משפט אחד ל AIS

Shaycs

New member
משפט אחד ל AIS

אני יודע שאתם גם ככה ילדודס ובטח לא תבינו אבל לעזאזל עד מתי צעירים יעלוזו ...... וואט דה פאט אתם חושבים לעצמכם שאתם עושים??? כבר שני אנשים תוקפים את החברה שלנו בכוחות 2-3 טריליון וכבר אחד קיום ירד לכח 900 והשני נשאר באותו כח עם 13000- אדמה ........... תחשבו לפני שאתם עושים דברים
לא חבל....

Shaycs

New member
בשביל כל הליצנים שפה הנה תיקונים חח

פאק לא פאט כיום ולא קיום

theor8

New member
א.חבל

ב.זה לא משנה כי בכל מקרה הכנתי משהו בשביל כולכם אני בטוח שהסינים והערבים ישמחו נורא אתם לא ממש ג. יפית

Shaycs

New member
לא צומי אמרתי אולי ילמדו אבל כנראה

לא אז בקרוב יפורסם מספר של המושמד הראשון שלכם ואם אתה חושב שאני סתם מדבר שאל את איבגני אם הוא למד לבינתיים את הלקח שלו
13000 אדמה לא באים ברגל

Shaycs

New member
סתם בשביל התיקון

אולי לארז לקחת כמויות כאלה ואם אני זוכר טוב גם לשמוליק לקחתם ככה אבל לי לא לקחת
מה זה היה מקסימום 8000 אם אני לא טועה
אבל לא נורא אני לוקח את הריביות שלי על החובבנים האלה חחחח רוצה להצטרף אני אומר לך לא ראיתי מטרות כאלה קלות מאז שההיתי 400 מליארד חח

Shaycs

New member
שאלה טובה

אבל כמו שאמרתי לך אלפי פעמים ... אני וכל החוליה שלי אף פעם לא נלחמנו בכם בגללם אני לא אידיוט לרוץ אחרי חבורה של ילדודס שלא יודעים לשחק... אני תוקף בגלל חברתך ניסה
אבל את האמת אני יותר תוקף את AIS כי הם נובים אחד אחד .... עושים טעויות שלא יודעים איך לצאת מהם למרות סליחה לא כולם אולי MOMRA יודע לשחק אפשר להגיד למרות שאני לא יודע מי זה אף פעם לא דיברתי איתו..

DaRKzLORD

New member
שי אתמול ראיתי מדינה שלכם עם 60 אלף

אדמה בלי הגנה ולא תקפתי אתה מצפה שאני לא אפר הסכמים ואתה מפר?

Shaycs

New member
חחח את מי ראית?

או אני או שמוליק או דניאל או ארז.... בהצלחה לתקוף כל אחד מאיתנו חחחחחח זה דבר ראשון דבר שני ביני לבינך ולבין הברית שלך אין שום הסכמים אתה מוזמן לתקוף מתי שבא לך ואני לא מפר הסכמים אני מחנך אנשים שתקפו אותנו ארוזפלין שלכם תקף אותנו שברנו אותו מכל הבחינות ירד מעל 1.8 טריליון ועכשיו יש מישהו אחר שתקף ואותו אנחנו תוקפים זה נטו הגנה של הברית וחינוך אתה תתקוף אותנו באותו מידה בול אנחנו נתקוף

theor8

New member
אתה לא מבין שזה לא משנה אני

בסוף אתם תשארו ללא מדינה מי שמרמא בסוף נופל ואתם תראו איזה מהפך יהיה בעשיריה כי גם אני שונא רמאים

Shaycs

New member
חחחחחח

אנשים פה אוכלים כדורי הזיות או משהו חחח אחי מספיק עם האבסנט חח זה לא בריא חחח אני לא טופניק אני לא בעשרייה ולא רוצה להיכנס לעשרייה רק אחרי האיפוס בינתיים מתעלל קצת בחברה שלך
וכדרך אגב מדינה חמודה יש לך אבל חלשלושה חחח אני מארגן עליך איזה מתנה קטנה
רק בשביל להראות לך מה זה מדינה שנעלמת חח כי את ניסה לא הצלחת כפי ששמת לב חחחח כל האנשים שלך לא הצליחו להזיז לה את הריסים אפילו חחח סתם ירד להם הרבה כח

DaRKzLORD

New member
שי אני כבר לא יודע מה לתת

נגמרו החמוסים, אזלו החומוסים,אמנות השרשור לא מצאתי שרשור שלך שלא שרשרת טוב בדף ה1, אבל שי תתעודד, עדיין לא הושמדת... מצד 2, עצוב לך? בוא ותצטרף אל יוסף, שי, עצוב לך? תבכהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה