משתמשי TD-12 ו TD-6

Vdrums

New member
תפוזונה... נשלח מוקדם. התוכנה מצויינת

בינתיים השתמשתי בMIDIOX כדי להעביר את הסטים האחרונים שתיכננתתי למחשב. האירגון והשליחה חזרה למודול קלים ומהירים. כל הכבוד על הזמן שאתה משקיע, שילמתי אחלה כסף על החבילות אבל מתוך עיקרון לא קניתי את הVDRUM LIB כי זה כבר היה מוגזם לגבות על תוכנה שאמורה להיות כלולה בחבילות שכאלה. לגירסה הבאה: כל פעם שעושים OPEN לקובץ SYX מגיעים ל"מסמכים שלי" האם יש אפשרות להגדיר תיקייה אחרת?

הוליסטי

New member
תודה !!

איזה כיף לקבל סופסוף פידבק
בפורום VDRUMS אנשים לא עידכנו אותי מה דעתם. לגבי גירסאות הבאות: - תוכל לקבל את הנתונים מהמודול - אם במקרה יש לך ברשימה השמאלית מערכות ממודולים שונים (שקיבלת בSYX) אז רק המתאימות למודול הנבחר (או שנמצא בהתחברות) יוכלו לעבור לרשימה השמאלית - לגבי החיבור, תוכל להגדיר את ה DEVICE ID. זה במקרה ושינית אותו ממה שמופיע במודול. - לגבי שמירת העדפות. אני בדיוק על זה עובד. אגב, ה50 המתופפים זה אחלה סאונדים. אני מנגן בעיקר עם 5 ועם 10 ...

הוליסטי

New member
זה יוכל ..

אם תרצה, בעזרתך. כל מה שאני צריך זה קובץ SYX של מערכת אחת. (ועוד כמה נתונים, דבר איתי במסרים) משם אני כבר אסתדר. (ככה מימשתי את התמיכה ב TD-6)

הוליסטי

New member
שלח לי קובץ SYX

ואוכל לעשות שגם יעבוד ב 20. אגב, לך יש את הכרטיס אז זה פחות קריטי.

megahertz

New member
תשמע, אין לי אלקטרוניים ולצערי גם לא יהיו

לי בזמן הקרוב (עניין של צורך/תקציב/מקום). אבל אני חייב להצדיע לך גבר
לא כל יום רואים מישהו שטורח ומשקיע כל כך הרבה בלי לבקש תמורה
כל השירשור הזה העלה לי חתיכת חיוך על הפנים..כל הכבוד לך!

הוליסטי

New member
תודה

כיף לשמוע. ולכל בעלי ה VDRUMS, יש גירסה חדשה. אתם מוזמנים לנסות הנה החדשות:
Release 0.8-alpha_1: * New look * Added device id to the midi source * Connect button gets the device info (and type) * Receiving kits from a connected device known bugs: - disconnect doesn't work - if you stop sending from the module (pressing cancel while sending), then JVDrums does not receive kits anymore and you need to restart it - configuration is not saved as well as last browse location - some information in the status bar is not displayed yet * Soon: TD-10 support​

למעלה