משרה

dafna311

New member
משרה

שלום,
אני מורה שנה חמישית במערכת
אוטוטו חוזרת מחופשת לידה, התברר לי אתמול כי שינו את המשרה שלי. וזה לא מסתדר לי עם הקטנה ואני יכולה רק את הימים שנקבעו.
מה עליי לעשות? במידה והמנהלת עומדת על כך שזה מה שיהיה אאלץ לעזוב. האם מותר להם לעשות את זה ופתאום להציע לי משרה אחרת וימים אחרים? (וכמובן גם שאין התלהבות שאני מאריכה בחודש את חופשת הלידה)

שינוי משרה אחרי תחילת שנה"ל.

אינני יועדת איזו תשובה קיבלת בפורום של הסתדרות המורים אני אינני נכנסת לפורום זה.
תשובתי היא זו.
אסור לשנות משרה, היקף, וימי עבודה, שיבוץ ומערכת אחרי תחילת שנה"ל אלא בהסכמתו של המורה.
אני מבינה שיש אילוצים אבל לשם כך קיים מנהל שמקבל שכר מנהל שידע להתמודד עם נושאים מהסוג הזה ולא להפיל את כשל המערכת על המורה הפרט.
את יכולה לפנות להסתדרות המורים.
אנשים עושים להם רק מה שהם נותנים שיעשו להם. המצב הוא שרוב העובדים אינם נלחמים על זכויותיהם בין מפחד ובין מעצלות.
זה שאין התלהבות מהארכת חופשת הלידה זה מובן וזה תמיד קיים. אי אפשר לבוא בטענות למערכת שלא מתלהבת ממיצוי זכויות באשר הוא.
את צריכה להילחם על זכויותיך ואחר כך להחליט מה את עושה. מכל מקום אם את לא מופיעה לעבודה יש לך זכות להאריך חל"ת למשך כל שנת הלימודים על פי חוק. במצב כזה נשמרת לך הזכות לעבודה בשנה הבאה. אני מאוד לא ממליצה לעשות צעד כזה בלי אישור חל"ת.
אני מקווה שאת יודעת מה את עושה ושאת יכולה להרשות לעצמך את הנושא מבחינה כלכלית.
יש לך זכות לדמי אבטלה לשישה חודשים (לפי הגיל אם עברת את גיל 30) זה יכול לפטור חלק מהבעיה.

dafna311

New member
חזרה..

היי,
כדי ששנה זו תיחשב לי כוותק אני חייבת חודשיים לעבוד.
חלט לא בא בחשבון כי בעצם שנה זו לא תחשב לי כוותק נכון?
במידה ואני פונה למפקחת לחיפוש בית ספר אחר ובמידה ואינה מוצאת לי מיידי מה קורה בכל יום שעובר?

חזרה מחופשת לידה

אף אחד לא חייב לשבץ אתך במהלך שנה במקום אחר. לפנות להעברה זו לא הדרך הנכונה. הדרך היא להילחם בשיבוץ החדש. ותק לא יחשב לך אלא אם תעבדי עד סוף חודש פברואר.

למעלה