משתין בכיור

צימעס

New member
את באמת לא היית שם אף פעם?

לא קראת את דפי הגביעונית?

אטיוד5

Active member
קודם כל תבורכי ....

זכית לגבר גבוה. אם הוא משתין לכיור, בדקתי כרגע אצלנו במזדרון במשרד בשירותים, הגובה של הכיור הוא כ 85 ס"מ, וזה אומר שארוסך מתנשא לפחות לגובה 180, לא רע בכלל. כמובן שצריך לקחת בחשבון אם הוא משתין שם כלפי מטה או כלפי מעלה בקשת קטנה, אבל סה"כ בחור בריא כארז משתין כברז. בתור מקים סטארט-אפים ותיק חשבתי ישר על ההמצאה של אפריים קישון לשעון הקוקיה. הקוקיה כל כך עיצבנה אותו שהוא בנה מתקן מיוחד שברגע שהיא יוצאת מהשוחה שלה ומציצה החוצה כדי לצייץ את הצפצוף הטורדני שלה, היה יורד פטיש מלמעלה ומכה בראשה. אז אולי אני חייב לאפריים אחוזים, כי חשבתי על אותו דבר. להתקין שם איזה סנסור עם matched filter לצורה הטבעית של השפריצר של ארוסך שמפעיל מלכודת עכברים שכזאתי. וואםם. אאוץ'. מבטיח לך שלא יחזור לאותו מקום, עכברים חיות חכמות. אבל, אני חושב שלפני שנעשה את ה- pilot כדאי לך לדבר איתו וגם אל לב השפריצר שלו. דיבור שכזה עושה פלאים. חוסר דיבור שכזה, לתקופת נסיון קצרה, גם יעשה פלאים. את יודעת, מה שלא הולך בכח הזיבור הולך בכח האי-דיבור. בהצלחה

jahnon

New member
מצב ביש

לא אתיימר להציע הצעות נוסח ורדה "תזרקי אותו" ז'רקונט אבל מה שכן מטריד אותי איך זה שרק לאחר שנתיים גילית את העובדה הזו. כמו שכבר טענו לפניי יכול להיות שהדבר מעיד על בעייה יותר גדולה. מה שאציע לך זה לדבר איתו אם הוא לא מבין מה מפריע לך אולי כדאי לפעול בעין נגד עין ולהחזיר לו בהתנהגות שתפריע לו גם כדי להבהיר לו כי ישנם פעולות שהשירותים יפים להם.

למעלה