משתגע

jk026

New member
משתגע

עברו חודשיים מתי היא תתעשת ותבין שאני אוהב אותה, יוצא מבלה ומגלה שכל הבחורות זבל לידה, לעולם אני לא יתן יותר את הלב של,י בגיל 25 בניתי מחסומים, בנות אתן זבל כשנותנים לכם הכל אתן בורחות שמשפילים אתכן אתן סוגדות לא פלא שאתן גומרות כנשים מוכות, נמאס כבר מתי תבינו שאנחנו טובים רק חרא אנחנו מקבלים. אני הולך וזהו נמאס לי מהמשחקים..

גל1 האחת

New member
ומה את רוצה ? עדין לא הבנתי ?

הייתי אומרת לך משהו .. אבל עזבי נשאיר את זה לפעם אחרת

גל1 האחת

New member
מיציפיצי

את בת 38 ????.. טוב לא נורא יש שלבים בהתפתחות אצלך שעדין נשארו תקועים

pasa24

New member
כל תשובותיך אליי

הם לפני הטיפול בחשמל או אחרי?

לנושנוש

New member
או אולי אפילו שניים במחיר אחד?

אני לא בטוחה שהשני בחורה

לנושנוש

New member
ולאצם העניין...................

שטויות במיץ ביצים. אבל שיהיה לך בהצלחה במעגל הקסמים שלך.

chenby

New member
זה בסדר

כמו שאמרת אתה משתגע, לכן כשמשתגעים רואים דברים בצורה משוגעת.. ברגע שתחזור לשפיות, אולי תפסיק לראות זבל ותראה בן אדם מולך.. בעיקר שאתה מצפה שיראו אותך כבן אדם ולא כזבל...

seeyou

New member
בגילך אתה אמור כבר להבין דבר בסיסי

זה לא חשובכול כך מה אתה נותן לבחורה כמה שחשוב לה מה היא רוצה-מצפה לקבל מגבר. .Albert Einstein Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity יוסי נ.ב שיפ לב בתמונה למבט שלו ולמבט שלה-לכול אחד יש עיניין אחר באומנות

seeyou

New member
Everybody's looking for something

. Some of them want to use you Some of them want to get used by you Some of them want to abuse you Some of them want to be abused.

נומלה

New member
טוב שאתה לא מכליל

תקח אחריות על חייך. האושר שלך הוא בידיך. וגם לחיות עם אשה שלא זבל זה באחריותך.

jk026

New member
טוב רד מזה..

זה נכתב בשעת אלכוהול, אני ער לכל מה שנאמר כאן, זה כבר לא מחדש לי כלום. לגבי מה שאמרתי הכל נכון גם אם אין בזה טיפת היגיון, ככה הבנות היום ימי התמימות עברו ונגמרו, לחברה הצעירים כאן הדברים האלה בטח לא זרים. הכל מושתת היום על אינטרסים וצרכים, המצב בעבר לא היה שונה הוא רק נהפך להיות יותר קיצוני עם השנים. ולא פלא ש40 אחוז מהזוגות החילוניים מתגרשים..

אייבורי

New member
אתה קנאי?

אתה נוהג להשתין בבקבוקים למען חיסכון? [אני יודע שהשאלה מוזרה, אבל היא חשובה פה בפורום]

Master Stav

New member
או הנה האדם הרציני ...

בלי שישיב על השאלה הזו באמת איך נוכל להתייחס אליו ברצינות ?

נכון!!

בחורות מעוניינות בגברים!!! מי שנותן להן ה כ ל נתפס בעיניהן כמשו פשוט מידיי.... לא ממש גבר... זה נשמע בעיניך אבסורד?! תחשוב בעצמך רגע, במה אתה חושק יותר, במה שיש לך או במה שאין לך??? אם לא תתן להן הכל ובמיוחד אם גם תדע מתי נכון לומר להן לא! אתה תתחיל לראות איך שיירה של בנות רצות אחרייך.... בהצלחה אחי

מלודי6

New member
כמה שטויות בתגובה אחת

מי שלא יודעת להעריך מה זה טוב אולי חושבת בכיוון שכתבת. הכל קשור בצרכים האישיים של כל אחת. אם האישה תהיה מסוג הנשים שמחפשות את הריגוש בחוסר, אז אולי מה שידליק אצלה זה הריחוק ושיגידו לה לא. לא כל אישה תרה אחרי ריגושים מהסוג שכתבת, יש שכבר עברו את השלב הזה ויש בהן יכולת הערכה. כשמישהי אוהבת את בן-זוגה ויודעת גם להעריך אותו, היא לא צריכה שהוא לא יהיה שם בשביל להבין זאת, והיא גם יודעת להגיד לו מילות תודה והערכה על מאמציו, השקעותיו ונתינתו. לטעמי, גבר שמחפש אישה שתרוץ אחריו – הוא לא גבר, אולי הוא נמושה שמתחפש לגבר, אבל גבר הוא לא. ואופטימי99, שיהיה לך בהצלחה, כי כנראה מי שירדוף אחריך זה ראש של גבר מחופש לאישה.

למעלה