משרת סטודנט - שכר? כמה אמור סטודנט לדרוש בחברות גדולות כגון אמדוקס, אינטל ,קומברס וכדומה???
C chopo New member 7/5/05 #1 משרת סטודנט - שכר? כמה אמור סטודנט לדרוש בחברות גדולות כגון אמדוקס, אינטל ,קומברס וכדומה???
E eyali26 New member 8/5/05 #3 לדרוש? עד כמה שידוע לי, לחברות האלו יש שכר קבוע שהם נותנים לסטודנטים... אני בספק אם אתה יכול לדרוש ואם כדאי לך בכלל לדרוש
לדרוש? עד כמה שידוע לי, לחברות האלו יש שכר קבוע שהם נותנים לסטודנטים... אני בספק אם אתה יכול לדרוש ואם כדאי לך בכלל לדרוש
C chopo New member 8/5/05 #4 ברור, השאלה רלוונטית רק אם אשאל על צפיות השכר שלי.... ברור לי שאם יגידו לי X ש"ח לשעה אני לא אבוא ואגיד "ממממ לא נראה לי X, תעלו לי..." השאלה שלי היא רק למקרה שבו אשאל על כמה אני מצפה.
ברור, השאלה רלוונטית רק אם אשאל על צפיות השכר שלי.... ברור לי שאם יגידו לי X ש"ח לשעה אני לא אבוא ואגיד "ממממ לא נראה לי X, תעלו לי..." השאלה שלי היא רק למקרה שבו אשאל על כמה אני מצפה.
ש שנסון New member 9/5/05 #7 ../images/Emo41.gifמה היקף המשרה בדר"כ? משרת סטודנט כמה שעות שבועיות בערך? 50 שקל זה רק בחברות הגדולות ?
../images/Emo41.gifמה היקף המשרה בדר"כ? משרת סטודנט כמה שעות שבועיות בערך? 50 שקל זה רק בחברות הגדולות ?
E EyalPolo16V New member 9/5/05 #8 20-25 שעות בשבוע 80-100 שעות בחודש. בחברות הגדולות אפשר גם לגרד את ה70 לשעה, תלוי בוותק ובמשרה. בחברות הקטנות זה 40 פלוס מינוס. שוב, אני מדבר על משרות סטודנט להנדסה שזה מה שאני מכיר.
20-25 שעות בשבוע 80-100 שעות בחודש. בחברות הגדולות אפשר גם לגרד את ה70 לשעה, תלוי בוותק ובמשרה. בחברות הקטנות זה 40 פלוס מינוס. שוב, אני מדבר על משרות סטודנט להנדסה שזה מה שאני מכיר.
ג גל אדום New member 11/5/05 #9 4000 ש"ח פלוס מינוס לחודש לחצי משרה נראה לי משכורת יפה מאוד בשביל סטודנט.