משקפי מגן למשקפיים

nage

New member
כן זה נכון

אבל למרות שלירוי בקטע
ואין לי שום דבר נגד זה (אם היה לי הייתי משתמש
) אז אני דווקא לא בקטע, אלא יותר בקטע של

אמילי ב

New member
עזוב שהוא../images/Emo34.gif

כל גבר שיודע לרקוד כך אם הוא
או חובב
או
(
) ממיס אותי
!!!

Pyongwon

New member
גם אני חששתי. אבל אתה יודע מה?

יש את העדשות הללו שמחליפים אותם כל יום. אין בעיה בכלל. אז אין מה לדאוג אם נופלת עדשה - תמיד יש עוד אחת! :) רציני. אפשר בהחלט להשתמש בעדשות מגע, אם הרופא עיניים שלך מאפשר. לי אמרו שכדאי לא להשתמש באלו שמחליפים כל שנה, או כל חודש או מה שיהיה. אין לך בעיה של שום דבר נכנס לרשתית או לקרנית, חבל"ז. ממש כיף. זה כאילו שאתה שם טיפה של מים רגועים בתוך העין. מדהים. ממש כיף. תנסה. תראה. הרבה יותר טוב מהמשקפיים, ומהעדשות השניות. ותהנה! ג'ס.

shirygo

New member
דווקא אני עברתי בזמנו להתאמן עם

עדשות, כי אחרי החימום, הזעתי והיו לי אדים על המשקפיים ולא ראיתי כלום. מה שגם, בחלק מהתרגילים צריך להוריד את המשקפיים ואז יש סחרחורת.

siziphus

Active member
וכשניגבת

בהיסח הדעת, את העיניים והפנים עם השרוול, הוא לא משך עמו את העדשות מהעיניים?

אלישיר

New member
../images/Emo13.gif

בעזהי"ת מתאר לעצמי, שנטיה אנושית היא לנגב זיעה ביתר עדינות, כשנמצאות לך עדשות מגע בעיניים, ובכלל תמיד אפשר להחזיק בצד מגבת מבד עדין לצורך העניין. ולמרות זאת, לא שמעתי על בעיות בעדשות המגע, ואפילו בהזעה מוגברת מאוד -ולהיפך, עדשות המגע מגינות על קרנית העין ממגע עם זעה כמו גם מדברים אחריו כאדי בצל.

באייס או הום סנטר מוכרים משקפיים

המשקפי מגן שם הם בסגנון "משקפי ירי", קרי עוד זוג משקפיים גדול שאתה יכול לבוש על המשקפיים שלך. האם את זה חיפשת? או שמא כוונתך למעין משקפות צלילה ששמים על המשקפיים?

רופא עיניים טוב שיתן המלצה

המגן במיוחד למי שזקוק למשקפי ראיה משולב עם העדשות. אצלי באימונים עשו זאת מספר חניכים בהמלצת רופא העיניים / אופטומטריסט , "משקפי ספורט" הם קראו להם כפי ששחקני כדורסל משתמשים בהם .

שחקני כדורסל.

יש להם משקפיים מיוחדים שנראים כמו משקפי שחיה אוירודניים. האופציה השניה היא הורדת משקפיים בליזר אישית ובנתיים לאחר כ4 שנים בלי :שווה. ששת

nage

New member
המשקפיים הללו יקרים מאוד

ולא ממש טובים, רק מי שלא הייתה לו ברירה ולא יכל להשתמש בעדשות היה משתמש בהם. היום כבר לא רואים את זה, מעניין למה, כנראה שהעדשות מאוד התקדמו.

nage

New member
זה בד"כ בהתאמה מיחודת

והאמת היא שלא ראיתי כאלה כב הרבה זמן, ככה שאין לי הערכה.

למעלה