משתוקק לקשר אסור

Yakir4179

Well-known member
פנוי 45 לא מחפש את הסקס , יש משהו מושך באסור שמדליק אותי, אז שיחות וואצפים שובבים וגם אייקונים אהובים בטלגרם וזה עושה את זה , אם את בראש פתוח , ואל דאגה לא הורס נישואים😉
מוזמנת לכתוב לפרטי וגם למלאות אתן בכיף מוזמנות גם לכתוב, שבוע נפלא😊

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
פנוי 45 לא מחפש את הסקס , יש משהו מושך באסור שמדליק אותי, אז שיחות וואצפים שובבים וגם אייקונים אהובים בטלגרם וזה עושה את זה , אם את בראש פתוח , ואל דאגה לא הורס נישואים😉
מוזמנת לכתוב לפרטי וגם למלאות אתן בכיף מוזמנות גם לכתוב, שבוע נפלא😊
שכחת להוסיף יקירי,שומר שבת,מסורתי😄שומר נגיעה,צדיק בסדום,,,,,לא נוגע,,רק חושף,,מי אמר שבדת ובכלל אם לא עושים סקס זו לא בגידה?לא הורס נישואים עד ל.....
אתה לחלוטין גורם לאישה לנאוף,וזו עבירה.
אז אחת ולתמיד פשוט תהייה ישר עם עצמך אם לא איתנו יושבי הפורום וכמוני שמכירה אותך מעל עשור.

Yakir4179

Well-known member
שכחת להוסיף יקירי,שומר שבת,מסורתי😄שומר נגיעה,צדיק בסדום,,,,,לא נוגע,,רק חושף,,מי אמר שבדת ובכלל אם לא עושים סקס זו לא בגידה?לא הורס נישואים עד ל.....
אתה לחלוטין גורם לאישה לנאוף,וזו עבירה.
אז אחת ולתמיד פשוט תהייה ישר עם עצמך אם לא איתנו יושבי הפורום וכמוני שמכירה אותך מעל עשור.
בוקר טוב זה חזק ממני אני אשש לזה, לא לגרום לה לנאוף, אולי היא כבר נאפה עם אחרים? ?
חוץ מנשיקות ליטופים ואוראלי , לא מתכון מעבר , יותר מדליק אותי לדבר לפנטז יחדיו וידיאו ווצאפ עם הסתרה לפנים , מוצא את עצמי עם כאלו שמכירות אותי טוב ומרגישות את האש בוערת , חייב לצאת הערב..

doriangray011

Well-known member
בוקר טוב זה חזק ממני אני אשש לזה, לא לגרום לה לנאוף, אולי היא כבר נאפה עם אחרים? ?
חוץ מנשיקות ליטופים ואוראלי , לא מתכון מעבר , יותר מדליק אותי לדבר לפנטז יחדיו וידיאו ווצאפ עם הסתרה לפנים , מוצא את עצמי עם כאלו שמכירות אותי טוב ומרגישות את האש בוערת , חייב לצאת הערב..
בפוסט אחד בפורום שכמעט ונשכח צפה ועולה הבעיה של המגזר החרדי ברובו וכולו.
מין וארוטיקה הם חלק בלתי ניפרד מהאנושות. וכמובן מה שמוסתר מפתה יותר. כי מים גנובים ימתקו.
שחברה יוצרת מגבלות מלאכותיות כל כך מפליגות על הנושאים האלו נוצר פיתוי שהוא מעבר לנורמלי. פיתוי שיוצר תסביכים וסטיות מוזרים לא פעם.
חדשות לבקרים אנו שומעים על מקרי אונס פדופיליה וגילוי עריות בחברה החרדית.
מודגש גם שזהו קצה הקרחון ומירב המעשים נסתרים מעין ציבורית ונפתרים או לא בתוך החברה החרדית.
מכאן המסקנה הבלתי נמנעת שהחברה החרדית וההגבלות שהיא מטילה על חברייה בתחום המין והאישות אינם סבירות ונורמליות וגורמות למעשים שאינם בנורמה החברתית המקובלת ולרוב גם פליליים
יקיר יקירינו. האם פעם עצרת לחשוב למה אתה במצב הזה?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
מין וארוטיקה הם חלק בלתי ניפרד מהאנושות. וכמובן מה שמוסתר מפתה יותר. כי מים גנובים ימתקו.
שחברה יוצרת מגבלות מלאכותיות כל כך מפליגות על הנושאים האלו נוצר פיתוי שהוא מעבר לנורמלי. פיתוי שיוצר תסביכים וסטיות מוזרים לא פעם.
מודגש גם שזהו קצה הקרחון ומירב המעשים נסתרים מעין ציבורית ונפתרים או לא בתוך החברה החרדית.
מכאן המסקנה הבלתי נמנעת שהחברה החרדית וההגבלות שהיא מטילה על חברייה בתחום המין והאישות אינם סבירות ונורמליות וגורמות למעשים שאינם בנורמה החברתית המקובלת ולרוב גם פליליים
אני לא מתיימרת לומר לו מה לעשות ומה נכון,ומה לא אבל-בגלל שאני מכירה אותו כאן המון שנים ואת הלך מחשבתו,כתבתי את אשר כתבתי.
לחשוב שאם אין סקס אבל יש סקס אוראלי ועוד,,לא בגידה ולא נוגד את מה שהוא כותב זה מעוות,אבל זה שלו.

