משרד התקשורת

r o n i t 3 7

New member
אין קשר

בין אלימות כלפי אחד/ת מבני הזוג לבין הורות. אדם שמכה עדיין לא חייב להיות "חרא" של הורה. במקרה הפרטי שלי - היום רק הבת יודעת על מקרה האלימות ואת זה שמעה מאביה, לא משנה מה אני עברתי עם גרושי - הוא עדיין אב ילדיי וכך ישאר תמיד, אף פעם לא השמצתי אותו בפניהם ואעשה זאת בעתיד. ה"אמירות שנזרקות כאן" - כל מקרה לגופו של עניין.

אתה לא באמת צריך להבין את ההתנהגות שלה ..

ובכל זאת, אתן לך "הצצה" לחיי הצד הלא משמורן. לא סתם יש נתק בהרבה מקרים. אנשים (לרוב גברים, אבל זה לא בהכרח משנה המיגדר), מעצם "אי-גידול" הילדים באופן ישיר עוברים שינוי והתאמה למציאות החדשה. צורך (או חוסר צורך) ויכולת (או אי יכולת), הם הרבה פעמים תולדה של המציאות החדשה הזו. וזה שאתה היית נטרף זה לגיטימי לגמרי, אבל אין לך מה לשפוט אותה בפריזמה הזו, מכיוון שכאמור - היא לא חיה את אותה מציאות שאתה חי

darling33

New member
אל תנסה להבין

קטונת מלהבין אותה, ואין אני מזלזלת ביכולותיך. להיפך... היא פועלת מתוך "מניעים" שאינם מצויים כלל בלקסיקון ההבנה של אנשים כמוני וכמוך. גם אני לא מבינה איך מעולם (!!!) הוא לא ביקש לדבר עם הנסיכה בטלפון. גם אני לא מבינה איך הוא יכול לוותר על האפשרות לראותה... אני גם לא באמת מנסה להבין. מבחינתי, אנשים כמו האקסית שלך והאקס שלי (ותסלח לי על המשך המשפט), הם אנשים חולים. למצוא היגיון בפעולותיו של חולה נפש - מיותר.

rani69

New member
אולי כשתפסיקי לקרוא לה ~הנסיכה~

תביני שאנחנו לא חיים באגדות! את קובעת שגרושתו והגרוש שלך הם חולי נפש רק בגלל שהם לא מקרקרים סביב הילדים? תסלחי לי, כן?

תגיד לי

|נראה לך? האייקונים האלה-
לא ממש עוזרים לסגנון הבוטה של ההודעות שלך. יש פורום אחר שבו הסגנון מתאים לך...אתה מוזמן. בינתיים נראה שבאת לעשות כאן מהומות וזה הכי מיותר בעולם. תשתה כוס מים או כל כוס שהיא ותנשום עמוק. אה כן ושיהיה לך יומטוב.

הלו הלו

המנהלתתתתתתת השתפר לי פתאום המצברוח מרוב
אני חייבת לזכור להשתמש באייקון הזה יותר.

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

וזה לגמרי מבלי להפעיל את קסמי הולכת לנסות להפעיל אותם לכי תדעי מה יצא

מה הוא קופייץ?

תגיד לי- הסודני ? קיבל את הנקודות שלו? על ראש ה...בוער...ה.... מי אמר לך מה לעשות? סכ"ה הצעתי לך הצעה ידידותית לפני שאני חושפת את השיניים הצחורות שלי. הנה הן- קבל-

אייבורי

New member
דווקא אני מחבב אותו

הוא לא בוטה, אלא חד ולפחות הוא איש חושב מה שקשה להגיד על חלק אחר מהאנשים

למעלה