משקפיים

kees

New member
הבן שלי ממש היום חוגג שנה למשקפיים

הוא בן 4.5 וגם הוא זקוק למשקפיים בגלל צילינדר הוא ממש לא מוגבל - הוא משתולל ומתפרע בדיוק כמו שאר הילדים נדיר שאוריד לו את המשקפיים מתוך חשש להם לפני שנה ערכנו לו מסיבת משקפיים בגן - חגגנו לו את קבלת המשקפיים וכל הגן קינא בו זה ממש לא סוף העולם מצ"ב שיר שהקראנו לו בגן במסיבה

b o t t e n

New member
יקירתי, לפי התמונה עושה רושם שיש לו את

האופצייה "לזייף"- כלומר להביט מעל למסגרת. את מוודאה שהוא לא זאת
(סתם מניסיון).

kees

New member
זה הזוג הראשון שלא ניקנה באופטיקיד

ואכן הרבע הרומני שלו השתלט והוא "גנב" מלמעלה עכשיו קנינו זוג שני (ושלישי) באופטיקיד והאופציה לגנוב הצטמצמה עד מאוד

kees

New member
ולעיניין הצילינדר

הרופאה אמרה לנו שזה לכל החיים וכרגע גם אין ניתוחים להסדיר ולי בעתיד עם התקדמות הרפואה אז כדאי להסתגל לרעיון במהרה ועצה- שווה לקנות באופטיקיד שם יש 1+! כיוון שבגיל הזה המשקפיים מבלות הרבה בתיקום וגם המספרים משתנים אשמח לתת עצות כיצד להקל על קבלת המשקפיים מהניסיון האישי

b o t t e n

New member
../images/Emo45.gifלגבי אופטיקיד../images/Emo70.gif

של הקטנה לא בתיקון, אבל של הגדול סובלות תדיר מחבלה מכוונת

b o t t e n

New member
מקסים ביותר- גונבת לך, ברישיון, אני רומניה../images/Emo8.gif

וצ'יקן ליטל... משכנע מאוד. גם ארתות ומג'נטה מהרמזים של בלו- כולם מישקפופרים.

kees

New member
וגם הארי פוטר כמובן

ואל חסר את החרוזים לא חרזתי בעצמי כי אין לי כישרון כזה אלא חברה מהעבודה שנתתי לה את "חומרי הגלם" שאני רוצה שיופיעו בשיר ותוך 2 וחצי דקות זה התוצר שקיבלתי אחותי הגרפיקאית הפיקה את העיצוב וההדפסה והגננת הקריאה לו בגן כי המסיבה היתה ללא נוכחות הורית ואני???? אני "רק" הבאתי את הילד המשגע הזה ואוהבת אותו בכל רמ"ח אברי

b o t t e n

New member
יופי את הילדים שלנו רבע רומנים וממושקפים../images/Emo45.gif

ועד כאן פינתנו בדבר התאמות הזויות

mAmA MiSiSiPi

New member
לא יודעת מה איתכן אבל

בתור ממושקפת שבאה ממשפחה של ממושקפים וגם בעלי ממושקף ילד עם משקפים זה חמווווווווווד וזה באמת לא סוף העולם בת דודה שלי עם משקפים מגיל קצת פחות משנתיים היום היא בת 9 וכל פעם שלוקחים אותה לקנות זוג חדש היא מתלהבת. לפני שנתיים היו לשתיינו זוג מאוד דומה יוו איזה התלהבות ושוויצים היו. בכלל שמשקפיים בימיינו זה לא מה שהיה פעם.

b o t t e n

New member
ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif

מתוך שלושה ילדים שניים ממושקפים אצלי. ולהלן סיפורנו: הגדול, בן 4, החל לפזול קצת לפני גיל שנה. בחקור אצל רופא עיניים רגיל ולאחריו אורטופט, השאירו אבחנה, כי אין מדובר בפזילה אמיתית, אלא, רק מראית עיין בגלל גשר אף רחב. לשאלתי לגבי בדיקה מעמיקה עם טיפות להרחבת אישונים, נמסר לי שאת זה מבצעים מגיל 3 וצפונה. חצי שנה התסובבתי עם בטן מתפתלת, עד שלקחתי יוזמה והלכתי לרופא פרטי, שאמר שבדיקה עם טיפות עושים מגיל חצי שנה, ושלילד יש בעייה ראייה חמורה וצריך משקפיים. ועכשיו טעות מס' 2: הלכנו לאופטיקא המשפחתי. במשך שנה ++ עשינו אצלו משקפיים שכיבכול לילדים, היו לא עמידות, לא ישבו יציבף נפלו ונשברו חדשות לבקרים. האופטיקאי מצידו תמיד "עשה להו טובה" במחיר התיקון. כשהאמצעית הייתה בת 10 חודשים לקחתי גם אותה לבדיקה, יצא הגברברת צריכה משקפיים. החלטתי לפנות לאופטיקה לילדים, קיבלתי כמה המלצות על אופטיקיד. הלכנו ניסינו ונשבנו (לצערי לא מקבלת אחוזים
) למה: המסגרות שלו, של חברת קידו, באמתיושבות נהדר על הפרצופוני הקטן. הן לא זזות ולא יכולות ליפול תוך כדי משחק. הן עמידות להפליא, ולוקחות יפה זריקות לרצפה. (כאן עליי לציין שכל מה שנזרק בהתקף זעם, קרי, בקבוק, מוצץ וכו'... יוחלף אחר כבוד במשקפיים) גם המחיר שלו נהדר, והשירות מצויין. (הגדול שלי אוטיסט ומבטא לא אחת את תיסכוליו בכילויי יזום של המשקפיים) בעיות חברתיות: בגילאים הללו ילדים עדיין לא יודעים לשים סטיגמה. זה לא מהווה עיניין עבורם. לילד עצמו לוקח קצת זמן להתרגל, אבל את צריכה להרכיב לא אותן באותה הנחישות ואי ההתפשרות כשאת חוגרת אותו במושב בטיחות והוא מגלה התנגדות. ואם תסכלי באתר, אפשר לרכך את זה עם מסיבת משקפיים בגן. שיהיה |בהצלח| ולעוד שאלות ומורה נבוכים אני פה.

