משתמש חדש

dawsons

New member
משתמש חדש

אני מחפש מישהי שהסידרה אצלה זה מחלה... זו סידרה מיוחדת ולא מאמין שעוד תהיה כזאת אין פשוט גאוני

sweets are good

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif ../images/Emo15.gif

זו באמת סידרה גאונית...שלא הייתה ולא תהיה כמוה...

DAN1EL

New member
כנראה אני עייף.

כי קראתי את המשפט שלך ככה: "שלא תהיה ולא תהיה כמוה" ואז חשבתי: "מה? מה היא רוצה?" ואז קראתי שוב.

חחח לא לזה התכוונתי ../images/Emo66.gif

דניאל אמר: "ואז חשבתי: "מה? מה היא רוצה?"" ומי שכתב את ההודעה הוא בכלל בן...

sweets are good

New member
היי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifדניאל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה זה השובניזם הזה
חחחח....אבל מה שנכון זה שבנות בהחלט מבשלות טוב

DAN1EL

New member
שמעי בדיחה:

איזה שעון כדאי לבעל לקנות לאשתו מתנה? - למה שיקנה לה שעון? שהכלבה תסתכל בתנור!

shira245

New member
ביא'1 לעומת זאת...

שלושת הבנים שיש לנו היו מסכימים ורוב הבנות לא היו מבינות בכלל את הבדיחה וגם כשהם היו מבינות הן לא היו מבינות מה דפוק בה. ואם עוד לא הבנתם-85% מאוכלוסיית הבנות בכיתה שלי הן פרחות. רובן פרחות נחמדות,לא מזיקות בעליל אבל פרחות עם מוח של ציפור. חוצמזה,לא צריך להתרגש מדניאל.ולא צריך לנסות לחנך אותו,נמש עושה את זה בבית

את רצינית?

שלושה?? חשבתי שאנחנו היחידות שלומדות בבצפר חילוני ושיש להן שישה בנים בכיתה.. מסתבדר שיש בתי ספר יותר דפוקים משלי... ושירה, גם אצלינו זה פרחות, פרחות בלונדיניות, מהסוג הכי גרוע- הן לא באמת בלונידניות, הם רק נשמעות ככה

shira245

New member
חח לא באמת שלושה..

יש לנו שמונה בנים בכיתה..ושאחד מהם לא נוכח ברוב השיעורים. ויש לנו 15 בנות.ש9 מהן פרחות.אבל כמעט כולן הן פרחות ממש בסדר. זה לא שרובן גאונות אבל הן לא כ"כ נוראיות בד"כ. והיתרון שלהן זה שהן מבדרות ממש מבדרות אותך בשיעורים.

למעלה