוד לא מחמיא להן אבל איכשהו הן היחידות שלא מודעות לזה
וזה חוסך את ההתלבטות של מה ללבוש. ככה שתלבושת אחידה זה לא כזה רע.

לדעתי זה נורא../images/Emo42.gif

זה לא משנה אם התלבושת יפה או לא. זה שבצפר זה דיקטטורה זה דבר ידוע, אבל לא צריך להגזים
כאילו... לדעתי זה הורס כל אפשרות שיש לבנאדם להתבטא.... ואני דיי בטוחה שיש אנשים שמרגישים ממש לא נוח בתלבושת אחידה, ושזה ממש לא יפה להם.. ומילא שהמורים קובעים לנו חצי מהחיים אז גם מה ללבוש?! זה מוגזם לדעתי.. לגמרי לגמרי מוגזם

Dawson girl

New member
שמעו איזה קטע היה לי..

הייתי צריכה ללכת למפעל בכרמיאל , מפעל טקסטיל, שבחנות שלו קונים את החולצות ומדפיסים עליהן את הסמל במקום. בסדר. אז אמרו לי לבחור כמה חולצות מהסל ליד הכניסה, והן היו ע-נ-ק-י-ו-ת!! סמול נראה כמו אקסטרא לארג'.. הקיצר רבע שעה חפרתי שם ורק אז אמרו לי שהחולצות לבנות בסוף החנות!! חארות! אז בחרתי 4 חולצות, אדומה, סגולה, לבנה ושחורה. הן די יפות, הגזרה בסדר והכל וזה מתאים לכל המכנסיים, ככה שזה באמת לא כזה נורא....

חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חשבתי שהתכוונת לבנות בתור צבע ואח''כ כתבת כזה אז בחרתי אדומה סגולה וכו וכו... ואני כזה.. הא?

shira245

New member
../images/Emo6.gif גם אני!חחחח

הייתי בטוחה שכתבת חולצות לבנות כאילו צבע לבן ואז כתבת אדומה וסגולה וכו' אז ירד לי האסימון שהתכוונת חולמות לבנות..טחחחחחחחח

shiray

New member
גם המורים משגעים אותי

אצלנו התלבושת הייתה שנתיים מיוצרת ע"י פוקס והעכשיו זה דרך המשביר אופנה וקניתי בחולצות הקצרות את המידה הכי קטנה כי אני אוהבת חולצות צמודות ומידה 1 זה כבר גדול ומעצבן, אבל בגלל שמסתבר שהבטן שלי ארוכה מדי כנראה אז רואים לי טיפה בטן ויש מה מורות שמזה מתעצבנות מזה... אז כשהן מעירות אני צריכה למשוך את החולצה למטה ופעם התעצבנתי על איזו מורה ואמרתי לה שאם לא הייתה תלבושת והייתי יכולה לקנות חולצות במקומות נורמלים זה לא היה נראה ככה.

כן, אבל בזמן שאת לא שם לב

אני גוררת את השרשור לצד שמאל
ואם כבר מדבירם על זה, בגרמניה של אחרי מלח''ע ראשונה היו מאבקים פוליטים בין הימין (השמרני והאנטי דמוקרטי) לשמאל (המהפכני) כאשר מפלגות המרכז נאלצו להקים ממשלה פעם עם הימין ופעם עם השמאל. בנוסף, בעקבות ריבוי המפלגות בממשלה (כ-17) הייתה אי יציבות פוליטית, התגלו שחיתויות של פוליטקאים רבים והציבור החל לאבדש את האמון בדמוקרטיה.

DAN1EL

New member
ברור שאת גוררת אותו לצד שמאל. ../images/Emo13.gif

אבל כשהוא יהיה תלול מדי שוב, הוא יחזור לצד ימין.
ובקשר לדבר השני שאמרת... סתמי.

לא אהבת?

אני והרברט נעלבנו.
אמממ אולי הגורמים למרד הערבי??????
עליית הנאציזם בגרמניה והתחזקות האנטישמיות באיטליה- איטליה תמכה בערבים בא''י כנגד אויביה הבריטים תמיכה כספית וגם בכך שעודדו את המרד הערבי בעולם...טוב בזה אני לא טובה.. גורם הבא סוריה ומצרים- בסוריה ומצרים שהיו בשליטתה של צרפת החלו הערבים להפגין כנגד השלטונות והצליחו להשיג מידה מסוימת של ריבונות, הערבים חשבו שאם ינקטו גם הם בשיטת ההפגנה, הם יוכלו להשיג גם עצמאות. עלייה חמישית- הערבים צפו בהתחזקותו של הישוב עם בוא העלייה החמישית, והאשימו את הבריטים בהעדפת היהודים. הם החליטו למרוד במטרה להפסיק את העלייה החמישית טוב יש עוד.. אבל אני לאזכרת

Dawson girl

New member
וואלה נכון!!!!!!

מזל שהיה גם משבר כלכלי חמור בארה''ב, שיהיה לי מה ללמוד לבגרות חוץ מצרפת ובניין הבית הלאומי

למעלה