משתמטים

dsxzfsdafdsaf32

New member
תראה. כל ההנחה שלך לא ממש נכונה.

הצבא מתייחס למפורסמים כהגדרתך כמלשבים רגילים לגמרי. בר רפאלי התחתנה וקיבלה פטור כי היא נשואה. בדר"כ כלל הסלבים מוצאים דרכים לתחמן את הצבא. כמו שכל בנאדם רגיל יכול. אתה מציג את זה כאלו שהצבא בא לקראתם, כי ברוב המקרים זה לא ככה. אתה צודק בקשר לעובדה שהנכונות של הכוכבים האלה לתרום הרבה יותר קטנה. אבל ככה זה בחיים.

Dragonite

New member
אני דוקא חושב..

..שכמו שיש הטבות לספורטאים מצטיינים וכו', מתאים לסדר משהו גם לאנשים שיש להם 'תרומה לתרבות'. ת'אמת שחשבתי שכבר יש משהו כזה. אבל בוא נעשה ת'הפרדה בין מפורסמים לזמרים\שחקנים. בר רפאלי לא תרמה למדינה בגרוש (תלוי איך אתה מסתכל על זה ת'אמת
). אני אישית חושב גם מאיה בוסקילה לא תורמת בגרוש למדינה, אבל יש אנשים שאוהבים ת'מוזיקה שלה משום מה ולכן היא נכנסת לקטגוריה הזאת. אני לא מדבר על פטור משירות, אבל אפשרות לעשות שירות 'קל' או שירות לאומי (העיקר שכן יתרמו למדינה כמו כל בן-18 אחר) היא בהחלט במקום לדעתי.

shuashi1

New member
יפה אמרת!

אם תסתכל למטה בהודעה שרשמתי תבין שגם זאת דעתי...

shuashi1

New member
יפה אמרת!!

אם תסתכל למטה בהודעה שרשמתי תבין שגם זאת דעתי...

בשביל מה?

במה הם יועילו כמש"קי ממטרות? אתה באמת רוצה לבזבז את תקציב הבטחון עוד קצת?

Butza

New member
חבוב,

לא חסרים אנשים שמשתמטים מהצבא בלי קשר לפרסום. אם הם רוצים לקדם את הקיירה שלהם, אז שיהיה- מה הצבא צריך אנשים שגם ככה אין להם מוטיבציה ורצון לשרת במשו איכותי. כך דוגמא שחקני כדורגל, שיכולים להיות קרביים בגלל הפרופיל הגבוה (ולחלקם אני מניחה חייב להיות קב"א נורמלי שמאפשר את זה...) אבל רובם העדיפו לעשו תפקיד קטן ופחות משמעותי בהתאם ליכולות שלהם- למשל, גננים.. (
אייל ברקוביץ) אז תאמין לי, שעל כל מפורסם כזה או אחר שלא מתגייס או משתמט, מתגייס מישו טוב ממנו בהרבה. כי לא צריך את האנשים האלה שהצבא לא מעניין אותם בשיט והם לא מוכנים לתת מעצמם בשבילו. ואני מסכימה איתך שאם דעת הקהל הייתה קצת יותר לחוצה על כאלה דברים (לא יודעת אם בהחרמה וכדומה..) אבל אם בני נוער באמת היו מראים את ההתנגדות שלהם לשהתמטות של סלבריטיז, יכול להיות שאפשר לעשות משו- אבל למעשה לרוב הנוער זה לא כל כך איכפת- ואלה שאיכפת להם, הם בד"כ אלה שבעצמם לקראת גיוס, והם לא הפקטור כאן, כי שבאמת מזיז את התעשייה הזו היא ילדים בעיקר... ופחות בני נוער שמתקרבים כבר לגיוס שלהם בעצמם. ולידע כללי- יש מפורסמים שכן עושים צבא: כמו רן בכור, ששיחק ב'אהבה מעבר לפינה', הוא ביקש תאטרון צה"ל, ולא נתנו לו בגלל שהפרופיל שלו גבוה, והוא הולך לקרבי, ולא ניסה להוריד פרופיל בכל מיני שיטות של להמציא בעיות רפואיות כמו 'בריחת שתן' (
תום אבני...) וזהו. אל תכעס כל כך. זו דרכו של העולם. לך אני מאחלת שתהנה ותפיק את המירב מהשירות הצבאי שלך.

shuashi1

New member
מסכים איתך בהרבה...

