משתמש ב-2
מזמן לא. מחממת את המיטה עם סדין חשמלי ומכבה אותו כשנכנסת מתחת לשמיכה.
את הדבר הזה מצאתי בבית של ההורים שלי
גם סדין חשמלי זה לא בטיחותי , קרו מקרים שזה קיצר באמצע השינה והמיטה נדלקה ועלתה באש.מחממת את המיטה עם סדין חשמלי ומכבה אותו כשנכנסת מתחת לשמיכה
בחיים לא ישנה עם הסדין החשמלי. מפעילים קצת לפני שנכנסים למיטה ומכבים מיד. חייבת את זה, כי הרגלים שלי (שקופאות גם בלילות אוגוסט) הן עילה מוצדקת לגט.את הדבר הזה מצאתי בבית של ההורים שלי
יומאחד אמא שלי בקשה שאמלא לה , החזקתי בקצה , מילאתי ,והופ, הכל צנח לכיור ונשארתי רק עם החלק העליון ביד , ולמזלי לא נכוויתי
מאז:
גם לי וגם לאמא יש מצעי פליס , המיטה חמה יופי טופי בלי הגומי הזה שמתפורר
ואם משהו כואב ורוצים חימום מקומי , אז יש את הכריות האלה שמחממים במיקרו שתי דקות .לפחות זה לא נוזל במיטה
גם סדין חשמלי זה לא בטיחותי , קרו מקרים שזה קיצר באמצע השינה והמיטה נדלקה ועלתה באש.
בבקשה ממך , למענך ולמען כולנו שהרי את יקרה לנו , תעיפי את הדבר הזה ותשתמשי במצעי פליס . רק תהני מזה
התכוונתי בלי סדין חשמלי בכללבחיים לא ישנה עם הסדין החשמלי. מפעילים קצת לפני שנכנסים למיטה ומכבים מיד. חייבת את זה, כי הרגלים שלי (שקופאות גם בלילות אוגוסט) הן עילה מוצדקת לגט.
המקרים שקרו היו כשאנשים השאירו את הסדין פועל. יש כאלה שישנים איתו ובבוקר קמים והולכים לדרכם ושוכחים להפסיק אותו.התכוונתי בלי סדין חשמלי בכלל
גם כשהוא מכובה , הוא עדיין מחובר לחשמל , ומכאן באו המקרים המצערים שקרו.
כאמור אפשר לישון עם הכרית הזאת שמחממים במיקרו , זה יחמם גם את הרגליים שלך![]()
הבקבוק שלי אצלי מעל 5 שנים.מזמן לא. מחממת את המיטה עם סדין חשמלי ומכבה אותו כשנכנסת מתחת לשמיכה.
לאחרונה קראתי על כמה מקרים שהדבר הזה התפוצץ, המים עברו את הבד שעטף אותו (מגבת?) יגרמו תכונה. התוצרת הסינית...
משתמשים.
מעשה נבון,כן, בתור טרמוס לקפה.
מי אמר למי?מעשה נבון,
משתמש ב-2
לא סובל את החימום של המזגן.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.