ברוכה הבאה למועדון../images/Emo24.gif
מתוך שלושה ילדים שניים ממושקפים אצלי. ולהלן סיפורנו: הגדול, בן 4, החל לפזול קצת לפני גיל שנה. בחקור אצל רופא עיניים רגיל ולאחריו אורטופט, השאירו אבחנה, כי אין מדובר בפזילה אמיתית, אלא, רק מראית עיין בגלל גשר אף רחב. לשאלתי לגבי בדיקה מעמיקה עם טיפות להרחבת אישונים, נמסר לי שאת זה מבצעים מגיל 3 וצפונה. חצי שנה התסובבתי עם בטן מתפתלת, עד שלקחתי יוזמה והלכתי לרופא פרטי, שאמר שבדיקה עם טיפות עושים מגיל חצי שנה, ושלילד יש בעייה ראייה חמורה וצריך משקפיים. ועכשיו טעות מס' 2: הלכנו לאופטיקא המשפחתי. במשך שנה ++ עשינו אצלו משקפיים שכיבכול לילדים, היו לא עמידות, לא ישבו יציבף נפלו ונשברו חדשות לבקרים. האופטיקאי מצידו תמיד "עשה להו טובה" במחיר התיקון. כשהאמצעית הייתה בת 10 חודשים לקחתי גם אותה לבדיקה, יצא הגברברת צריכה משקפיים. החלטתי לפנות לאופטיקה לילדים, קיבלתי כמה המלצות על
אופטיקיד. הלכנו ניסינו ונשבנו (לצערי לא מקבלת אחוזים
) למה: המסגרות שלו, של חברת קידו, באמתיושבות נהדר על הפרצופוני הקטן. הן לא זזות ולא יכולות ליפול תוך כדי משחק. הן עמידות להפליא, ולוקחות יפה זריקות לרצפה.
(כאן עליי לציין שכל מה שנזרק בהתקף זעם, קרי, בקבוק, מוצץ וכו'... יוחלף אחר כבוד במשקפיים
) גם המחיר שלו נהדר, והשירות מצויין. (הגדול שלי אוטיסט ומבטא לא אחת את תיסכוליו בכילויי יזום של המשקפיים) בעיות חברתיות: בגילאים הללו ילדים עדיין לא יודעים לשים סטיגמה. זה לא מהווה עיניין עבורם. לילד עצמו לוקח קצת זמן להתרגל, אבל את צריכה להרכיב לא אותן באותה הנחישות ואי ההתפשרות כשאת חוגרת אותו במושב בטיחות והוא מגלה התנגדות. ואם תסכלי באתר, אפשר לרכך את זה עם מסיבת משקפיים בגן. שיהיה |בהצלח| ולעוד שאלות ומורה נבוכים אני פה.