Yakir4179

Well-known member
אני לא מתיימרת לומר לו מה לעשות ומה נכון,ומה לא אבל-בגלל שאני מכירה אותו כאן המון שנים ואת הלך מחשבתו,כתבתי את אשר כתבתי.
לחשוב שאם אין סקס אבל יש סקס אוראלי ועוד,,לא בגידה ולא נוגד את מה שהוא כותב זה מעוות,אבל זה שלו.
שוב מזכיר חטא הניאוף הוא אדט החדריה לנשואה , שאוסר אותה על בעלה ועל המאהב להתחתן איתה ולהתגרש, זה שאני אם וכאשר אתחרמן ממגע מסביב , נכון זה לא מוסרי , אבל זה לא חטא הניאוף , בעברי 7 פרודות שלא ידעתי הענקנו אוראלי אחד לשני , ותודה לאל זלא חדרתי למרות החרמנות , פרודה נחשבת נשואה.

גם אני שואל את עצמי למה נשואות מתעוררות חברתית שאני בסביבה ? אולי זה חלק מהתיקון שלי בעולם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
שוב מזכיר חטא הניאוף הוא אדט החדריה לנשואה , שאוסר אותה על בעלה ועל המאהב להתחתן איתה ולהתגרש, זה שאני אם וכאשר אתחרמן ממגע מסביב , נכון זה לא מוסרי , אבל זה לא חטא הניאוף , בעברי 7 פרודות שלא ידעתי הענקנו אוראלי אחד לשני , ותודה לאל זלא חדרתי למרות החרמנות , פרודה נחשבת נשואה.

גם אני שואל את עצמי למה נשואות מתעוררות חברתית שאני בסביבה ? אולי זה חלק מהתיקון שלי בעולם
מה התיקון שלך בעולם עצם זה שנשואות מתעוררות חברתית אלייך?
חרמניות נטו לא מעבר,ואם זה מה שאתה מחפש,סבבה אבל כל הבולשיט בעייני שאם אין חדירה אתה צדיק ,אין פה בגידה??, נוח לך להסתכל על זה כך כי אתה חושב נטו סקס ובשום פנים ואופן לא לדת.

אישון34

Well-known member

תנסה אנאלי.

גם זה לא בגידה.

אישוניאיש.
פרקטי.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
יפה לך 10 שנים לנהל פה את הכיתה הטיפולית הזו, לדעתי מגיע לך פרס. חושב על אפשרויות
לאא,,, את הפורומים מכירה בקטנה 15 שנה,וגם אותו לערך בפורומים אחרים.
אני כאן לערך 6 שנים,כיתה קטנה וטיפולית בדומה לעבודתי בחיים😄באשר לאפשרויות אמממ, ספא נעים,לא מים חמים,לא סאונה מסאג' עדין,רצוי גבר שרמנטי עם ידיים עדינות,וארוחת בוקר קלה,זהו😆😘😘

הנחוץ

Active member
לאא,,, את הפורומים מכירה בקטנה 15 שנה,וגם אותו לערך בפורומים אחרים.
אני כאן לערך 6 שנים,כיתה קטנה וטיפולית בדומה לעבודתי בחיים😄באשר לאפשרויות אמממ, ספא נעים,לא מים חמים,לא סאונה מסאג' עדין,רצוי גבר שרמנטי עם ידיים עדינות,וארוחת בוקר קלה,זהו😆😘😘
אני יכול לחשוב על הרבה שירצו ויתאימו לעניין, אבל אני חושב שהכי רומנטי והכי משקיע זה מיודענו היקר 🙂

אגב ספא ומים הולך ביחד לא?

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני יכול לחשוב על הרבה שירצו ויתאימו לעניין, אבל אני חושב שהכי רומנטי והכי משקיע זה מיודענו היקר 🙂

אגב ספא ומים הולך ביחד לא?
הולך,,,,, רק שיש לי בעיה קשה עם מים חמים בכל מקום,אז תחשוב על משהו .

Yakir4179

Well-known member
אני לא קשור לקהילה חרדית או קהילה סגורה, לא אוהב את הסגנון , יש יותר חסרונות מיתרונות שם,גילוי עריות זה אחד החטאים הכי גדולים, אומר את האמת לא הייתי משאיר לבד את בתי עם אחיין בוגר או דוד לבד בבית וכו
אנחנו בתיקון מה שנקרא , למה אני במצב של פתאום משיכה מטורפת פתאום ?לא יודע אולי בגלל שכיף חברתית איתן וסוג של קשר עם מרחק כזה , אני מפסיד מגע אבל מרוויח מצווה

Yakir4179

Well-known member
מה התיקון שלך בעולם עצם זה שנשואות מתעוררות חברתית אלייך?
חרמניות נטו לא מעבר,ואם זה מה שאתה מחפש,סבבה אבל כל הבולשיט בעייני שאם אין חדירה אתה צדיק ,אין פה בגידה??, נוח לך להסתכל על זה כך כי אתה חושב נטו סקס ובשום פנים ובר ד אסביר אניש

Yakir4179

Well-known member
שוב אני אסביר מדובר על החטא שהוא חטא חמור, הבגידה היא נקראת בגידה כי היא מוסתרת מבן הזוג החוקי , אם הם ביחסים פתוחים אפילו בארון ,אין כאן בגידה, אני ציינתי שזה גם לא מוסרי וכו להתחרמן מסביב,את יודעת שאי אפשר לתקן את העולם וכל אחד אחראי לבחירות שלו בחייו,לא חשבתי ישירות על סקס דוקא עם נשואות, היה ויש חיבורים שהלוואי והיו לי עם הפנויות שאני מכיר , כשמגיע חיבור גוף ונפש אומר המון תודות ליקום, דרך אגב נשואה ביחסים זה לא גירה או הדליק אותי או משך אותי מעבר למשיכה רגילה

יש תשוקה ומשיכה אחרת עם הלא פנויה, והן לא היו דוגמניות וכו

למעלה