שכחת להוסיף יקירי,שומר שבת,מסורתיפנוי 45 לא מחפש את הסקס , יש משהו מושך באסור שמדליק אותי, אז שיחות וואצפים שובבים וגם אייקונים אהובים בטלגרם וזה עושה את זה , אם את בראש פתוח , ואל דאגה לא הורס נישואים
מוזמנת לכתוב לפרטי וגם למלאות אתן בכיף מוזמנות גם לכתוב, שבוע נפלא![]()
בוקר טוב זה חזק ממני אני אשש לזה, לא לגרום לה לנאוף, אולי היא כבר נאפה עם אחרים? ?שכחת להוסיף יקירי,שומר שבת,מסורתישומר נגיעה,צדיק בסדום,,,,,לא נוגע,,רק חושף,,מי אמר שבדת ובכלל אם לא עושים סקס זו לא בגידה?לא הורס נישואים עד ל.....
אתה לחלוטין גורם לאישה לנאוף,וזו עבירה.
אז אחת ולתמיד פשוט תהייה ישר עם עצמך אם לא איתנו יושבי הפורום וכמוני שמכירה אותך מעל עשור.
בפוסט אחד בפורום שכמעט ונשכח צפה ועולה הבעיה של המגזר החרדי ברובו וכולו.בוקר טוב זה חזק ממני אני אשש לזה, לא לגרום לה לנאוף, אולי היא כבר נאפה עם אחרים? ?
חוץ מנשיקות ליטופים ואוראלי , לא מתכון מעבר , יותר מדליק אותי לדבר לפנטז יחדיו וידיאו ווצאפ עם הסתרה לפנים , מוצא את עצמי עם כאלו שמכירות אותי טוב ומרגישות את האש בוערת , חייב לצאת הערב..
אני לא מתיימרת לומר לו מה לעשות ומה נכון,ומה לא אבל-בגלל שאני מכירה אותו כאן המון שנים ואת הלך מחשבתו,כתבתי את אשר כתבתי.בפוסט אחד בפורום שכמעט ונשכח צפה ועולה הבעיה של המגזר החרדי ברובו וכולו.
מין וארוטיקה הם חלק בלתי ניפרד מהאנושות. וכמובן מה שמוסתר מפתה יותר. כי מים גנובים ימתקו.
שחברה יוצרת מגבלות מלאכותיות כל כך מפליגות על הנושאים האלו נוצר פיתוי שהוא מעבר לנורמלי. פיתוי שיוצר תסביכים וסטיות מוזרים לא פעם.
חדשות לבקרים אנו שומעים על מקרי אונס פדופיליה וגילוי עריות בחברה החרדית.
מודגש גם שזהו קצה הקרחון ומירב המעשים נסתרים מעין ציבורית ונפתרים או לא בתוך החברה החרדית.
מכאן המסקנה הבלתי נמנעת שהחברה החרדית וההגבלות שהיא מטילה על חברייה בתחום המין והאישות אינם סבירות ונורמליות וגורמות למעשים שאינם בנורמה החברתית המקובלת ולרוב גם פליליים
יקיר יקירינו. האם פעם עצרת לחשוב למה אתה במצב הזה?
שוב מזכיר חטא הניאוף הוא אדט החדריה לנשואה , שאוסר אותה על בעלה ועל המאהב להתחתן איתה ולהתגרש, זה שאני אם וכאשר אתחרמן ממגע מסביב , נכון זה לא מוסרי , אבל זה לא חטא הניאוף , בעברי 7 פרודות שלא ידעתי הענקנו אוראלי אחד לשני , ותודה לאל זלא חדרתי למרות החרמנות , פרודה נחשבת נשואה.אני לא מתיימרת לומר לו מה לעשות ומה נכון,ומה לא אבל-בגלל שאני מכירה אותו כאן המון שנים ואת הלך מחשבתו,כתבתי את אשר כתבתי.
לחשוב שאם אין סקס אבל יש סקס אוראלי ועוד,,לא בגידה ולא נוגד את מה שהוא כותב זה מעוות,אבל זה שלו.
מה התיקון שלך בעולם עצם זה שנשואות מתעוררות חברתית אלייך?שוב מזכיר חטא הניאוף הוא אדט החדריה לנשואה , שאוסר אותה על בעלה ועל המאהב להתחתן איתה ולהתגרש, זה שאני אם וכאשר אתחרמן ממגע מסביב , נכון זה לא מוסרי , אבל זה לא חטא הניאוף , בעברי 7 פרודות שלא ידעתי הענקנו אוראלי אחד לשני , ותודה לאל זלא חדרתי למרות החרמנות , פרודה נחשבת נשואה.
