משפט אחד לסינית, בבקשה

משפט אחד לסינית, בבקשה

חבר קרוב נוסע לביג'ינג בעוד 3 ימים לעשות שם את הסימסטר הקרוב בלימודי סינית, ובין החבר'ה חשבנו לצייר לו חולצה מקורית במתנה. מאחור נכתוב בסינית משהו שכוונתו "תסתכל עלי מלפנים ותדע מי אני"ומלפנים יהיה כתוב בעברית "אני טמבל" - אני משער שלכם זה אולי לא נשמע הכי מצחיק אבל בינינו, פרטית, זה טוב. אז נהיה אסירי תודה למי שיוכל לעזור לנו לתרגם את המשפט הראשון לסינית, וכיוון שאין לי פונטים סיניים אז אזדקק לסריקה של הסימניות, או PDF. או כל פטנט אחר שיש לכם. המ-ון תודה מראש לסייבר-נשמות-טובות וידעניות שבקרבכם! עודד

Eldad S

New member
היות שזה דחוף,

עודד, אני מציע שתציג את השאלה בעוד שני מקומות, לפחות: האחד - פורום יפנית למתחילים (830 בשלט התפוזי). השני (מי יודע, אולי משם תבוא הישועה...) פורום "שאלה קטנה", 251 - ייתכן שמישהו שם יודע סינית ברמה שתאפשר לו לסייע לך. אכן, גם אצלנו יש כמה דוברי סינית (שאת חלקם, או את כולם, אני מכיר), אבל אני לא בטוח שהם יכולים לסייע לך דווקא בנושא הספציפי.

Eldad S

New member
אה, ואולי כדאי לך גם

לנסות בפורום שזה עתה נפתח, פורום בלשנות, שמספרו 943. אולי מישהו שם מכיר מישהו ש... בעצם, אין לך מה להפסיד: במקרה הגרוע - אף אחד לא יענה, ובמקרה הטוב - תקבל עוד קצה חוט.

חייםלוי

Member
מנהל
יש לי המשפט בסינית. בערב אני

אסרוק ואעלה לפורום. אתה מעדיף כ jpg או pdf?

Eldad S

New member
חיים, איך?

כל הכבוד! אותי מעניין לראות את זה כ-jpg. אבל אולי עודד יהיה מעוניין בפורמט השני.

חייםלוי

Member
מנהל
בבקשה. לי זה נראה כמו סינית.

הלכתי לאולם קריאה מזרח בספריה ושאלתי את הספרנית אם יש מישהו/י שיודעים סינית. היא אומרת לי בטח, זאת וזאת. ניגשתי אליה ותוך דקה היא כתבה את זה. אחרי זה עוד בדקה משהו וחזרה עם זה.

איך אפשר לקרוא את זה?

טוב, אז עכשיו יש לי משימה קשה-קשה: להעתיק את זה אל חולצה בלי שגיאות כתיב... האם לפי סימן הקריאה שבצד ימין אני מבין שכותבים את זה משמאל לימין? הסינים לא אמורים לכתוב מלמעלה למטה, או משהו? על כל פנים- אלף תודות!

חייםלוי

Member
מנהל
קוראים את זה משמאל לימין.

בזמנו כתבו מלמעלה למטה אבל היום זה משמאל לימין.

תודה רבה, המשפט נכון וטוב

הדפסתי אותו במדפסת, הנחתי מתחת לחולצה וכך העתקתי, אחרת לא היה לי סיכוי לצייר את זה כל כך יפה...

Boojie

New member
בחנויות לצרכי תחביבים אפשר להשיג

נייר להדפסה במדפסת הזרקת דיו שאחר כך אפשר לגהץ אותו על בגד כדי ליצור הדפס. אולי גם בחנויות לכלי כתיבה.

למעלה