משרה פנויה

perach האחת

New member
משרה פנויה

תגידו, כמה אנשים בממוצע שולחים קורות חיים למשרה פנויה שמתפרסמת? אמרו לי שבממוצע 500 אנשים על תפקיד אחד. נשמע לי ממש מוגזם!!

alon1122

New member
אם נניח שיש 1000 מתכנתים שמחפשים

כרגע עבודה, ונניח שמתפרסמות 100 משרות, אזי אותם 1000 מחפשים ישלחו לאותן 100 משרות. ז"א שעל כל משרה מתמודדים 1000 ( 1000 אמיילים ישלחו לכל משרה ואולי גם 1000 פקסים). אחרי שה 100 משרות יתמלאו, ישארו בשוק לפחות 900 מחפשים - ואולי יותר כי אוחי המשרות שהתפנו הן לא חדשות אלה מתפנות. וכך הלאה.

KajaGugu

New member
מובן שלא

יצא לי לחפש עובדים בכל מיני דרכים (חברות כ"א, מודעות באתרים). כמובן שזה תלוי בסוג התפקיד אבל ההענות היא של לא יותר מ20 קו"ח, גם כאשר חברת כ"א מספקת לך קו"ח מהמאגר שלה, אצלי היה מדובר ב 20 קו"ח, חלק גדול מהם של אנשים שלא התאימו לעבודה. אולי כאשר סאפ מפרסמת מודעה על עמוד שלם בעיתון פונים אליה מאות מועמדים, אבל ברוב המקרים אין הענות כזאת.

alon1122

New member
תלוי מה מחפשים, אם מחפשים מהנדס

כימיה, שגם יודע C++ וגם עסק בעיצוב ממשקים מכניים פלסטיים למכשירי כף יד, אז נכון - אין הרבה כאלו. אבל אם מחפשים מתכנתי אתרים שיודעים HTML יתכן ויתקבלו הרבה יותר קו"ח.

KajaGugu

New member
סתם שאלה

כמה אנשים אתה חושב הם באמת מקצועני HTML ו JS? אני מדבר על אנשים שלא רק יודעים אלא מבינים HTML ו JS ושיכולים לבנות ממשקים מורכבים, אנשים שיודעים את הבעיות שיש לכל דפדפן ואת הפיתרונות. אנשים שבקיאים בנושא של סטנדרטים וכו'. לא חוכמה "לדעת HTML", בהרבה מקומות איש HTML ו JS זה ממש מקצוע כמו מתכנת JAVA. ברגע שמחפשים מקצוען אין מבחר אפילו בתחום הזה.

JohnDoe5

New member
בתור מישהו שגם יצא לו לשכור אנשים

במקרה זה - מנתחי מערכות, שזה לא דבר כזה מבוקש, קיבלתי לידי 90 קו"ח, כש-2/3 מתוכם ראיינתי.

למעלה