והילד שלי גם צריך עכשיו..../images/Emo10.gif

ןעצוב לי.. קראתי את כל השרשור הזה וצדקה מי שאמרה "ילד עם משקפיים זה נורא חמוד אבל בעיקר כשזה לא הילד שלך..." אני רק חושבת על הסרבול - איך הוא ישתולל עם הדבר הזה על הפרצוף?? איך אשלח אותו לחוגי ספורט? וגם אני ממושקפת אז אני יודעת מה זה . זה פשוט מסורבללללללל ומצד שני, שאלו יהיו הצרות שלנו. זהו, צריכה ללכת לבחור לו משקפיים. תודה על ההמלצה על אופטיקיד .. מישהי יודעת איך המחירים? מה הטווח לפחות ואם יש הנחות למבוטחי מכבי?? תודה

kees

New member
ילד עם משקפיים לא חמוד יותר או פחות מילד בלי

ואני אתחיל איתך כמו בבדיחה על ספר בישול מרוקאי במתחיל ב "קודם כל תרגעי!!!! שאלו יהיהו הצרות של הילד מהיום והלאה... הבעיה היא שלנו ההורים וממש לא של הילד זה לא מסרבל אותו ולא מגביל אותו הבן שלי פעלתן ושובב מאוד והמשקפיים כלל לא מפריעות הוא גם בחוג ספורט בגן והיה בקפוארה (גם משקפפור וגם עם סירבול מוטורי והסתדר אחלה) ממליצה בחום על אופטיקיד מסגרות שם בעלות של בערך 300-400 ש"ח והעדשות תלוי במיספר ובצילינדר והמצבע הוא 1+1 או זוג אחד ו50% הנחה על מחיר העדשות אין הנחה במישקפיים לחברי מכבי (רק לבעלי מספרים מאוד גדולים ובאופטיקות של מכבי שהן יקרות מאוד ביחס לאופטיקות אחרות -וזה מהניסיון האישי שלי כבעלת משקפיים עם מספר ענקי) העיניין הוא שבאופטיקיד הם ממש מבינים בהתאמת משקפיים לילדים קטנים (אלו בלי גשר אף בכלל) ולא אין לי אחוזים שם פשוט אחרי זוג משקפיים שקנינו לא שם אחרי שנה הגענו אליהם ובאותו המחיר קניתי 2 זוגות (אחד לא לקחתי השארתי בזיכוי...) ומשקפיים הרבה יותר מותאמות ויושבות הרבה יותר טוב

lulalo

New member
דווקא השירשור הזה מרגיע

ושוב - הילד שלי שובב לא קטן, בהתחלה הוא היה מעיף אותן אם הן הפריעו לו (שם ראש על משהו והמסגרת מפריעה קצת) ועכשיו הוא לגמרי לגמרי התרגל. המשקפיים של הילדים מעוגלים בקצה האוזן, הם לא נופלים מהאף בכלל, אפשר לעשות איתם ספורט, אפשר להשתולל איתם - בלי בעיה בכלל. אופטיקיד מצויינים, יש להם מבצע של 1+1, כלומר בתשלום של כ- 800 ש"ח את עושה שני זוגות (שימי לב, לנו המליצו לעשות את הראשון ואת השני להזמין רק אחרי הביקורת אצל רופאת העיניים אחרי שיהיה בטוח שהמספר מתאים). ובאמת שאלה יהיו הצרות שלנו

תודה לשתיכן.בינתיים ביררתי

ומצאתי ליד הבית אופטיקה מוכרת ע"י מכבי וזה נותן 20% הנחה על המחירון ואחרי הנחה ייצא לי זוג בפחות מ- 500 ש"ח ולי מה שכתבתן כאן זה מחיר סביר וגם אני חושבת שאין טעם עכשיו לקנות 2 זוגות כי בעוד 3 חודשים יש לנו ביקורת ראשונה אצל הרופא. אז אולי את הזוג הבא אעשה באופטיקיד.. בעצם, לא כדאי לקנות מעכשיו 2 זוגות ע"מ שיהיה לי בבית זוג רזרבי למקרה שהוא יהרוס את הזוג הראשון?

פרצלה

New member
תקני לו את המשקפיים הכי מדליקות שיש

ואת תראי שתוך יום כל הילדים בגן יבקשו גם........ אני לא אשכח שכשהילד שלי שבר יד והגיע לגן עם גבס צבעוני...כל הילדים קינאו בו על הגבס.......... תהפכי משברון ליתרון

אין ממש ברירה..סתם שתדעו

שעד עכשיו עדיין עולות בי דמעות כשאני חושבת על הפרצוף הקטן עם המשקפיים . וזה עוד לפני שהגענו לחנות שם נראה לי אני אמרר בבכי... טוב, אחזיק את עצמי שהוא לא יראה. קבעתי שם עם חברה ב- 16.00 שתעזור לי לבחור

למעלה