תאמין לי לא שווה להיות פנוי בימינו , אלא אם כן אתה מענג בכמויות נשים, מצב מזוויע לצערנויקיר אני רק שאלה ? למה שלא תמצא בת זוג כשרה ותתחתן ותביא שניים שלושה ילדים לעולם
ותבוא עליך הברכה? בשביל מה אתה צריך ניאוף????
כמו שנאמר ״ רצה הקדוש ברוך הוא לזכות את ישראל, לפיכך הרבה להם תורה ומצוות כמו שנאמר ״יגדיל תורה ויאדיר״
אךךךך..... איפה מיטלמן כשצריך אותה![]()
לא שמעתי שגברים אומרים "שלא שווה להיות פנוי בימינו",נהפוך הוא,לא ממהרים להתחתן,נהנים מהרווקות וכמו שאני קוראת אותך,ואומנם אתה לא בן 27,אתה לא תתחתן אבל אלו הם חייך.תאמין לי לא שווה להיות פנוי בימינו , אלא אם כן אתה מענג בכמויות נשים, מצב מזוויע לצערנו
לא שמעתי שגברים אומרים "שלא שווה להיות פנוי בימינו",נהפוך הוא,לא ממהרים להתחתן,נהנים מהרווקות וכמו שאני קוראת אותך,ואומנם אתה לא בן 27,אתה לא תתחתן אבל אלו הם חייך.
לא כל האצבעות שוות אחיתתפלאי ויש הבדל בין גבר בעיר הגדולה כמו תל אביב ששם כבד יותר גייז מסטיירט, לבין גבר מהפריפריה , הגברים בוכים גם בלילות , שיחות עם גברים את תשמעי את תהיי בהלם , כל אחד והחבילה שלו מה שנקרא!
היום דייט ממוצע כבר רוצות מסעדות ומנות שף , הגברים בוכים כי כולן דומות בוטוקס חומרנות כסף ולהתעסק עם שטויות וכו
זה לא בעיה להכיר תלוי על מי נופלים, אכן מצטער שלא התחתנתי בגיל 24 26 , שיעורים לחיים מה
נכון לא מכליל את כולן , פשוט קשה למצוא חיבורים גוף ונפש ולהתלהב וכו , רוב הנשים המודרניות ושנפקחו עינהם גם בגלל הרשתות החברתיות , אז כן יש הרבה ניצול ולהרויח כמה שיותר, היום היא עושה פיפס של חיוך, ו40 מחזרים בהודעה הפרטית בפייסבוק או באינסטגרם, זה מטורף 12 יום מלחמה עם אירן אירחתי 12 נפשות בבית אצלי , וכל האחיינים הראש שלהם להיות זרוק על הספא ולהיות עם הנייד והלפטופ, לא האמנתי והתאכזבתי , אבוי לי אם הייתי בגילם כיוםלא כל האצבעות שוות אחי
לא כל הנשים אותו דבר אתה מתאר מצב שכולן רודפות אחרי
כסף ולעשוק אותך במנות שף ומלונות יוקרה .
יש גם נשים שישבו איתך על קפה ועוגה שעות ויצחקו ויהנו מהערב
ויקיר אף פעם לא מאוחר להתחתן ולהביא ילדים ולפי גילך אני חושב שזה הזמן הכי נכון
לעשות את זה
רק תשמור לנו שולחן שנשמח בשמחתך![]()
מרוב שהכול פתוח אין תמימות מה שנקרא, אולי אצל החרדיות בקהילות הסגורות אפשר למצוא אישה של פעם,גם התנהגות והחוצפה עלתה בצורה מדהימה, כל פיפס בהודעה וכו , עונות בכזה חוצפה ועקיצה ויציאות באין כניסה , נשים מחול וגם בארץ התנהגות היא שונה גם ביחס לגבר, כל עוד אתה מתנהג יפה ומכבד מקבל בחזרה, ואם לא אבוי לך , ובארץ המון נוטות להתהפך ומצבי רוח וכו , עד שאתה אומר לעצמך למה לא לקחתי אוקראנית או תאילנדית או פילפניתנכון לא מכליל את כולן , פשוט קשה למצוא חיבורים גוף ונפש ולהתלהב וכו , רוב הנשים המודרניות ושנפקחו עינהם גם בגלל הרשתות החברתיות , אז כן יש הרבה ניצול ולהרויח כמה שיותר, היום היא עושה פיפס של חיוך, ו40 מחזרים בהודעה הפרטית בפייסבוק או באינסטגרם, זה מטורף 12 יום מלחמה עם אירן אירחתי 12 נפשות בבית אצלי , וכל האחיינים הראש שלהם להיות זרוק על הספא ולהיות עם הנייד והלפטופ, לא האמנתי והתאכזבתי , אבוי לי אם הייתי בגילם כיום
הכללה גורפת,אבל ככל שאתה עובר את גיל ה 40 ורווק,מאד קשה להכיר ולהתפשר,וזוגיות זו פשרה והשאלה על מה,לטעמי גם לנשים וגברים בגילך זה קשוח.תתפלאי ויש הבדל בין גבר בעיר הגדולה כמו תל אביב ששם כבד יותר גייז מסטיירט, לבין גבר מהפריפריה , הגברים בוכים גם בלילות , שיחות עם גברים את תשמעי את תהיי בהלם , כל אחד והחבילה שלו מה שנקרא!
היום דייט ממוצע כבר רוצות מסעדות ומנות שף , הגברים בוכים כי כולן דומות בוטוקס חומרנות כסף ולהתעסק עם שטויות וכו
זה לא בעיה להכיר תלוי על מי נופלים, אכן מצטער שלא התחתנתי בגיל 24 26 , שיעורים לחיים מה שנקרא
לפני כן,, שימו לי שם פתקאחי אני ואתה בתאילנד
בטיול לקברי צדיקים![]()
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.