משקפת /מזהה בנתב"ג

igalep132

New member
הנה עוד יפה/ת נפש...

מי אמר שאני לא התקבלתי, אני לא מבין למה גם הפ"פית שיכות וגם המנקה רצפות חושבים שכל מי שיש לו להגיד משהו נגד זה אומר שהוא לא יוצלח, wake up לא כולם כמוכם !!!! אז לידיעת הפ"פית עשיתי את מרכז הערכה של אחים עובדיה ושלחו אותי לעשות מבחן פסיכוטכני, לאחר כמה בירורים פה בפרום (אפשר גם לחפש אותם (אמצע פברואר) ובפורומים של עובדי שמירה ופורום של דיני עבודה, התיעצות עם חברה (וחברות אחרות שלה לפקולטה שלמדו דיני עבודה) שמסיימת שנה שלישית משפטים בת"א ולא סתם מחפשת בג"צים בגוגל כמו אקונומיקה. קיבלתי החלטה (ולפי דעתי החלטה נכונה) שלא לבחור בעבודה הנ"ל כי החוזה שלהם הוא פשוט לא חוקי !!! ולא משנה מה תגידו ועם מה תעשו השוואה, החוזה של אחים עובדיה לא חוקי !!! אסור לקנוס עובד על זה שוא מאחר לעבודה גם אם קונסים את אחים עובדיה, שהם יגישו קובלנה לבית דין אך שלא יקחו את הכסף מהעובד ברגע שאתה מתחיל את הקורס ההכשרה שלך/מבחני מיון אתה נחשב עובד אותה חברה, לכן עלייך לקבל שכר על כך ! ולפחות שכר מינימום !!!! ולא שיזרקו לך כמו לכלב 1400 שקל עבור שבועיים שאתה נמצא שם כמו שהם עושים לומר שלא חתמת על חוזה עבודה לפני תום הקורס, זה פשוט להסכים לניצול, כי אם בזמן הקורס אתה יורד במדרגות ושובר את הרגל, מה אז, עובדיה יגידו שאתה לא עובד שלהם, ואתה תוכל ... ואם אתה לא עובד שלהם אז איך להם מותר לחייב אותך לקורס ולמיונים, ואם אתה מחליט לעזוב, אתה מתחייב לשלם להם קנס עד 800 ש"ח ??? אתה הרי לא עובד שלהם אז על מה קנס ? ואם אתה לא עובד, מזה ה"תמריץ" העבודה הזה בתחילת הקורס ? סתם ככה נותנים לך צ'ופר (ועוד מחברה קבלנית ?) אז כמו שאני יודע אין מתנות בחינם... וכל העניין של ההתחייבות, התחייבות למקום עבודה זה לא חוקי !!!, ולא משנה מה תגידו , יש הגדרה ברורה בעניין ההתחייבות, והיא אומרת שאם לא מסיימים את תקופת העבודה שהתחייבת לעבוד, אך עברת קורס הכשרה כלשהו ובסיומו קיבלת תעודה מוכרת של משרד התעשיה והמסחר ואם התעודה זאת אתה יכול ללכת לעבוד בכל מקום אחר, אז ורק אז אלייך לשלם את המחיר של הקורס/מסלול הכשרה ומה יש לנו פה, אי עמידה בהתחייבות, יש לשלם כ4000 שקל (נו באמת קורס מז"מ עולה 4000 שקל ????) ואני אומנם לא עשיתי את הקורס, אבל יתקנו אותי המזמניקים, איזו תעודה מקבלים שם ? וגם אם מקבלים, יש עליה סמל של מדינת ישראל ? של משרד תעשיה ומסחר ? (לא נראה לי) ואיפה עוד אפשר לעבוד בתור מזמניק פרט לשדה תעופה ותינה מרכזית ירושלים ???? דבר נוסף זה השכר, לפי דעתי 20.6 ש"ח לשעה (שכר של עובדיה, אין תוספת על לילה,ורק תוספת על שבתות 150%) הוא לא שכר גבוה, אלא שכר רגיל ביותר (במיוחד עכשיו כשכר מינמום עלה ל 18.6), והמשכרות של עובדי שמירה אחרים בשכר מינימום שונה אולי ב250 ש"ח כלפי מטה מאחים עובדיה. ובקשר לסורקים, נכון שהלכתי לראיון, נכון שהלכתי למבחנים לביפ (ולכל המטילים ספק, לעבור את המבחנים הן שם והן בעובדיה לא צריך להיות גאון הדור, אולי לפ"פית שיכות ולאחרים זה היה פרוייקט ...) אך שוב, לאחר בירור פה בפורום על התנאים של העבודה, ועל התנאים הסוציאלים למרות שהשכר גבוה יותר (22 ש"ח בלי תוספת ללילה אלא רק בשבתות), בחרתי שלא ללכת לעבוד שם, כי לשלם 600 ש"ח קנס יציאה על כל חודש שחסר לשנת עבודה, זאת גניבה באור יום !!! בחיים לא עשיתי מיונים לרשות, אז תפסיקו לחפש דברים שלא קיימים ובקשר לשאר התנאים, זה שיש הסעות בעובדיה, וזה שמביאים קופונים לארוחות, זה הכל טוב ויפה, אז מה, נסיעות מקבלים בכל מקום עבודה, וכמו שאמרתי ה"הסעות" של עובדיה זה רק לפני ואחרי משמרת לילה ומשנשאר זה רק האוכל... לסיכום, כל מי שרוצה ללמוד ולעבוד אחלה, אני לא אומר לא ללכת לעובדיה אלא רק ממליץ שלא כדאי בגלל... בסופו של דבר כל המשתתפים פה בפורום (לפחות רובנו) אנשים מבוגרים ומבינים עניין ויודעים להחליט בשביל עצמם מה טוב להם ומה רע להם... אבל לברוח מאחורי העמדה של "יחסית לכל מקום עבודה אחר" זאת לא הדרך, כי גם במקום עבודה אחר מנצלים עובדים (דה...) עצם היותנו יהודים, זאת רק המחשבה איך לדפוק אחד את השני ואיך להרוויח על חשבון האחר (כל חברות שמירה, חברות כח אדם, בשב"כ וגם במוסד שהם שייכים למשרד רה"מ לא שילמו שעות נוספות לעובדים, וזה תקין ?) דבר נוסף, אני באמת לא מבין, אם את חן, והפ"פית כל כך מגינים על עובדיה, עדיין עובדים ברשות ???