מסכים איתך בהרבה דברים ממש שאמרת ותודה על הבהצלחה... אבל שוב פעם...אני מדבר יותר על קטע של שיוויוניות שאדם צריך לתרום למדינה כמו כל אחד אחר...לא משנה מאיפה הוא בא ולאן הוא הולך... זה לא תירוץ ךברוח מהשירות הצבאי בגלל הצלחה ופירסום וכו'...אני בטוח שהצבא לא חייב את אותם אנשים אך בעצם אם ככה אז הוא לא חייב אף אחד ואף אחד לא יהיה חייב להתגייס לכן אני מדגיש את עיקרון השיויוניות... אני מצדיע לבחורים כמו רן בכור שכן מראים דוגמא ותורמים לחברה לעצמם ולמדינה!!! ואני בא בתלונה גם למדינה שלא מוצאת פיתרון לאותם אנשים אשר יצליחו למזג בין מסגרת הצבא למסגרת הקריירה.... תודה ובהצלחה גם לך!!!

F R O S T

New member
רק לידיעת שניכם

רן בכור כבר הספיק מאז הגיוס שלו להשתמט וכרגע לא ברור אם הוא יתגייס שוב אז אל תמהרו לעשות אותו צדיק.זה פורסם אתמול בידיעות אחרונות.

Dod D

New member
לרגע זה נראה לי

כאילו קמת היום בבוקר וגילית שהעולם הוא לא מקום פייר, אז בוא אני יגיד לך מה שאמרו לפני ושאני בטוח עוד יאמרו אחרי.. כל מי שבאמת לא רוצה להתגייס לא יתגייס, ואין לזה שום קשר לזה שאתה מפורסם או לא מפורסם.

havlaz

New member
ואני מכיר הרבה אנשים

שממש אין להם מוטיבציה לעשות צבא והם כל שני וחמישי נכנסים לכלא על זה או נאלצים להוציא פרופיל 21 לעומת "סלבריטאים" שאין להם מוטיבציה ומשחררים אותם בקלות. שישרתו, שיעשו שירות עד 12 בצהריים מצידי, כמו שי גבסו, אבל לפחות שיעשו. שלא יקטעו להם את הקריירה? כמו שאמר חבר שלי "גם לי יש קריירה במקדולנדס שאני לא רוצה שיקטעו לי אותה"

כלומר,

אתה מוכן שהצבא סתם יבזבז עליהם כסף, ושכתוצאה מכך התנאים שלך כחייל יורעו, העיקר בשביל לא להיות הפראייר?

למה ניראה לך שלשחקני כדורגל יהיה

קב"א גבוהה? שחקני כדורגל הם תת רמה וחסרי אינטיליגנציה בגרוש.

../images/Emo104.gif מאיה בוסקילה

הצהירה שהיא דתיה?!
לגבי יעל בר זוהר- עד כמה שזכור לי היא שירתה בצה"ל. אם אני זוכרת נכון היא היתה במשהו שקשור להסרטה בחיל אוויר. רק היתה לה בעית קיפוח בטירונות (היתה כתבה על זה באחד העיתונים בעמוד האחורי, היא היתה על מדים ועם צמה... אולי אפילו במחנה 80 <תנו לי להתלהב מהעובדה שאני סוף סוך זוכרת משהו>).

הצעת חוק?

סתם מכתב הזוי שכתב ח"כ שמזמן מכר את שפיותו (או ליתר דיוק, נתן אותה יחד עם עוד ימבה כסף) לסיינטולוגיה...

ברונדבי

New member
מצאת במה, יופי.

מה עזר לך זה שפרסמת את דעתך כאן? אנחנו במדינה דמוקרטית ליברלית, אין פה שיוויון. רוצה שיוויון? לך 10 שנים אחורה לרוסים. ותהנה. כל אחד יעשה מה שהוא רוצה במסגרת החוק, וזהו. שקט. ונ.ב איך חייך היו משתנים עם עוד פקידה כמו מאיה בוסקילה או בר רפאלי?

משתמטים

שלום! אני נערה בת 19.5 העומדת לפני גזירת ציפורניים (עוד שבוע, אלא אם כן הן תשברנה לבד עד אז). ברצוני להגיד שפשוט בושה למדינת ישראל תופעת הכוכבים המשתמטים בארץ... למה נערה בגילי (שאולי גם קוראים לה בר) העומדת באותו המצב של לפני גזירת ציפורניים עקב סיבות של הצלחה ופרסום וכ'...משתמטת ממטלה זו ונותנת למניקוריסטית לעשות לה את כל העבודה השחורה? רק בגלל שיש לה קשרים?! אני קוראת למדינה ליזום הצעת חוק אשר תחייב את המניקוריסטית של בר רפאלי לעבוד אך ורק עבורי, הא וכן, שבר גם תכין לי קפה. שניים סוכר.

ReiKo

New member
מה יעזור...

זה נהיה גרוע מיום ליום כל בן\בת זונה משתמט\ת כי וואלה, לא מתאים לו עכשיו שנתיים שלוש לבזבז מהחיים שלו אבל מי שנשאר בחזית אוכל זין...כי אין סד"כ, יש טחינה, תיסכול... ובתור אחד כזה, תאמין לי שזה יותר מדליק אותי ממך...

למעלה