משקית תש מתוסכלת.

משקית תש מתוסכלת.

התגייסתי באוג' 11, אחרי שניסיתי לשנות את השיבוץ שנתנו לי לאחת ההדרכות החי"ר (שהיו לי במנילה לאחר יום המא"ה...) ללא הצלחה, ושובצתי כמשקית תש.
תפקיד משמעותי! עוזרים לחיילים, נחשפים לאוכלוסיות במצוקה.
אבל בפועל- העבודה המשרדית ש-ו-ח-ק-ת אותי. אני מרגישה שאני נהפכת לרובוט, הבירוקרטיה לא נגמרת, הטפסיידה מתישה.
אוכל להעיד על עצמי כבחורה חכמה, אנרגטית, אוהבת עשייה ועם רקע עשיר בתחומים שונים (הדרכה בצופים, מגמת תיאטרון ובימוי, מחול, ציונים גבוהים בתעודת בגרות).
אני מרגישה פשוט מבוזבזת.
עברתי 7 חודשים בתפקיד, גדוד גולני, נתתי מעצמי את המקסימום ותליתי את התקוות שלי בכך שאצא לפיקוד בקורס.
ופתאום, סטירה בפנים, לא עברתי את המיונים.
ניסיתי, מגובה בקצינה שלי, לערער על ההחלטה, אך לא ניתן. כמו כן לא אוכל להתמיין שוב כי אני אהיה חריגת פז"ם.

מה אני עושה מכאן הלאה??? אני פשוט עובדת עצות.
לא מתאים לי העבודה הרובוטית-משרדית הזאת. מרגישה שהמוח שלי מתנוון והגוף שלי יחד איתו. אני רוצה תפקיד אחר, או מעניין יותר (מודיעין, לדוג'), או חווייתי יותר (הדרכה לדוג')
הבעיה היא שעברתי קורס ונשאר לי עוד שנה ו-2 בצבא, ובתור משקית תש אני מכירה טוב שלהגיש שינוי שיבוץ לא עוזר בפועל.
מה לעשות??

Gal isr

New member
ביננו- את עונה לעצמך על הכל....

אם להגיש 55 לא אופציה מבחינתך...אז אין הרבה מה לעשות.
אם התגייסת באוגוסט שעבר, אני לא מצליח להבין איך נשארו לך שנה וחודשיים..אלא אם כן אני כבר לא יודע לספור חודשים.

התפקיד הוא תפקיד קשה מהבחינה המשרדית והביוקרטיה נוראית, אבל ניסית להיעזר במש"קיות האחרות במשרד? אצלי בגדוד היו 3 מש"קיות תש שכל הזמן עבדו ביחד על הטפסים. ככה הכל עובר יותר נחמד ויותר מהר.

נסי לעבור את התקופה הזו כמו שצריך ורק שימי לי שאת לא פוגעת בחיילים בגלל הרגשות שלך.

מצטער שאין לי איך לעזור חוץ מלקרוא ולעודד קצת :\

אתה כנראה לא יודע לספור

אנחנו ביוני..אומנם בסוף שלו, אבל עדיין ביוני. גם אם היא התגייסה בתחילת אוגוסט נשאר לה שנה וחודש וחצי, קטנוני...עדיף להגיד שנה וחודשיים.

Gohan SSJ2

New member
ברוכה הבאה לצבא

גם אני נמצא בתפקיד על פנים שכלל לא מתאים לי, ויש לי עוד שנה ו-9 להיות בו. אז שורדים וסופרים את הימים יום אחרי יום, אין מה לעשות.

Gal isr

New member
אויש נו. אני בא מגדוד שבנות עושות שלוש שנים

ושכחתי לצאת מזה לצורך השאלה הזו.
זה באמת הכי עצוב שלי עד היום

ori239

New member
כמו שאמרת

הסיבה שעברת קורס בתוספת הפז"ם מקטינים מאוד את הסיכוי שתשובצי במקצוע אחר.
לגבי שינוי שיבוץ, שלדבריך "לא עוזר בפועל" - אני מניח שאם תמציאי מכתב ממפקדיך (לרבות מפקד היחידה),
אולי כדאי לך באמת לעבור יחידה - סביבה חדשה, מפקדים חדשים, עבודה חדשה.
המעבר יהיה ע"פ צורך/תקן.
כלומר אם בגדוד אחר של גולני יש פער במש"קית ת"ש, אפילו הקשל"ח בעצמו יכול לנייד אותך בין הגדודים.

בנוסף - במידה ואת מצטיינת בתפקידך, תוכלי לבקש לעבור תפקיד במערך הת"ש -
למשל להיות מש"קית ביקורות מטעם הפיקוד/אכ"א, לבקש לעבור לאחד המדורים בתל השומר וכו'.
כמובן שהכל צריך להיות בהמלצות מפקדיך וסא"ל.

בהצלחה!

למעלה