משתמשי TD-12 ו TD-6

הוליסטי

New member
משתמשי TD-12 ו TD-6

אתם מוזמנים לנסות את עורך המערכות החדש. זו רק גירסת אלפא ויש עוד המון מה לשפר. כעיקרון, אי אפשר עדיין לקבל מידע מהמודול, אבל כן אפשר לפתוח קבצי SYX, לבנות בנקים חדשים, לשמור ולהוריד למודול. מקווה שתהנו

Vdrums

New member
ברגע שאני אגיע הביתה אני אבדוק אותה! ../images/Emo45.gif

Kfitzi

New member
אהלן!!!

שני דברים : 1) לפני שבוע וחצי הגיעה המערכת שהזמנתי, TD12 + רייד CY15R + עוד פד שמשמש כטום נוסף + דאבל איירון קוברה. הכל נפלא. בקרוב אני מסיים את השיפוצים באולפן ואני יעלה תמונות. 2) מה לעשות אם הבייסדראם קופץ מידי? שיחררתי את ה"עור" טיפה כדי שהביטר לא יקפוץ כלכך - אבל עדיין, הוא קופץ ויוצר מעין הכפלות לכל בייס דראם שנותנים. צריך לשחרר עוד את העור? אולי מעבר לביטר לבד יכול לעזור - למרות שהביטר שלהם מפלסטיק והם מבקשים ממשתמשי הדאבל להוסיף ביטר פלאסטיק נוסף... יש רעיונות?

Kfitzi

New member
זה ישפיע על הדבר הנכון?

מפריע לי שהביטר נזרק מהר מידי וחזק מידי מה"עור". הקפיציות של הפדאל סבבה לחלוטין - יענו כשהוא היה מחובר לבייס דראם רגיל לא הייתה שום בעיה איתו.

TAMIR182

New member
תשחרר עד כמה שניראה לך

ומרגיש לך נוח.. גם אצלי שיחרתתי כימעט עד הסוף.. זה גבולי יעני עוד מעט הלאגים כאילו יוצאים כזה ... בקשר לביטר מהפלסיק לדעתי זה לא משמעותי .. אני לפני שקניתי את הדאבל היה לי גם סינגל עם הביטר של הפסטיק אבל עכשיו אני מנגן עם הדאבל עם הבייטרים הרגילים ... איפה ראיתה שהם מבקשים ? מעניין אותי למה...

Kfitzi

New member
בחוברת הוראות הם מבקשים במפורש להשתמש בפלסטיק

רק ה' יודע למה. הם מלחצים שם ואומרים שלא להרפות יותר מידי כי אחרת הטריגר יקבל מכה ישירות מהביטר ועלול להפגע מזה... או משהו כזה. אני אשחרר עוד. נראה מה יקרה, תודה

Kfitzi

New member
הרפתי את העור באיזה חצי סיבוב... נראה לי

שהמצב הרבה יותר טוב. אבל הותק שלי בתיפוף הוא שבועיים... אז אני לא קנה מידה, תגיעה לכאן מתופפת עוד שעה ונראה מה היא אומרת. אני מאמין שזה הסתדר. תודה לכם! שבת שלום!

Kfitzi

New member
האמת שבדקנים יש בשפע ../images/Emo8.gif

היום יש אחת, מחר יש מישהו אחר... אבל בלי קשר אתה מוזמן לג'אם.

Vdrums

New member
אל תתפלא אם העור יקרע. לבד וMESH HEAD

לא חברים. וגם באלקטרונית מאוד מומלץ לשים מדבקה. לגבי הקפיצות, כדאי לכוון את הרגישות של הטריגר ואת הקפיץ של הפדאל. לביטר עצמו אין קשר.

הוליסטי

New member
הוראות התקנה:

קודם כל, צריך לדאוג שיהיה ג'אווה על המחשב (כנס לספרית DOC שבזיפ שנתתי. יש שם קישור ודרך לוודא). אחרי שפתחת את הזיפ, כל מה שאתה צריך לעשות זה קליק כפול על הקובץ שנקרא jvdrums.jar אם לא תסתדר, דבר איתי אגב, אני ממשיך במרץ ויש התקדמות, מקווה שכמה שיותר מהר אוציא גירסה שגם יודעת לקבל את הנתונים מהמודול.

למעלה