משתגע כבר!@#

משתגע כבר!@#

כבר שבועיים שאני לא מצליח לישון בלילה, פעם הייתי מכור לכדורי שינה, שהפסיקו לעזור בשלב מסוים, נגמלתי מהתרופות אלו לפני כשנה. בשבועיים האחרונים שוב זה חוזר, לא מצליח לישון פשוט משתגע.. אני פעיל במשך היום, עושה הרבה ספורט, לומד, בצבא, יוצא בערבים..ועדיין לא מצליח לישון בלילות. זה יוצר לי בעיה גם עם המחלה. האם למישהו ידוע על נדודי שינה בגלל אפילפסיה או בגלל טגרטול CR ??

חייםלוי

Member
מנהל
לא נראה לי שיש קשר. בדר"כ תרופות

אנטי אפילפטיות גורמות לנמנום ורצון לישון. אני מציע שתיגש למרפאת שינה הבודקת הפרעות שינה.

באסה..

גם לי יש נדנודי שינה,אני לא מצליחה להרדם וזה הורגג כמה שאני עייפה ככה יותר קשה להרדם ועוד עם המחלה אני חייבת הרבה שעות שינה אבל אני לא מצליחה. קיצר באסה רצינית. אין לי פיתרון סתם ידעתי אותך :] ביייי

הפתרון היחיד זה כדורי שינה אבל זה

ממש בעייתי.. הפסקתי איתם. כרגיל המצב ביש:] אבל חפיף.. מזל שיש לי מפקד טוב בצבא, הוא יודע שלפעמים אני לא נרדם. אז קורה מצב כמו אתמול בלילה שנרדמתי רק ב6 בבקוקר הייתי חייב איזה 6-7 שעות לישון, הגעתי לבסיס ב12 בערך, אבל שלחתי לו אסאמאס ב6 בבוקר. הוא הבין כמו גבר לא שאל ולא עשה פרצוף..

כדורי שינה זה לא הפתרון היחיד, כמו

שחיים לוי אמר לך, אולי תלך למרפאת שינה. למה סתם כדורים שאולי לא נחוצים? לא מספיק לקחת תרופות? אני בדעה כזו- אם הגוף יכול להסתדר בלי כדור מיותר, אז עדיף לא לקחת.

aerox

New member
תלוי מה אתה אוכל ?

לפני השינה ? תבדוק את הנושא. יש קשר לפעמים .

ענת71

New member
לא כדאי להתמכר לכדורי שינה.

השימוש בכדורי שינה עלול לגרום לתלות. אני גם יודעת שכדורי שינה לא מומלצים לחולי אפילפסיה. בגלל שהם עלולים לשבש את הטיפול התרופתי.

michas 61

New member
אל תשתגע טגרטול CR ../images/Emo184.gif

בין היתר אני לוקח גם CRטגרטול ( 3 * 400 ביום ) הוא לא גורם לי לנדודי שינה . בעבר היו לי בעיות כאלו והרופא הוסיף לי כדורים אחרים . בהצלחה .

שרונמר

New member
ישנם תרופות שגורמות לנדודי שינה

הבן שלי סבל מנדודי שינה כשלקח טגרטול!!! בנוסף למה שכתוב בתופעות הלוואי בקופסא של התרופה, יש תופעות שקורות לחלק קטן יותר מהמשתמשים. לנו עכשיו עם הלמיקטל יש בעיה דומה, קשה לבן שלי להרדם, והרופאה אמרה, שזאת הסתגלות. גש לנוירולוג שמטפל בך וספר על הבעיה. ככה אני הייתי עושה מקווה שעזרתי במשהו... שרונה

ruthty

New member
אורי שלום

גם אני שותה טגרטול cr400 ובזמן האחרון קשה לי לישון אבל אני לא מרשה לעצמי לקחת כדורי שינה נסה להרגיע את הגוף כנראה ישלך לחצים לא קשורים למחלה אלה קשורים ליום יום וזה משפיע מאוד מאחלת לך שינה נעימה וחלומות פז

תודה לכולם.

אז ככה, בעיות תזונה אין לי ממש, אני שומר על תזונה מאד בריאה, לא אוכל סוכרים לפני שינה או שותה קפה.. מכיר את נושא התזונה. הרפיה של הגוף, מנסה כל הזמן, לא עוזר לי, הלוואי והייתי מצליח. כדורי שינה כפי שצויין פה הוא פיתרון ממש לא ידידותי אך לצערי הוא היחידי שבאמת פתר לי את בעיית השינה, לצערי פתחתי עם הזמן תלות בכדורים ולכן "נגמלתי" מתרופות אלה, כמו בונדרמין ועוד כמה.. כרגע אין לי ממש פיתרון פרקטי אחר, אני ילך למעבדת שינה בחודש הקרוב, אבל גם אני לא בטוח שהם יוכלו לתת לי תשובה או פיתרון חד משמעי.

ruthty

New member
../images/Emo39.gifאורי בוקר טוב לך

אורי אני נגד כדורי שינה מספיק מה שאנו שותים יום יום יכול להיות שזה הלחצים של היום יום כמעט בטוח אם יש לך לחצים זה משפיע על השינה מה שחשוב הוא לעשות מדיטציה האמן לי ברגע שהגוף יהיה רגוע תוכל לישון בכף נסה כדי מאוד אורי אולי אתה מאוהב מי יודע

קבלתי הפניה למעבדת שינה

הלכתי לרופא והוא הפנה אותי לבדיקה הזאת, לא שאני חושב שהם יתנו לי פיתרון מעשי... בקשר למדיטציה, אני לא ממש מבין בזה אבל בפעמים שנסיתי הרפיה לא הצלחתי.. ולא נרדמתי.. הלוואי והייתי יכול להרדם ככה. ואני לא נירא לי זה קשור לאהבות שלי :]

ruthty

New member
../images/Emo192.gifאל תהיה כזה כבד אסור לצחוק

זה בריא מאוד משחרר לחצים מדיטציה צריך לדעת לעשות זה מרגיע מאוד

למעלה