משתכרים בפורים?

dror39

New member
משתכרים בפורים?

או שומרים על אנושיות. אני בעד לשתות.. זה טוב ונחמד. . אני לא בעד השטויות שאנשים עושים בעקבות השתיות.. מה איתכם? והנשים? אתן שותות? אשתי שותה יין והאמת זה די נחמד..

dror39

New member
חחח

דווקא יש לזה גם צדדים חיוביים,,,אבל לא בפורום המכובד הזה.

לא!!!כי אם זה יהיה בעלי/הבן שלי זה

לא יהיה רק להסתכל...מקסימום נוציא סודות קצת.../tapuzforum/images/Emo8.gif

טוב נו תפוזבל הדאאביל הזה הראה לי

שזה לא נישלח אז חשבתי שהזיתי שכתבתי פיתאום עכשיו אני רואה...טוב לפחות אני רואה שאני בסדר/tapuzforum/images/Emo6.gif

חח בטח לישתות יין.. למה לא..זה נחמד

כמובן שזה צריך להיות בהגיון ..בא נגיד כוס אחת או משהו כזה... חח אני לא צריכה יין בשביל להשתכר אני יכולה לשחק אותה טוב מאד...שיכורה בלי לישתות..אחרי הכל זה פורים..כיף להשתגע..חע@

dror39

New member
אז אז לא באמת משתחררת

אם את כבר משחקת אותה שיכורה.. למה לא תהיי שיכורה? לאבד פעם את הצפון, את הסדר את הנכון והישר לטובת העקום והמבולגן.. לא קורץ לך?

בטח קורץ....

אבל אם אני יכולה לשחק אותה ולדמיין שאני שיכורה..אז בשביל מה צריך יין.. לא יודעת לא יצא לישתות יין בפורים בדר"כ היין היה במשלוחי מנות והממתקים על השולחן..אז אכלתי ממתקים וזהו..יותר הייתי עסוקה בלצאת וכשהייתי בבית יותר התחרפנתי עם המוזיקה..וואו היה כיף..אז ככה שלא ממש מצאתי את היין ..למה היית ממליץ לי לשתות?@

dror39

New member
אני ממליץ לשתות

אולי לא בפורים, כי זה יום די עמוס.. וגם אם כן, בשום פנים ואופן לא את היין שקיבלת או קנית למשלוח מנות.. הוא י הרוס לך את הבטן.. או יין טוב ויקר..אני הייתי מתחיל עם מינימום אלכוהול, אולי כמו ברטנורה שיש בו 5 אחוז אלכוהול.. או, וזה הכי טוב, קצת וודקא במיץ תפוזים עם קרח... זה יטריף יותר מהר עם פחות כבדות על הבטן והראש.. ואז תרגישי את ההבדל בין לשחק אותה, כלומר, להיות בשליטה מקסימלית.. כי צריך לשחק משוגע.. וזה לא קל.. ובין להיות משוחררת.... תהני

בטח שותים!

ולא רק בפורים. אבל צריך לדעת לעצור בזמן. להיות בראש טוב ולא להגיע למצב של איבוד צלם אנוש,,

dror39

New member
זה ברור

רק שלפי שמך את אולי לא בגיל שמותר לשתות..

dror39

New member
קבלי נא את התנצלותי

הכנה מעומק הלב.. אילו היה ביכולתי, הייתי שולח לך כמשלוח מנות ואולי אף כמתנות לאביונים שוט וודקא עם קרח

dror39

New member
אני ברמן לא רע.. ככה החברה אומרים

והאמת, הם גם מגיבים כך...חח

dror39

New member
סגור

אכין לך כמה סוגים. תטעמי ותגידי.. את כבר תדריכי אותי איך מגיעים ולאן להביא.. כי בפורים את יודעת, המצפן לא תמיד בצפון...

למעלה