גם אני שואל את עצמי למה נשואות מתעוררות חברתית שאני בסביבה ? אולי זה חלק מהתיקון שלי בעולם
תנסה אנאלי.שוב מזכיר חטא הניאוף הוא אדט החדריה לנשואה , שאוסר אותה על בעלה ועל המאהב להתחתן איתה ולהתגרש, זה שאני אם וכאשר אתחרמן ממגע מסביב , נכון זה לא מוסרי , אבל זה לא חטא הניאוף , בעברי 7 פרודות שלא ידעתי הענקנו אוראלי אחד לשני , ותודה לאל זלא חדרתי למרות החרמנות , פרודה נחשבת נשואה.
גם אני שואל את עצמי למה נשואות מתעוררות חברתית שאני בסביבה ? אולי זה חלק מהתיקון שלי בעולם
זו חדירה,אישוני.תנסה אנאלי.
גם זה לא בגידה.
אישוניאיש.
פרקטי.
גם לפה יש חדירה - אבל הוא בעד מציצה.זו חדירה,אישוני.![]()
חחחחתנסה אנאלי.
גם זה לא בגידה.
אישוניאיש.
פרקטי.
יפה לך 10 שנים לנהל פה את הכיתה הטיפולית הזו, לדעתי מגיע לך פרס. חושב על אפשרויותמכירה אותו כאן המון שנים ואת הלך מחשבתו
לאא,,, את הפורומים מכירה בקטנה 15 שנה,וגם אותו לערך בפורומים אחרים.יפה לך 10 שנים לנהל פה את הכיתה הטיפולית הזו, לדעתי מגיע לך פרס. חושב על אפשרויות
אני יכול לחשוב על הרבה שירצו ויתאימו לעניין, אבל אני חושב שהכי רומנטי והכי משקיע זה מיודענו היקרלאא,,, את הפורומים מכירה בקטנה 15 שנה,וגם אותו לערך בפורומים אחרים.
אני כאן לערך 6 שנים,כיתה קטנה וטיפולית בדומה לעבודתי בחייםבאשר לאפשרויות אמממ, ספא נעים,לא מים חמים,לא סאונה מסאג' עדין,רצוי גבר שרמנטי עם ידיים עדינות,וארוחת בוקר קלה,זהו
![]()
הולך,,,,, רק שיש לי בעיה קשה עם מים חמים בכל מקום,אז תחשוב על משהו .אני יכול לחשוב על הרבה שירצו ויתאימו לעניין, אבל אני חושב שהכי רומנטי והכי משקיע זה מיודענו היקר
אגב ספא ומים הולך ביחד לא?
אמבטיית קרח?הולך,,,,, רק שיש לי בעיה קשה עם מים חמים בכל מקום,אז תחשוב על משהו .
מאד בריא אבל לא ללב חלשאמבטיית קרח?
אני לא קשור לקהילה חרדית או קהילה סגורה, לא אוהב את הסגנון , יש יותר חסרונות מיתרונות שם,גילוי עריות זה אחד החטאים הכי גדולים, אומר את האמת לא הייתי משאיר לבד את בתי עם אחיין בוגר או דוד לבד בבית וכובפוסט אחד בפורום שכמעט ונשכח צפה ועולה הבעיה של המגזר החרדי ברובו וכולו.
מין וארוטיקה הם חלק בלתי ניפרד מהאנושות. וכמובן מה שמוסתר מפתה יותר. כי מים גנובים ימתקו.
שחברה יוצרת מגבלות מלאכותיות כל כך מפליגות על הנושאים האלו נוצר פיתוי שהוא מעבר לנורמלי. פיתוי שיוצר תסביכים וסטיות מוזרים לא פעם.
חדשות לבקרים אנו שומעים על מקרי אונס פדופיליה וגילוי עריות בחברה החרדית.
מודגש גם שזהו קצה הקרחון ומירב המעשים נסתרים מעין ציבורית ונפתרים או לא בתוך החברה החרדית.
מכאן המסקנה הבלתי נמנעת שהחברה החרדית וההגבלות שהיא מטילה על חברייה בתחום המין והאישות אינם סבירות ונורמליות וגורמות למעשים שאינם בנורמה החברתית המקובלת ולרוב גם פליליים
יקיר יקירינו. האם פעם עצרת לחשוב למה אתה במצב הזה?
מה התיקון שלך בעולם עצם זה שנשואות מתעוררות חברתית אלייך?
חרמניות נטו לא מעבר,ואם זה מה שאתה מחפש,סבבה אבל כל הבולשיט בעייני שאם אין חדירה אתה צדיק ,אין פה בגידה??, נוח לך להסתכל על זה כך כי אתה חושב נטו סקס ובשום פנים ובר ד אסביר אניש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.