אני מציעה לך

לא לפתוח פה בלי לדעת על מה אתה מדבר. אז נכון את התעודה בדיני עבודה אין לי אבל את הציונים להוכיח בהחלט יש לי... וחברה שלך יקירי, טועה.

igalep132

New member
באמת שלא

חשבתי לרגע שתגיבי אחרת, הרי להודות בטעות ... וכמו שאמרתי זאת לא רק דעתה של חברתי אלא גם של עוד"ים שמתמכים בדיני עבודה שיהיה לך יום טוב

די לטיפשות

מה אתה חושב שחברה קבלנית שמועסקת במקום ציבורי כמו נתב"ג תוכל להכניס סעיפים לא חוקיים לחוזה העבודה שלה. אם אתה לא יודע אז כמו בכל מקום ציבורי כל ההתקשרויות נבחנות בזכוכית מגדלת על מנת שלא ידפקו את העובדים. עורכי דין יש כמו זבל אבל אף אחד לא מתיחס לעובדה שהם לא קראו את החוזה המלא... תפסיק כבר עם השטויות שאתה כותב ועשה טובה לכולנו ותצמא מקום אחר ללכלך עליו

igalep132

New member
יוווו

את/ה ממש אוהב כשדורכים עלייך, אחרת לא היית מנסה להתגונן ולסתור דברים נכונים.... הנה לך דוגמא של חברה קבלנית במקום ציבורי (יותר ציבורי מזה ... ?) ועם כל הזכוכית מגדלת גם שם הצליחו לדפוק את העובדים

כמה טיפש אתה יכול להיות

הבאת דוגמא מובהקת לכך שבמשרד מבקר המדינה ידעו שיש בעיה בחוזה (רק צריך לקרוא עד הסוף). אם היית עובד בנתב"ג(אופס כנראה לא התקבלת) היית מבין שהעובדים בחברה מרוצים ולא מתלוננים על בעיות דומות. יתרה מזאת אותם לפי מה ששמעתי זה עתה היה עובד שניסה לתבוע את החברה על סעיפים אלו ממש ונדחה ע"י בית המשפט.

igalep132

New member
טוב, אני פורש

אתה אשקרא אהבל + תעודות... מכל תכתובת סרק הזאת הבנתי שאתה ממש אוהב כשיורקים ודורכים עלייך... ןעוד מנסה להוכיך את טיפשותך..... זכית אני פורש, לסיכום של היומיים האלא, ניצול עובדים זה דבר נכון, כן ירבו חברות שמנצלות את עובדיהם (הודעה זאת יש לראות הן בלשון זכר והן בלשון נקבה)

