אני לא משתכר גם אם אשתה חצי ליטר וודקה,בשביל להשתכר שלא אדע מה אני מדבר,אני צריך לערבב 3/4 סוגים ..
ק קובי 9 New member 28/2/11 #15 אני לא משתכר גם אם אשתה חצי ליטר וודקה,בשביל להשתכר שלא אדע מה אני מדבר,אני צריך לערבב 3/4 סוגים ..
1 1תומי1 New member 1/3/11 #20 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! לא מתקרבת לזה!! אני נגד לשתות ולא מסוגלת לראות אנשים (גברים/נשים) שותים. אם הייתי יכולה, הייתי מחוקקת חוק שאוסר שתיית אלכוהול.
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!! לא מתקרבת לזה!! אני נגד לשתות ולא מסוגלת לראות אנשים (גברים/נשים) שותים. אם הייתי יכולה, הייתי מחוקקת חוק שאוסר שתיית אלכוהול.
א אדיר דיר New member 1/3/11 #23 תנו לי לשתות תנו לי לברוח...תנו לי לשכוח את עיני אהובתי.../tapuzforum/images/Emo79.gif
ע ערמומית כזאת New member 1/3/11 #24 אוווו...רק שלא תגמור לכלם את השתיה.... חח למה לשכוח את עיני אהובתך לכאורה זה אמור לעשות לך טוב..?
א אדיר דיר New member 1/3/11 #25 קודם כל זה שיר וזה מדבר על מישו שלא יכול להיות עם אהובתו בגלל אי אילו סיבות, אז הוא מעדיף לשכוח אותה כדי להמשיך הלאה....יש?
קודם כל זה שיר וזה מדבר על מישו שלא יכול להיות עם אהובתו בגלל אי אילו סיבות, אז הוא מעדיף לשכוח אותה כדי להמשיך הלאה....יש?
א אוריאל french New member 1/3/11 #27 כל פורים והסיפור שלו יש פורימים ששתיתי חזק ויש כאלה שלא שתיתי אפילו טיפה! אני בעד שיהיה שמח ב א מ ת ואם צריך להיות מסטול לגמרי אני לא אוותר!
כל פורים והסיפור שלו יש פורימים ששתיתי חזק ויש כאלה שלא שתיתי אפילו טיפה! אני בעד שיהיה שמח ב א מ ת ואם צריך להיות מסטול לגמרי אני לא אוותר!