משתין בכיור

משתין בכיור

הארוס שלי שאנחנו יוצאים קבוע שנתיים הפתיע אותי בבעיה.. קצת לא נעים לי לספר אבל באינטרנט אפשר הכל כי לא מכירים בקיצור גיליתי השבוע שהארוס שלי משתין בכיור ולא בשירותים כששאלתי אותו על זה ואמרתי שזה דוחה אותי כי שם מצחצחת שיניים וזה מצריך היגיינה הוא אמר שזה נוזלי גוף ושזה טבעי. אני מרגישה לא נעים וממש מגעיל אותי כשאני עושה אצל ההורים שלו שבת להתקל בהתנהגות כזאת מתחת לכל ביקורת במיוחד בנוכחותי לא יודעת איך לתקוף את הבעיה מרגישה שירד לי ממנו אבל זו בעיה כי אולי זה פעוט..

מקרה מצער

כעובד סוציאלי אני מוטרד לקרוא את זה קחי בחשבון שדברים קטנים מוליכים לדברים גדולים, ולפעמים דבר פעוט חושף אישיות מסוכנת, וכבר היו על זה הרבה מחקרים. במקומך הייתי שואל את עצמי כמה שאלות למשל, למה הוא מזלזל בך עד כדי להשתין מולך בכיור בו את מצחצחת שיניים? למה ההורים שלו אומרים שום דבר? אולי הם מפחדים ממנו? מה הוא מנסה להוכיח לך על ידי הפעולה הזאת? מה הוא יעשה לדעתך אחרי שתתחתנו?????? אני מבין מבין השורות שאת שומרת מצוות וזה דבר חיובי מאוד לדעתי. האם חשבת להתייעץ עם הרבנית? הנסיון והתבונה של אישה יראת שמיים יוכל לחדד אצלך את הדברים מהם חשוב להיזהר.

jahnon

New member
חיפשתי וחיפשתי בין השורות

ולא הבנתי איפה הבנת שהיא שומרת מצוות. יכול להיות שהשם משפחה שלה "הסגיר אותה"? מעניין אם היו קוראים לי איתי פרס זה היה אומר שאני זקן ובמפלגת העבודה?

jahnon

New member
מצטער לפוצץ בועה

שני מונחים ששגורים בפי ובפי חבריי, שאינם דתיים וחלקם אף לא שומר מסורת. קשה לי להאמין שבקרב דתיים (שומרי מצוות) הבחור יתערטל (ניסוח עדין בכוונה) מול ארוסתו לפני שהתחתנו כדת משה וישראל.

יו, ג'חנון,

אתה נורא רגיש לסטריאוטיפים. לא הכרתי את הצד הזה אצלך.

אטיוד5

Active member
יש מהפה ויש מהמקלדת ...

ויש מהפה ולחוץ. ויש פליטות פה. ויש פליטות מקלדת. יש כל מיני, גשם, את הרי כבר יודעת. מה שכן, אני מתאהב בקלות. מה לעשות?

נכוחה

New member
תחזירי לו !!!

תצחצחי שיניים באסלה. נראה איך הוא יאהב את זה !!!

האגס 1

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מזמן לא לקח לי כ"כ הרבה זמן לצחוק...

זה לא מצחיק

הוא עשה את זה שוב. פעם הוא עוד היה שוטף אחרי זה עם הברז אבל עכשיו גם זה לא תמיד. אתם רק רוצים לצחוק או גם לעזור לי?

צימעס

New member
האם מבחינתך זה

מספיק חשוב כדי לא להתחתן אתו? תגידי לו. לדעתי זה מספיק חשוב - לא כי זה כזה ענין גדול, אלא כי אם הוא לא מוכן לעשות בשבילך מאמץ פעוט כזה, לא ברור לי איך תקימו משפחה יחד.

את במוד לקשר קישורים?

אם תעשי מצווה ותקשרי לה את אתיקה_של_השתנה_במקלחת... היא תגלה שהארוס שלה לא כל כך רע בכל זאת...

למעלה