משקפי מגן למשקפיים

plateau

New member
משקפי מגן למשקפיים

יש למישהו המלצות והיכן ניתן לקנות? תודה תודה.

משקפי מגן

איני יודע בן/ת כמה אתה/את , שווה לבדוק נושא של הסרת משקפיים בלייזר [ מומלץ לכל מי שמתעסק באומנויות לחימה ] , מגע מלא / אחר .

plateau

New member
אי אפשר

ובכל זאת, אולי אפשר התייחסות לשאלתי?

broadaxe

New member
משקפי מגן נגד גיצים, בד"כ רוב

הסוגים מותאמים להרכבה על משקפי ראיה. לקנייה בכל חנות מקצועית לכלי עבודה שמוכרת גם ציוד מגן. רצוי כמובן בעלי עדשה שקופה.

אלישיר

New member
../images/Emo13.gif

בעזהי"ת דומה עלי, שלאימוני ותחרויות אגרוף לא יועילו משקפי מגן -שאפילו אם את המשקפיים לא תשבור, יש חשש שיפצעו הם את הפנים והעיניים –בתגובה למהלומה חזקה. ואם לא לשם כך אתה מחפש, שווה שתשקול את האפשרות של עדשות מגע. אפילו העדשות מגע הרכות הרגילות (לא כל שכן ספורטיביות נושמות, שכמובן עולות כפל כפלים), יתפקדו בנוחות וללא חשש במרבית אימוני אמנויות הלחימה (אין לי מידע עליהן בתנאי זירת אגרוף, וכאמור שם גם משקפי מגן לא יהוו פתרון).

siziphus

Active member
אני חושש מאד להשתמש בעדשות

מגע באימונים. אני מזיע המון (וקרח לחלוטין) כך שזיעה תדיר נכנסת לי לעיניים. זה שורף ואני כל הזמן נאלץ לנגב את עיניי בשרוול. אני בטוח שאם אנגב את עיניי מהזיעה בשרוול או במגבת ויהיו לי עדשות הן יילקחו מהעין ע"י השרוול/מגבת ויותר לא יימצאו לעולם...!

Raffael

New member
וסרט יד, כמו מק'נרו. וחותלות.

FAME! I'm gonna live forever I'm gonna learn how to fly High!​
לירוי המלך שולט!

nage

New member
she's a maniac

maniac on the floor and she's dancing like she's never dancde before​

אמילי ב

New member
או לחילופין../images/Emo66.gif

Baby, look at me, and tell me what you see. You ain't seen the best of me yet. Give me time I'll make you forget the rest. I got more in me, and you can set it free. I can catch the moon in my hand. Don't you know who I am? Remember my name [FAME] I'm gonna live forever. I'm gonna learn how to fly. [HIGH] I feel it comin' together. People will see me and cry. [FAME] I'm gonna make it to heaven. Light up the sky like a flame. [FAME] I'm gonna live forever. Baby, Remember my name. [REMEMBER, REMEMBER, REMEMBER, REMEMBER, REMEMBER, ] Baby, hold me tight, 'cause you can make it right. You can shoot me straight to the top. Give me love and take all I got to give. Baby, I'll be tough. Too much is not enough. I can ride your heart till it breaks. Ooh, I got what it takes.Remember my name [FAME] I'm gonna live forever. I'm gonna learn how to fly. [HIGH] I feel it comin' together. People will see me and cry. [FAME] I'm gonna make it to heaven. Light up the sky like a flame. [FAME] I'm gonna live forever. Baby, Remember my name. FAME!...

nage

New member
פה אנחנו חוזרים ל FAME

אני כבר הייתי בפלאשדאנס

אמילי ב

New member
כן, אבל

שם אין את לירוי

למעלה