משתגע כבר!@#

את לא ממש מכירה אותי.

אם את חושבת שאני עצבנית בגלל איך שאני כותבת את ההודעות, או יותר נכון.. איך שאת קוראת אותן.. זה כבר משהו אחר... אני בנאדם מאוד רגוע. כבר עברתי על זה מבחן בחיים. זה שאני שמדיטציה זה לא הקטע שלי לא אומר שאני לא בנאדם רגוע. יש לי גם דיסק שלא משנה מה עובר עלי, אני שומעת אותו ויש שלום עולמי. לכל בנאדם יש את הדרכים שלו.

אני ממש לא צוחק.. אולי תוכלי לעזור

לי. נסיתי כמה פעמים מדיטציה, היא לא עזרה, אני כן חושב שאם אני אגיע לאיזשהי הרפיה מחשבתית אולי כן זה יעזור לי להרדם, אני פשוט לא צריך להגיע למצב הזה.. רוצה לתת לי הנחיות?

ruthty

New member
../images/Emo13.gifאורי שלום

כשזה קרה לי נשלחתי לפזיוטרפיה לאחר הטיפול היתה לי הקלה ויכלתי לישון גם היום שלחו אותי לפזיוטרפיה כדי לשחרר את השרירים נסה גם אתה זה לא מזיק רק עוזר

ruthty

New member
אורי עוד דבר

תגיד לאמא שלך שתעשה לך מסז ברקות ומאחרי הראש בחיבור של הראש והצואר האמן לי זה משחרר מאוד ויתן לך רגיעה כך תוכל לישון אם לא יעזור תגיד לי ואני הדריך אותך אבל תעשה את זה זה משהוא משהוא לפי דעתי אתה פשוט צריך לשחרר את הלחצים ואלו חלק מנקודות השיחרור פעם הבאה אני אשלח לך תרשים עם הנקודות של הגוף שיהיה לך רק טוב מחכה לעידכון

סימוננה

New member
הרפייה

אני עושה המון מדיטציות וזה לוקח המון זמן עד שמתרגלים זה לא פשוט אבל זה בהחלט עוזר. מחקרים הראו בבירור שמדיצטיות גרמו לשינויים פיזיולוגיים במוח. בכול אופן תוכל להתחיל בלשחרר מחשבות. קודם כול נשימות עמוקות מהבטן ורגועות כמובן ואחר כך לתת למחשבות לשוטט אבל לא להיות חלק מהם להיות צופה לא לשכוח פשוט להביט על הסיפורים שיקחו אותך למקומות של תגובה אתה לא מגיב אתה רק מביט זה לא כל כך קשה ואתה תראה באיזה קלות תישן אחר כך. זוכר שהיינו קטנים היינו סופרים כבשים זה גם סוג של מדיטציה התרכזנו בכבשים ולא בסיטואצויות היומיומיות מי גבר ומי לא וכו' את זה תשאיר לבוקר. וחוץ מזה תוכל לקחת קורס במדיטציה יש המון היצע כמעט אין סופי הכי בסיסי זה המדיטציה הטרנסדנטלית ואם תרצה פרטים אני מכונה לחפש עבורך.

אמא של ס

New member
מלטונין לשינה

לבתי בת ה- 14 (לוקחת טופומקס) יש לעיתים בעיה של שינה. בשבוע שעבר הנוירולוג הציע לנו כשעתיים שלוש לפני השינה לשתות 3 מ"ג מלטונין (מדובר בחומר שקיים בגוף וזה אינו ממכר) . טרם ניסינו, אבל לידיעתך.

אני גם בדקתי את המלטונין

משתמשים בו עבור אנשים שהלילה מגיע להם מאוחר, כמעט בבוקר. אבל מלטונין ואפילפסיה לא הולך ביחד.

שרונמר

New member
אסור לקחת מלטונין לחולי אפילפסיה

החומר מוריד את סף הפרכוס. היתה לילד שלי הפרעת שינה, שעברה לאחר ששינינו טיפול אנטי אפילפטי. שרונה

היכן מסיגים ת'מלטונין והאם צריך ...

מרשם ? זה תרופה בכלל ? לא לחולה אפילפסיה

סימוננה

New member
מלטונין

אפשר לקנות גם בלי מרשם. מלטונין זה חומר טבעי שקיים אצלנו במוח והוא מזהה את הלילה כשצריך לישון בטיסות טרנסאטלטיות זה משתבש ולכן יש את הג'טלאק בדרך כלל לוקחים את זה בטיסות. אני אישית לא לקחתי מעולם למרות שאני טסה הרבה טיסות כאלה בעלי למשל כן לוקח אני לא הייתי ממליצה למה לשבש את פיעולת המוח. אני גם לא חושבת שזה טוב למי שיש אפילפסיה שגם ככה פעילות עצבית משובשת למרות שזה אזור אחר במוח.

סימוננה

New member
../images/Emo195.gifשינה

אני לא חולה באפילפסיה וגם לא לוקחת תרופות אבל סבלתי מנדודי שינה שנים רבות והייתי מכורה לכדורים. עד שהבנתי שזה המחשבות כאילו הייתי צריכה את הכדור לעשות קאט ולישון חזק. יום אחד זרקתי את הכדורים כי הרגשתי רע לא יודעת להסביר אבל הגוף כאילו אותת לי תפסיקי. אז בלילות הראשונים היה קשה וזה הסתדר לא להאמין. אז למדתי לאכול עד שמונה בערב מקסימום אחרי זה לשתות מים חלב למשל מאוד עוזר קצת חם אבל אני לא יודעת אם יש לזה השלכות לאפילפסיה. אני קוראת לפני השינה או רואה סרט וכשאני מניחה את הראש על הכרית ולא נרדמת מיד אני לא בלחץ אני נותנת למחשבות להסתובב אבל במודע אני לא חלק מהם אני כאילו מביטה במחשבות שמתרוצצות עד שהם נעלמים ובבוקר אני בקושי פוקחת את העינים. בנוסף אני מאוד דוגלת בניקוי רעלים מהגוף ואני עושה זאת בשיטות שונות שקיימות היום בשוק בשפע. וניקוי רעלים בפירוש משפיע על השינה.

aerox

New member
הנה אורי משהו בשבילך אחי

http://forums.nana.co.il/Forum/?ForumID=2382

למעלה