משתמשים טורדניים

משתמשים טורדניים

אהלן, כרגיל, דיווח על משתמשים שמתפרצים לי לחדר, רושמים פרסומות לאתרים אחרים ובורחים לפני שאפשר להעיף אותם. הפעם מדובר במשתמשים avnner ו- Zaborov. מצורפות תמונות. אודה לכם על הטיפול!

תיקון לגבי avnner

הי, תיקון קטן - מסתבר ש-avnner כתב מה שכתב בתמימות, ולא מדובר בפרסום בלתי רלוונטי או הטרדה. הוא במקרה יצא מהחדר לפני שהספקתי לפנות אליו. לגבי Zaborov די ברור שהוא מפרסם פורומים אחרים.

R I P P E R1

New member
לגבי מתרידים למנהם

על מנת לטפל בזה בצורה הכי מהירה ויעילה , היא. להפנות לשוטרים שנמצאים באותו הרגע בבלוג את השם של אותו גולש את דרך הטיפול באותם גולשים הם יודעים ואני בטוח שהם ישמחו לעזור ! המשך גלישה נעימה .

לו רק היה ניתן לפנות למשטרה

הו Ripper, תודה על ההתיחסות. לצערי לא ניתן לפנות למשטרה כיוון שלא תמיד יש משטרה; ואני יודע כי בדקתי. והייתי צריך להתאמץ כדי לבדוק: הוספתי את כל 49 השוטרים של בלוגטיוי ל-"חברים שלי" (טיפ "מדהים" שקיבלתי מהמערכת של תפוז) ומאז אני לא יכול לתפעל את הרשימה הזו בנוחות, אבל לפחות אני יודע כשאין אף שוטר בסביבה. אז אחרי חצי שעה כשסוף סוף נכנס שוטר פניתי אליו, והוא הביע חוסר התעניינות מוחלטת, והפנה אותי לכתוב אל מנהלת הבלוגים. בפעם האחרונה שכתבתי למנהלת הבלוגים היא ענתה לי שעלי לצלם את המסך ולהדפיס אותו פה. אז מה Ripper, גם פה לא תבוא הגאולה? מה כל כך קשה לחסום את המשתמש? לשלוח לו הודעת התרעה? אני מאוד מודה על ההתיחסות, אבל נו באמת....

למעלה