משצים להתפקד!

gorck

New member
זה לא כ"כ. נכון....

אנחנו בביה"ס היינו 10 רשמית שמתוכם פעלו 4 בצוות ו3 שיצאו לטיולים.... משום מה אותה אחת לא יצאה לטיולים..... אבל בפש"צים הדרכנו כל ה-4..... הדרכנו ועבדנו קשה על הכל.... הקצב בכלל לא נינוח...הקצב די מהרי כי יש סה"כ חודש עד חנוכה, הטיול הראשון כאשכול.... הקורס בשבילי, אחד שלא היה פרח היווה גם את סך כל ההכשרה וגם היה כייפי...זה לא מה שימנע מהם להנות... אנחנו גם היינו חברה מעולים, ולקחנו אולי סה"כ 5 פרויקטים כל השנה שאחד מהם זה הפרחים אבל עשינו אותם כמו גדולים!!!! והשנה כבר הגעתי כמש"ב מהתיכון לחטיבה שלמדתי בה לגיחה של כיתות ט' שבהם המש"צים שהדרכתי, שהם היו מחזור ראשון של פרחים, היו מפקדי הכיתות...לא רק שהם היו 9, ולא 4 כמונו הם גם השקיעו את כל הלב, ומסכנים כמה יחלדים הרסו תורן מדהים שהם בנו.... מסכנים אבל הכי מוצלחים שיש!!! מש"צים עלומים אתם גדולים!!! אם אתם רואים פה...

אני יודע מה הקצב שיש

הדרכתי ובניתי את התכנית שנה שעברה. לגבי "יש חודש עד חנוכה, הטיול הראשון כאשכול" הבי"ס שלנו בגלל היותו בעל חוסר במש"צים לא עובד לפי ה"אשכול" אנחנו נותנים להם את ההכשרה שלהם, טיול בחנוכה הוא לא מה שישנה לנו את התכנית שלנו. המערך בנוי כך שהם יוכשרו תוך שנה, טיול בחנוכה הוא כיף ונחמד, אבל אנחנו מתייחסים אליו כהפוגה בהכשרה.

shikole

New member
מושיקו מתפקד!!! חח

אז אני מושיקו רוזנוולד, עברתי : קורס מש"צים 2004 (מחוז ירושלים אימפריהה) קורס סיור וניווט 2005 (מחוזות ירושלים - ת"א - חיפה) חח הדרכתי: קורס מש"צים 2005 (מחוז ירושליםםםם) ובנוסף עכשיו כבר שנה שניה שאני מדריך פרחי משצים אצלנו במודיעין... חוצמיזה אני פעיל בביצפר כמו שאמרתי בפרחי משצים וגם אנחנו עושים מלא פרוייקטים גם בביצפר וגם מחוצה לו
מממ דבר מצחיק שקרה בקורס?? קורס משצים 2004 - אממ, לא זוכר חח קורס משצים 2005 - חחחחחחחחחחח שאיזה אחד התיישב על הברז וכל הברז התפוצץ, ועמדתי בול ליד והכל השפריץ עלי, ואז אמרתי כזה יואווווווו חחח רטוב לי..ומאז זה נהיה קטע
חח היה אחד המצחיק והיו עוד מלא קורס סיור וניווט 2005 - ממממ הקטע שהמפקד סיפר לנו סיפור על אמא שלו ודג זהב שמדבר, לסיפור הארוך אתם יכולים לפנות ובהזדמנות אני אספר היה אחד הקטעים הכיייי גדולים שהיו לי חחחח יאללה עד כאן, מושיקו

למעלה