אין ספור טעויות כתיב

יש מי שטועה רק בגלל הקלדה מהירה אבל מעיון חוזר ונשנה בהודעות שלך אין ספק שאתה בור ועם הארץ. אף אחד לא אוהב ניצול של עובדים ובטוח שאף אחד לא אוהב להיות מנוצל אבל כשמישהו עולה לפורום שבו אנשים מדברים על חיי הימיום שלהם ואחרים מבקשים עצות זכותם לקבל עצות נכונות ומבוססות. אין כל ערך בעצות ממישהו שלא עבד בנתב"ג יום בחייו ושכל ניסיונו מתבטא בהתחלת תהליך בחברות אלו או אחרות. תן לנו אנשים שבאמת מכירים את המערכת ללת עצות וגם ביקורת אם צריך. כמו שכבר אמרתי רוב רובם של עובדי החברה המדוברת מרוצים (מי שעובד איתם יודע), הם לא מנוצלים אלא מרויחים את לחמם בעבודה קשה אך מאד מספקת. בנוסף,הם מקדישים זמן רב בלימודים כך שקל זה בטח לא. המסקנה המתבקשת היא שתן לאנשים שמתענינים בעבודה טובה ובסה"כ מתגמלת(ולא רק מבחינת שכר) הזדמנות לשמוע פרטים אמיתיים ולא דברי בלע ורשעות ללא כל ביסוס אמיתי. כן כן ההודעה קצת רצינית מדי אבל זה מתחיל להרגיז אותי שכל אחד שחושב שהוא מכיר איך זה לעבוד בנתב"ג מתחיל לשפוך שטויות בפורום. אנא חסוך מאתנו את גבב השטויות שאתה רושם והשאר את הפורום לנו אלה שעובדים קשה ומנסים קצת לפרוק לחץ.

igalep132

New member
מה לא מבוסס

פה חתיכת .... ? ראית בכלל את החוזה של אחים עובדיה, או שסתם התחשק לך ..ין את השכל ? סתם שאלה, במה אתה עובד ?

בכזאת תת רמה עוד לא נתקלתי

תעשה טובה ופשוט תמצא פורום אחר להתעלק עליו תחסוך מאתנו את הנאצות והפנינים שאתה מוציא מביב השופכין שאצל אנשים נורמלים נקרא פה. לשלוח מסר פרטי אלי "נכון שאתה הומו מתרומם" זה פשוט אינפנטיליות משוועת. כנראה עשו טובה לכולנו כשלא קיבלו אותך לעבודה. חזור נא לכלוב ממנו יצאת. שלי אם את קוראת את הדברים נא לחסום את הבחור. אין כל סיבה לרדת לכאלה רמות נמוכות.

igalep132

New member
אחרת

לא היית תומך כל כך בניצול עובדים שאחים עובדיה עושים!

igalep132

New member
ובניגוד אלייך

אני פשוט אומר לך, טוב את צודקת את משרציתי לומר כבר אמרתי, ודעתי בנידון הועברה יותר מזה...

מרפי1

New member
אולי תלמדו לאיית ?

כישורים, הסעות. אולי התכוונת שהתקבלת בזכות קשרייך שזה די הגיוני.

נכנסתי לפורום הזה אתמול אחרי

הרבה זמן, וזו הפעם המליון שאני רואה את הניק שלך בהקשר של ריבים עם אנשים, על דעותייך האיתנות. קיצור, צאי מזה.

אני לא רבה עם אנשים

אני רק מציגה להם את הצד השני הם בוחרים לקחת את זה כפגיעה אישית, אז שיבושם להם. נכון יש לי דעות איתנות, אך הן נובעות מידע והבנה לא מתוך נסיון להכפיש עבודה זו או אחרת.

לא, בזכות כישוריי

את ה-99 בלשון וחיבור השגתי דווקא בגלל שאני יודעת לכתוב, מה לעשות שהעייפות והכתיבה המהירה לא מועילה לי בנוגע לשגיאות כתיב. אני מציעה גם לך למצוא משהו יותר מעניין לעשות מאשר לערוב לשגיאות כתיב של אנשים, כי את השגיאות של עצמי אני יודעת לתקן. לפעמים לא שמים לב לכתיבה תוך כדי, זה קורה, לא צריך לערוף ראשים בעקבות כך.

igalep132

New member
שמת לב

שאת רק מתגוננת ? יש פה דפוס מסויים, האמנם ? רגשי נחיתות ? חוסר ביטחון עצמי ? סתם סתם אני צוחק שיהיה לך המשך יום טוב , ותהני בעבודה איפה שזה לא יהיה אבל עדיין אחים עובדיה זה תנאים רעים

למעלה