משפט

משפט

אני חושב שמצאתי משפט חדש.... אם כן הוא שלייייייי!!!!!!!!!
כל מש"ש שזוית ראשו ישרה....שווה צלעות!

uv1234

New member
רק דבר אחד אני לא מבין...

איך עברה כבר שעה ואף-אחד עוד לא צחק עליך...

Fingertip

New member
למה לצחוק?

מספרים על לגרנז´ (אם אני לא טועה) שרצה להוכיח משהו במקבילות (אם אני לא טועה...). יום אחד הוא טען שהצליח להוכיח את זה. אז עשו כנס, הוא הוציא את הדף, התחיל לקרוא את השורה הראשונה ואז הפסיק ואמר משהו כמו "סליחה, יש לי טעות". קיפל את הדף וירד מהבמה. אין בושה בטעיה, לכולם זה קורה מתישהו. אהד.

bralon

New member
ורנר הייזנברג

זה שאי הוודאות הקוונטית מיוחסת אליו.

שמע...

נכון שהייתה לי טעות פאטאלית....אבל אני מאכל לכל ילד בן 11 להיות ברמה שאני נמצא בא במתמטיקה

פחח...

זה כבר עם יו"ד אם אתה כותב: עברית ... נכון הערה מטומטמת? טוב...היא לא יותר מטומטמת מהערה שלך... זה כמו להגיד למתכנת שכרגע סיים תיכנות של תוכנה ענקית שהוא שכח נקודה פסיק בסוף איזשהיא שורה... ואם כל הכבוד,יש הבדל בין מה שאני כתבתי ללכתוב "בא" במקום "בה" ו"מאכל" במקום "מאחל" בהודעה אחת...זה קצת יותר רציני... וכתבתי את זה בגלל ניצוץ השחצנות הזה שהתגלה מההודעה שלו ובלי שום ספק-אינו מבוסס על כלום...פשוט שבתור ילד בכיתה ו´ ז´ לא יכול להיות על מה להשתחצן במישור המתמטי... בכלל זה מעצבן-איך כל הסביבה שלנו מלאה באנשים שנפוחים כמו בלון, שחצנים בצורה מגעילה-והם אפילו לא מבינים שאין להם על מה... קושם כל חשוב להיות בן-אדם טוב. פייד!

Fingertip

New member
לפי תוכן ההדועות האחרונות שלך...

אתה אחד מהם. (מהאנשים שתארת) אהד.

אממ...

הלוגיקה שלך לא משהו אם זה מה שהסקת מההודעות האחרונות שלי... אבל שיהיה. לא באתי להתווכח איתך או אם מישהו אחר פה,אז אל תעשה מזה מה שזה לא... וחוץ מזה,אני ממש לא שחצן...לפחות לא כשאני רציני
פייד!

טוב,הבנו את הריב עכשיו-להפסיק!

לכל הנמצאים מעל להודעה שלי וקשורים לריב שלום! רציתי להאיר משהו קטן,אם לא שמתם לב אתם רבים על שטויות!!! הריב הזה לא תורם לשום דבר(כמו כל ריב) ובטח לא לפורום, אז בבקשה, הפסיקו את הריב-ומייייייד! אני לא רוצה לחזור לריב,לא משנה אם משהו היה שחצן או לא,זהו זה נגמררררררררר וכמו שאמא שלי אוהבת להגיד "בואו נפתח דף חדש......." גם פה הריב עדיין גמור!!!

אתה ממש מצחיק,אתה יודע...

כבר לא הגבנו להודעה הזאת,ועזבנו אותה ואז אתה בא,"מחיה" את ההודעה, אלוהים יודע בשביל מה... ועוד עושה את זה כדי לעצור את השירשור(שגם ככה עצר!). ותחשוב על זה... פייד!

bralon

New member
אני אמנם מבוגר ממך וכנראה שגאון

מתמטי לא אהיה, אבל לפחות לא אהיה שוויצר כמוך.

למעלה